QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 20, 14:38)
perskaiciau visa sia ir praeita tema ir jau visai galva susisuko.ka manot apie grupe TEQUILA? skaiciau,kad jie groja su instrumentais,tai man tai labai patiko,nes vakaro pradzioj noriu instrumentines muzikos,groja latino,na butu saunu truputi ir tokios muzikytes,o dar ir dainuoja koverius,na kad ir kaip man nepatinka tie koveriai,bet be ju vestuvese ne visiems butu linksma,o norisi ,kad kiekvienas butu nusokdintas.ar teko jums ju klausytis? ka manot apie sia grupe.
grupe HOT MAMAZ manau man patiktu,o dar tai ,kad jie praveda ir sokiu konkursiukus ir t.t. labai saunu,bet jie negroja vestuvines muzikos..
grunpe InCulto neatraso.ir idomu ar jie dainuoja koverius?o gal isvis negroja vestuvese?
grupe HOT MAMAZ manau man patiktu,o dar tai ,kad jie praveda ir sokiu konkursiukus ir t.t. labai saunu,bet jie negroja vestuvines muzikos..
grunpe InCulto neatraso.ir idomu ar jie dainuoja koverius?o gal isvis negroja vestuvese?
Apie Tequila girdejau neblogu atsiliepimu. Jie pas mus "Kurpiuose" daznai groja...
O ten - teisinga muzika prisiminus si bara, kilo dar keletas minciu, bet apie tai NETRADICINIU muzikantu temoje