Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

sveikutės,
pasidalinsiu viena rekomendacija is vienos pazistamos kuri neseniai istekejo,apie du muzikantus iš Gargždų Stasi ir Algį: "labai saunus musu muzikantai 2 buvo, kulturingi, linksmi ir nebrangininkai, jie abu is gargzdu muzikos mokytojai grojo saksu, akordeonu ir klavisiniais, su pulku visur vaziavo (cia pirsliai taip su jais sutare) ir linksmino. tik jau sake nuo kitu metu irgi gali kaina kelt, o mes mokejom 1200lt, bet tevelis po vestuviu dar jiems dadejo , nes labai patiko.".
dar kita drauge pasakojo, kad jie ir savo iniciatyva dovaneles sveciams parupino, persirenginejo, zodziu saunus ir kulturingi zmones.
tiek gero prisiklause nuvaziavom pakalbeti - labai kulturingas tas pagrindinis atrode, vienam vakarui uzsiprase 1000-1200 lt. sake, jei pirsliams nesiseks, periims iniaciatyva, bet kuriuo atveju pades. savaitele galvojom, kitu variantu kaip ir nesuradom, tai liepos 5 d. rezervavom. siaip jau puse vasaros pas ju nebera jau. Tikiuosi, nusivilti neteks biggrin.gif
Ir siandien jau galiu pasakyti, kad data, vieta, baznycia, fotografe, pirslius ir muzikantus jau turim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dabar bus galima lengviau atsipusti cool.gif cool.gif cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Alder @ 2007 11 10, 16:38)
Pas mus šią vasarą grojo grupė Remix (prisikaičiau apie juos gerų atsiliepimų SM'e ir pati susigundžiau  biggrin.gif ). Buvo tikrai super!!!
Labiausiai įsiminė baliaus pabaiga: paryčiu muzikantai paprašė pabrolių padėt sunešt aparatūrą, o kol jie nešė, pagrindinis muzikantas išsitraukė gitarą ir pažadėjo padainuot kelias dainas. Bet po vienos dainos sekė kita, ir dar kita, ir dar... tada atsirado balsinga pamergė ir jie ėmė dainuot dviese... Galiausiai į ratą suėjom visi ir traukėm žinomiausius ir mėgstamus šlagerius. Net nežinia kiek laiko praėjo - valanda ar dvi... Tokia šilta ir gera atmosfera buvo... Neįmanoma to žodžiais nupasakot...  wub.gif

Nutarėm, kad kada nors, per vestuvių metines vėl juos pasikviesim.  4u.gif

pas mus irgi grojo Remix
mes irgi sakem, kad jei reikes muzikantu tai jau ieskoti niekada neteks nes is kart zinosim i ka kreiptis thumbup.gif

tik graziausi zodziai apie juos thumbup.gif
Atsakyti
tik graziausi zodziai apie juos thumbup.gif
[/quote]

O kokia ju kainyte siemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina: 11 lapkričio 2007 - 20:24
Aga domintu ju kainyte ir kokiais jie instrumentais groja ir ar praveda vakara? 4u.gif
Atsakyti
Jau anksciau teiravausi, bet dar karta noreciau paklausti, gal kas nors turit kokiu nors atsiliepimu apie grupe S-top??? gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 11, 17:34)
Vat butent as irgi noreciau ir moterisko balso ir anglisku dainu... verysad.gif Dar butu smagu jeigu muzikantai grotu saksafonu arba bent jau gitara... Norisi ir gyvu instrumentu... 4u.gif Ir zinoma turetu sugebet linksmai pravest vakara.... O gal mano reikalavimai per dideli? Bet atsizvelgiant i kainas kokios vyrauja tai sakyciau turetu kazkas but atitinkamai kainai.. g.gif

as irgi noreciau kazko panasaus, pukita - na be visokiu : "lapatai lapatai" smile.gif

Noreciau sakso, gyvu balsu, visokiu anglisku koveriu... Kad vakara pravestu, nuosirdziai grotu.. Gal kas galit patart uz prieinama kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 12 lapkričio 2007 - 09:37
QUOTE(Supo @ 2007 11 11, 14:58)
As irgi niekaip neissirenku..  verysad.gif  noriu vyrisko ir moterisko balso.. ir kad repertuare anglisku dainu daugiau butu..
Gal kas ka pasiulyt turit'?

QUOTE(pukita999 @ 2007 11 11, 17:34)
Vat butent as irgi noreciau ir moterisko balso ir anglisku dainu... verysad.gif Dar butu smagu jeigu muzikantai grotu saksafonu arba bent jau gitara... Norisi ir gyvu instrumentu... 4u.gif Ir zinoma turetu sugebet linksmai pravest vakara.... O gal mano reikalavimai per dideli? Bet atsizvelgiant i kainas kokios vyrauja tai sakyciau turetu kazkas but atitinkamai kainai.. g.gif

galiu rekomenduoti www.simpley.lt pasiklausykit jų demo. Vestuvese jie grojo tikrai geriau nei ten. O repertuarą galima su jais derinti arba jie atsižvelgia į publikos poreikius. Pas mus daugiausia grojo golden 80's stiliaus muziką. Didziajai daugumai jie patiko. Uzkliuvo tik tiems, kurie norejo daugiau lietuviskos-liaudiskos muzikos ir dainuoti prie stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 12, 01:12)
Aga domintu ju kainyte ir kokiais jie instrumentais groja ir ar praveda vakara?  4u.gif

Na, kai ash jiems skambinau, tai prognozuojama kaina kitiems metams, buvo 500lt. valanda, tai nuuo 7vakaro iki 1 nakties3000lt. smile.gif virshvalndziai 500 lt. smile.gif shiaip jie geri, esu machius juos grojant "Forte," o apie kaina spreskit pachios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolike @ 2007 11 11, 20:01)
sveikutės,
pasidalinsiu viena rekomendacija is vienos pazistamos kuri neseniai istekejo,apie du muzikantus iš Gargždų Stasi ir Algį: "labai saunus musu muzikantai 2 buvo, kulturingi, linksmi ir nebrangininkai, jie abu is gargzdu muzikos mokytojai grojo saksu, akordeonu ir klavisiniais, su pulku visur vaziavo (cia pirsliai taip su jais sutare) ir linksmino. tik jau sake nuo kitu metu irgi gali kaina kelt, o mes mokejom 1200lt, bet tevelis po vestuviu dar jiems dadejo , nes labai patiko.".
dar kita drauge pasakojo, kad jie ir savo iniciatyva dovaneles sveciams parupino, persirenginejo, zodziu saunus ir kulturingi zmones.
tiek gero prisiklause nuvaziavom pakalbeti - labai kulturingas tas pagrindinis atrode, vienam vakarui uzsiprase 1000-1200 lt. sake, jei pirsliams nesiseks, periims iniaciatyva, bet kuriuo atveju pades. savaitele galvojom, kitu variantu kaip ir nesuradom, tai liepos 5 d. rezervavom. siaip jau puse vasaros pas ju nebera jau. Tikiuosi, nusivilti neteks  biggrin.gif
Ir siandien jau galiu pasakyti, kad data, vieta, baznycia, fotografe, pirslius ir muzikantus jau turim  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
dabar bus galima lengviau atsipusti  cool.gif  cool.gif  cool.gif

Gal butu galima ju kontaktus suzinoti? Dekui
Atsakyti
sveikos merginos,gal kuri galetu man pasakyti grupes CREDO kontaktus, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 11 12, 08:04)
galiu rekomenduoti www.simpley.lt pasiklausykit jų demo. Vestuvese jie grojo tikrai geriau nei ten. O repertuarą galima su jais derinti arba jie atsižvelgia į publikos poreikius. Pas mus daugiausia grojo golden 80's stiliaus muziką. Didziajai daugumai jie patiko. Uzkliuvo tik tiems, kurie norejo daugiau lietuviskos-liaudiskos muzikos ir dainuoti prie stalo  mirksiukas.gif

as simpley jau ziurejau.. nepatiko man ju angliskas tarimas.. ir dar kai kas.. na nesvarbu.. jau susitariau su antraktu.. ax.gif tikiuosi viskas bus ok.. atsiliepimu visokiu ir geru ir blogu prisiskaiciau.. bet man vistiek jie graziai dainuoja 4u.gif
Atsakyti
Grupe Hot mamazz ; www.hotmamazz.lt; 2 moteriski vokalai, gitara
Angliski, ispaniski koveriai, lietuviskai nedainuoja

Grupe Energija; moteriskas ir vyriskas vokalas, gitara
Ivairus koveriai, lietuviskas repertuaras;

Grupe 2etas; moteriskas, vyriskas vokalas.
Ivairus koveriai, lietuviskas repertuaras.

Cia tie kurie buvo mano sarase su moteriskais vokalais. Man labiausiai patiko Hot mamazz 4u.gif
Energija prasiau dainu paklausyt, tai atsiunte kelias dainas, visas su vyrisku balsu. Tai taip ir nezinau kaip ta daininke dainuoja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Supo @ 2007 11 13, 00:47)
as simpley jau ziurejau.. nepatiko man ju angliskas tarimas.. ir dar kai kas.. na nesvarbu.. jau susitariau su antraktu..  ax.gif  tikiuosi viskas bus ok.. atsiliepimu visokiu ir geru ir blogu prisiskaiciau.. bet man vistiek jie graziai dainuoja  4u.gif

Mano kursiokes vestuvese grojo Antraktas. Ji liko labai patenkinta, sake, kad labai pasiseke jiems su muzikantais thumbup.gif
Atsakyti