Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(bamba @ 2007 11 01, 22:05)
o kokiam jie mieste? ir ar vakarą praveda?
aš tai jau viltį praradau gerus muzikantus susirast  verysad.gif na bet mano svečiai nėra ypatingai išrankūs muzikai, tai svarbiausia kad gerai pravestų vakarą, nes šitam dalykui tai tikrai visi pakankamai išrankūs doh.gif  doh.gif

pas mus buvo pusiau tradicines vestuves, tai viska pravede jie tiesiog nepriekaistingai...labai aug juoko buvo...tik jie nedainuoja angliskai...tai va, kam tai nereikalinga, tai sioks toks minusas...bet as nei akimirkai nepasigailejau, kad issirinkau juos o ne kitus schmoll.gif thumbup.gif
gala, daugokia, bet jau dabar kai prisiskaiciau kainu atominiu iki 5000lt uz irgi tiek pat "garsius"muzikantus tai plaukai piestu pasistojo blink.gif
Atsakyti
tai jo, dabar ir man jau pradejo plaukai siaustis nuo kainu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 11 01, 21:15)
as skambinau "Kokteiliui", tai sake 2500 lt

Tai dar cia padori kaina sakyciau, nes kitiems metams muzikantai uzsiplesia kainas, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 11 01, 23:17)
o kur ju demo galima paklausyti???
o jie dainuoja angliskas dainas? nes kiek ziurejau sarasa dainu tai vien lietuviskos  g.gif

Angliškų dainų jie dainuoja ne daug, senesnius šlagerius. Jeigu pageidavimas būtų, gal ir daugiau sudainuotų g.gif nežinau smile.gif
Atsakyti
gal kas dalyvavot vestuvese ar samdet grupe Dvyniai? jie is vilniaus.butu l. idomu ka nors suzinot
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 01, 21:05)
o kokiam jie mieste? ir ar vakarą praveda?
aš tai jau viltį praradau gerus muzikantus susirast  verysad.gif na bet mano svečiai nėra ypatingai išrankūs muzikai, tai svarbiausia kad gerai pravestų vakarą, nes šitam dalykui tai tikrai visi pakankamai išrankūs doh.gif  doh.gif

o ne geriau tada pasiimti vedeja su DJ? kaina abieju manau apie 2500 lt gautusi, bet ir muzika patys uzsisakysit, ir programa turesit pritaikyta jums, o ne sablonine, kuria ko gero matete kurios nors tetos vestuvese pries 15 metu....
Papildyta:
QUOTE(Malina @ 2007 10 31, 21:53)
Na apie Credo as irgi girdejau labai geru atsiliepimu is zmogaus, kuris dirba su vestuvemis. Is visu girdetu muzikantu, labiausiai patiko  smile.gif

Apie Credo galiu pasakyti taip - pradzioje vyrukas atlieka visiskai tradicine vestuviu repertuaro programele+zaidimuku (jaunuju marsai, islydejimo daineles su armonika), tas pats sutikimo ir uzsedimo metu - na, zdz, repertuaras kaip ir daugumos vestuviu muzikantu smile.gif Kalba daug biggrin.gif bet uzsedus stalui, programoje prisijungia ir mergina Andzela berods... Tai kai jie su tuo vyruku duetu uztrauke "Vivo perlei" - kepsniai is burnos iskrito... good.gif Jos balsas labai geras, ir vyrukas visai kitu tembru dainavo, tikrai be galo nustebino ploja.gif ploja.gif ploja.gif Na zdz labai puikus variantas tiems, kad nori tradiciniu muzikantu su placiomis galimybemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 05 lapkričio 2007 - 14:43
laba visoms beplanuojancioms ir jau atsokusioms savo vestuves mirksiukas.gif

ateinancia vasarele ir mano didzioji diena isaus, tad reikia siokios tokios info apie muzikantus.

kokie atsiliepimai apie grupe "Vyrgale"? kiek skaiciau ir ieskojau cia, tai nieko neradau...

is anksto dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 11 05, 13:42)
o ne geriau tada pasiimti vedeja su DJ? kaina abieju manau apie 2500 lt gautusi, bet ir muzika patys uzsisakysit, ir programa turesit pritaikyta jums, o ne sablonine, kuria ko gero matete kurios nors tetos vestuvese pries 15 metu....
Papildyta:
Apie Credo galiu pasakyti taip - pradzioje vyrukas atlieka visiskai tradicine vestuviu repertuaro programele+zaidimuku (jaunuju marsai, islydejimo daineles su armonika), tas pats sutikimo ir uzsedimo metu - na, zdz, repertuaras kaip ir daugumos vestuviu muzikantu smile.gif Kalba daug biggrin.gif bet uzsedus stalui, programoje prisijungia ir mergina Andzela berods... Tai kai jie su tuo vyruku duetu uztrauke "Vivo perlei" - kepsniai is burnos iskrito... good.gif  Jos balsas labai geras, ir vyrukas visai kitu tembru dainavo, tikrai be galo nustebino ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif Na zdz labai puikus variantas tiems, kad nori tradiciniu muzikantu su placiomis galimybemis  mirksiukas.gif

Niu, kadangi mes ir norim tradiciniu Lietuvishku vestuviu, o dar su gerais balsais, niu zhodziu tikiuos gailetis neteks smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=_PostScriptum_,2007 11 01, 15:07]
mestelėkit kas turit grupės Credo kontaktus man i az
is anksto dekui 4u.gif

ir man labai reikia grupes "Credo" kontaktu.. gal kas pagelbeti galetu ir gal kas zino kokios mazdaug kainytes?
Atsakyti
na negi niekas neturit CREDO kontaktu? verysad.gif xrizokola@yahoo.com
Atsakyti
sveiki visi,

turiu fotke su muzikantais, bet nezinau ju kontaktu. o zmogus kuris dave fotke, kontaktu irgi neranda.

gal kas is fotkes juos atpazinsit. O jei jau atpazinsit - parasykit man asmenine zinute. Busiu labai dekingas.
user posted image

P.S.: Jei kartais turit, atsiuskit abieju telefonus:)
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2007 11 05, 23:09)
sveiki visi,

turiu fotke su muzikantais, bet nezinau ju kontaktu. o zmogus kuris dave fotke, kontaktu irgi neranda.

gal kas is fotkes juos atpazinsit. O jei jau atpazinsit - parasykit man asmenine zinute. Busiu labai dekingas.
user posted image

P.S.: Jei kartais turit, atsiuskit abieju telefonus:)

taigi cia ir yra Credo duetas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turejo juos savo vestuvese forumiete Myja, uzklausiau juos asmeniskai del kontaktu, nes pati tureta vizitke kazkur nudaigojau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti