Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(prudencija @ 2007 10 31, 18:55)
Manau, kad tokius reikalavimus atitiktų Vl. Daugintis su Laura. Dalyvavau su jais ne viename baliuje, tikrai kultūringi, repertuaras platus, gražiai veda vakarą.  smile.gif

Tai gal kokios info daugaiu mesteltum? Kontaktus, is kur jie, kiek ima mazdaug? mirksiukas.gif
Atsakyti
mestelėkit kas turit grupės Credo kontaktus man i az
is anksto dekui 4u.gif

gal girdejot kanors apie grupe "Svajoklis"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 01 lapkričio 2007 - 14:11
o mergaites gal kas nors ka nors girdejot apie grupe BANGOS is klaipedos?
Atsakyti
Sveikos, drauge organizuoja savo vestuves, tai kainos sausio menesiu nuo 1000 iki 1500lt, na bent tu kuriems ji skambino smile.gif
Bet norejau papasakoti apie viena muzikanta, na vardo nezinau, bet zinau tel numeri, kuris butu toks 868152216. Is tikruju buvo skambinta kitam muzikantui, bet jis tai dienai jau buvo uzimtas, tad sake, kad paskambins koks nors laisvas jo kolega. Uz keliu minuciu skambina laisvas kolega ir sako, kada vestuves, kur tu gyveni, kokioj gatvej, kur mes staigiai susimatom del avanso, tipo duosiu DVD paklausyti ir man dabar perskambink, nes man brangu telefonu sneketi blink.gif O taip greitai ir neaiskiai sneka, kad neina suprasti puses. Zodziu po keletos dienu jis skambina i namu telefona 8val ryto pasneketi del avanso, bet niekas su juo taip anksti nesnekejo, tai paskambino jam veliau. Ir finalas buvo toks,kad pirmiausia apreke del to, kad ryte su juo nesnekejo niekas, tada apreke dar del kazko ir ant finalo, kai jam buvo pasakyta, kad muzikanta jau issirinko nuotaka, tai jis pradejo ant jos rekti labai necenzuriniais zodziais, kad teko tiesiog padeti rageli doh.gif Jau is pirmo pokalbio buvo aisku, kad turbut ne kas butu toks muzikantas vestuvese. Telieka pasidziaugti, kad visgi daug daugiau yra sauniu muzikantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prudencija @ 2007 10 31, 18:55)
Manau, kad tokius reikalavimus atitiktų Vl. Daugintis su Laura. Dalyvavau su jais ne viename baliuje, tikrai kultūringi, repertuaras platus, gražiai veda vakarą.  smile.gif

o kaip juos būtų galima rasti? kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(TitaTita @ 2007 11 01, 14:54)
Sveikos, drauge organizuoja savo vestuves, tai kainos sausio menesiu nuo 1000 iki 1500lt, na bent tu kuriems ji skambino  smile.gif
Bet norejau papasakoti apie viena muzikanta, na vardo nezinau, bet zinau tel numeri, kuris butu toks 868152216. Is tikruju buvo skambinta kitam muzikantui, bet jis tai dienai jau buvo uzimtas, tad sake, kad paskambins koks nors laisvas jo kolega. Uz keliu minuciu skambina laisvas kolega ir sako, kada vestuves, kur tu gyveni, kokioj gatvej, kur mes staigiai susimatom del avanso, tipo duosiu DVD paklausyti ir man dabar perskambink, nes man brangu telefonu sneketi  blink.gif O taip greitai ir neaiskiai sneka, kad neina suprasti puses. Zodziu po keletos dienu jis skambina i namu telefona 8val ryto pasneketi del avanso, bet niekas su juo taip anksti nesnekejo, tai paskambino jam veliau. Ir finalas buvo toks,kad pirmiausia apreke del to, kad ryte su juo nesnekejo niekas, tada apreke dar del kazko ir ant finalo, kai jam buvo pasakyta, kad muzikanta jau issirinko nuotaka, tai jis pradejo ant jos rekti labai necenzuriniais zodziais, kad teko tiesiog padeti rageli  doh.gif  Jau is pirmo pokalbio buvo aisku, kad turbut ne kas butu toks muzikantas vestuvese. Telieka pasidziaugti, kad visgi daug daugiau yra sauniu muzikantu  4u.gif

Siaubas kazkoks doh.gif Tai dar gerai, kad tokio nenusisamde vestuvems, o tai butu visas vestuves suzlugdes... doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif kaip ziauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosiuke @ 2007 11 01, 12:46)
Tai gal kokios info daugaiu mesteltum? Kontaktus, is kur jie, kiek ima mazdaug? mirksiukas.gif

Vl. Daugintis su Laura iš Kauno, bet važiuja ten, kur reikia. Vasarą kainavo 1000-1500 Lt, priklausomai nuo susitarimo, grojimo laiko ir vietos.
Lauros tel. 868524861 mirksiukas.gif
Atsakyti
manieji nuostabiausieji buvo "Kokteilis"
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 11 01, 18:04)
manieji nuostabiausieji buvo "Kokteilis"

o kokiam jie mieste? ir ar vakarą praveda?
aš tai jau viltį praradau gerus muzikantus susirast verysad.gif na bet mano svečiai nėra ypatingai išrankūs muzikai, tai svarbiausia kad gerai pravestų vakarą, nes šitam dalykui tai tikrai visi pakankamai išrankūs doh.gif doh.gif
Atsakyti
as skambinau "Kokteiliui", tai sake 2500 lt
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 31, 15:29)
O gal kuri samdetes ar dalyvavot vestuvese kur grojo grupe S-Top??? Klausiai ju demo tai tikrai graziai dainuoja ir balsai tokie svarus...tik va idomu butu suzinot kaip jie vestuvese elgiasi ir kaip veda?

o kur ju demo galima paklausyti???

QUOTE(prudencija @ 2007 11 01, 15:58)
Vl. Daugintis su Laura iš Kauno, bet važiuja ten, kur reikia.  Vasarą kainavo 1000-1500 Lt, priklausomai nuo susitarimo, grojimo laiko ir vietos.
Lauros tel. 868524861  mirksiukas.gif

o jie dainuoja angliskas dainas? nes kiek ziurejau sarasa dainu tai vien lietuviskos g.gif
Atsakyti