sveiki.gal ka nors zinot apie grupe holas ir pronto?dekui
QUOTE(staniule @ 2007 10 14, 12:23)
sveiki.gal ka nors zinot apie grupe holas ir pronto?dekui
ieskau muzikantu savo vestuvem.kainos nemazos kitai vasarai,nesinori imt kate maise.
QUOTE(staniule @ 2007 10 14, 11:28)
ieskau muzikantu savo vestuvem.kainos nemazos kitai vasarai,nesinori imt kate maise.
sveikute, ivesk i google paieska " grupe holas" ten tau ismes ankstesnius atsiliepimus is supermamu klubo, apie sia grupe, sekmes
QUOTE(vaidoska @ 2007 10 13, 12:09)
Jei gali parasyk internetini ju puslapi , aciu
Pamirsau paminet,jie groja tik viena vakara,tas vakaras tai 6 h.Del miestu tai nezinau,i Kauna jie vaziavo,nes man reikejo ju Kaune.
Adresiukas www.simpley.lt
Jie meninkai,tad ir puslapiukas ju toks ,kitoks
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 10 11, 09:45)
Niu va, užsirezervinau jau Robertą Vaicekauską Kaina nerealiai patraukli, reik tikėtis kad ir muzikantas bus geras...
Labas, gal galetum parasyti is kokio miesto sis muzikantas, ar groja rusiskas ir angliskas dainas? Ir telefono numeri gal butu galima suzinoti, buciau labai dekinga, nes nezinau kur muzikantu ieskoti
as tai kazkaip nelabai noriu viena muzikanta uzsisakyti nes vistiek zmogus pavargs kokias 6 val vienas dainuoti ir groti kai keli, tai vistiek kazkaip lengviau
O as uzsisakaiu du muzikantus... Ta pati Roberta Vaicekauska ir jo drauga... na tikiuos viskas bus gerai su jais
Papildyta:
Sis muzikantas is Kauno... del dainu repertuaro reikia klausti jo paties... bent jau man kaip zmogus jis tikrai patiko
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 16, 01:28)
as tai kazkaip nelabai noriu viena muzikanta uzsisakyti nes vistiek zmogus pavargs kokias 6 val vienas dainuoti ir groti kai keli, tai vistiek kazkaip lengviau
Papildyta:
Sis muzikantas is Kauno... del dainu repertuaro reikia klausti jo paties... bent jau man kaip zmogus jis tikrai patiko
QUOTE(TitaTita @ 2007 10 15, 20:01)
Labas, gal galetum parasyti is kokio miesto sis muzikantas, ar groja rusiskas ir angliskas dainas? Ir telefono numeri gal butu galima suzinoti, buciau labai dekinga, nes nezinau kur muzikantu ieskoti
QUOTE(maybe24 @ 2007 05 26, 17:21)
tai gal del to ir pigiau
tai gal galima butu suzinot to saksofonisto is klp kontaktus?
QUOTE(aausriux @ 2007 10 16, 13:20)
tai gal galima butu suzinot to saksofonisto is klp kontaktus?
saksofonistas islydint is namu buvo ir pas maziulele
siaip man tai labai romantiska, kazkaip subtiliau nei su armonika islydi...
smuikas tai is vis butu , bet dar nemaciau pas nieka
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 13, 17:21)
Si svg atsokom savo vestuves. Tai musu vestuvese buvo toks Jonas ir Alvydas is klaipedos. Tokiu muzikantu gyvenime nebuvau sutikusi!!!!!! Nu superiniai Ziauriai orginalus zmones, nenuvalkioti zaidimai, muzika jega ir siaip visokiu ideju buvo kupini. Grojo su armonika ir birbyne, taip pat su dudmaisiais, nu vienu zodziu fantastiniai muzikantai
Gal numeriuka ju parasytum ir kainyte?
Muzikantu kiek noriu radau svetaineje www.santuoka.lt Tikrai didelis pasirinkimas aisku kai kurie nei siokie nei tokie bet yra tikrai geru ir naujai grojanciu