Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(skgreta @ 2007 10 03, 22:01)
Tikrai tave suprantu ir  labai uzjauciu, nes pas mus vestuvese panasiai buvo... Muzikantai irgi buvo labai isgirti forume...Buvo toks ziaurus bardakas, kad visa vakara vien nervavausi o ant galo jau neistveriau ir pradejau verkti. Dar dabar kai prisimenu juos vos nverkiu, nes labai gaila sugadintos sventes...
Ir istikruju, dabar yra labai sunku susirasti gerus muzikantus verysad.gif ...

Galiu rekomenduoti labai gerus muzikantus Alytuje, tikrai nenusivilsit , garantuoju 100 procentu.
Labai uzjauciu, kad svente buvo sugadinta ir labai keista, kad dar yra tokiu muzikantu, kurie savo darbo vietoje geria. As tikriausia jiems pinigu nemokeciau, schmoll.gif aciu vyrai ir sudie verysad.gif
Atsakyti
Žinot, mielosios, labai gerai, kad po vestuviu is karto isvykome i kelione, nes kitaip juodai buciau uzsiparinus. Truputi mintys buvo nukreiptos kitur, bet kai grizau, vel griztu i tuos blogus prisiminimus. Kai ziuriu vestuviu nuotraukas ir matau ju baisius nutysusius megztinius ir purvinus dzinsus, vel norisi verkti. Kazkaip gaila ir tevu, kurie norejo is tiesu padaryti mums svente, kuria mes atsimintume kaip grazia, linksma svente. verysad.gif
Aciu vioms už paguoda. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silve: 06 spalio 2007 - 20:42
QUOTE(skgreta @ 2007 10 02, 16:17)
Tai jums tikrai pasiseke,  dainavo jie neblogai, bet vakara irgi sugadint sugebejo  schmoll.gif. Ir dar nemazai fonogramos leido ir vioskiu nesamoniu pridare. As tai ju tikrai niekam nerekomenduociau schmoll.gif

na nezinau, bet kiek teko girdeti atsiliepimu tai visis buvo geri isskyrus tavo. g.gif
as tai galiu garantuoti uz juos - man jie thumbup.gif

QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 00:14)
tiek visko cia prisikaiciau, kad net pasimeciau  blink.gif kazkaip norisi, kad ta dienele praeitu be priekaistu. Ieskau tokiu muzikantu, kurie galetu padeti pravesti vakara. Pati svente vyks Kedainiu rajone, kita vasara. Labai noriu nusisamdyti 16 hz, bet idomu ar jie sutiks vestuves vest dvi dienas...antra diena ilgai nekankintumem...o ir pirma diena baliukas prasides 8 valanda... Gal kuri turit dar kokiu geru muzikantu pasiulyti, kaina man nesvarbi, nes vestuviu biudzeta nemaza numate  wub.gif Mano brangiausiasis labi nori 16 hz, tai gal kuri buvot juos samdziusi arba dalyvavot kokiose vestuvese????

as dalyvavau vestuvese kur jie grojo, beja dvi dienas. mes juos norejom po to savo vestuvem imti, bet kaina buvo per didele

siaip tik geri atsiliepimai balsai ju geri - nenusidainuos ir pravede normaliai, viska su pirsliais buvo suderine is anksto, zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Daznai sako, kad tie kurie reklamuojasi iskelia kainas ir nemoka dainuoti, o tenka moketi uz varda smile.gif
Atsakyti
[quote=Rani,2007 10 07, 21:34]
na nezinau, bet kiek teko girdeti atsiliepimu tai visis buvo geri isskyrus tavo. g.gif
as tai galiu garantuoti uz juos - man jie thumbup.gif
as dalyvavau vestuvese kur jie grojo, beja dvi dienas. mes juos norejom po to savo vestuvem imti, bet kaina buvo per didele

Tai as irgi apie juos labai geru atsiliepimu buvau prisiskaiciusi, ir daug pazystamu man juos rekomendavo, sake ad nerelus muzikantai, gerai dainuoja ir praveda graziai. Jie pries kelis metus pas mane simtadieni grojo, tai man tada labai patiko. Bet per vestuves jie tikrai nekaip pasirode schmoll.gif . O dabar kai skaitau atsiliepimus tai ir is kitu randu kad sugadino vestuves.Gaila kad anksciau ju nebuvau radus ir neieskojau, verysad.gif , bet dabar jau nieko nepakeisim...
Tikrai ju niekam nerekomenduociau, nebent kas nori susigadint sau svente
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2007 10 03, 17:00)
Štai ir praėjo mūsų vestuvės.  smile.gif Viskas buvo super iki tol, kol grižom po visu pasivazinejimu su pulku i pokylio vieta. Ir ka gi pamaciau, o gi girtus muzikantus.  verysad.gif Jie mus islydėjo is namu, todel laiko, kol grizome mes turejo i valias. Per ta laika nusitaše taip, kad nesugebejo net dorai zodzio istarti. Muzikantus, jeigu taip juos galima pavadinti radau siame forume, viena panele juos isreklamavo.  Groja jie keturiese -is Panevezio. Grupes lyderis Henrikas Vaitekūnas.
Isivaizduokit, prie stalo nebuvo nei vienos uzstales dainos, o mano svociai pasake, kad ji per daug kalba. Visas vestuves jie prabuvo prie alaus baro, kol man galiausiai truko kantrybe, pasakiau, kad jie gadina man svente ir kad pagaliau pradetu groti. Geriausias variantas buvo, kai pasveikinom savo tevelius ir paprasiau jiems grazios dainos-jie teveliams skyre daina "Soka basos raganaites". Viršune buvo, kai pradejo kristi aparatura, t.y. nukrito nuo stovo klavisiniai instrumentai.
Trumpai tariant, visi sveciai mano vestuves atsimins iš to, kad buvo siaubingi muzikantai.
Merginos, nepasitikekit aklai cia forume reklamuojamais muzikantais, nuosirdziai patariu.  Būkit budrios.

gal ali pasakyti toks grupes pavadinima?aciu  4u.gif

Atsakyti
Niu va, užsirezervinau jau Robertą Vaicekauską smile.gif Kaina nerealiai patraukli, reik tikėtis kad ir muzikantas bus geras...
Atsakyti
mūsų muzikantai pasakė, jog juos jau užsakinėja kitiems metams ir muzikantai prašo 3000 Lt
mes mokėjom 1500 Lt cool.gif
rudenį už 1 vakarą
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 10 11, 09:45)
Niu va, užsirezervinau jau Robertą Vaicekauską smile.gif Kaina nerealiai patraukli, reik tikėtis kad ir muzikantas bus geras...

Neblogas, teko dalyvauti vienoj šventėj.
Atsakyti
O mes muzikantus issirinkom,niekeno nerekomenduotus,tesiok mes zinojom kokio stiliaus noretumem tokius ir susuradom,jie turi internetini puslapi,jame yra ju atliekamu dainu paklausyt,jie nera vestuviniai muzikantai,aisku jie groja vestuvese jas ir veda,mes juos uzsisakem ir likom labai,labai patenkint as zodziais nusakyt negaliu kokie jie saunuoliai.Jauni,vyras nir zmona,dainuoja tiek lietuviskai,angliskai tiek klasika,sveciai negalejo patiket,kad jie gyvai dainuoja,o labiausiai solistes balsu,saunuole Eglute,as ju nereklamuoju,as pasidziaugiu,kad turejau tokius saunius muzikantus,o svarbiausia,kad mes tik isgirde per interneta ju dainas,net neieskojom kitu iskart uzsisakem. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti1 @ 2007 10 13, 12:00)
O mes muzikantus issirinkom,niekeno nerekomenduotus,tesiok mes zinojom kokio stiliaus noretumem tokius ir susuradom,jie turi internetini puslapi,jame yra ju atliekamu dainu paklausyt,jie nera vestuviniai muzikantai,aisku jie groja vestuvese jas ir veda,mes juos uzsisakem ir likom labai,labai patenkint as zodziais nusakyt negaliu kokie jie saunuoliai.Jauni,vyras nir zmona,dainuoja tiek lietuviskai,angliskai tiek klasika,sveciai negalejo patiket,kad jie gyvai dainuoja,o labiausiai solistes balsu,saunuole Eglute,as ju nereklamuoju,as pasidziaugiu,kad turejau tokius saunius muzikantus,o svarbiausia,kad mes tik isgirde per interneta ju dainas,net neieskojom kitu iskart uzsisakem. thumbup.gif

Jei gali parasyk internetini ju puslapi 4u.gif , aciu
Atsakyti
QUOTE(tuti1 @ 2007 10 13, 12:00)

Taip taip mane irgi labai sudominai bigsmile.gif
Atsakyti