Vilniaus nuotakoms ir jaunikiams nuosirdziai siulau grupe SIMPLEY. Rasit ju kontaktus internete, nes tikrai pasiskelbe. Nuostabus muzikantai - vaikinas ir panele - puikus balsai, grazios, nepigios dainos, nuostabus vakaro vedejai. Musu vestuves ivyko pernai liepos men. Po siai dienai visi prisimena, kad muzikantai pas mus buvo SUPER!
QUOTE(vilmutute @ 2007 10 01, 14:33)
Sveika,
na malonu girdeti, kad sis muzikantas tikrai gera ispudi paliko, nes ir mes uzsisakem savo vestuvems... tikiuos, kad viskas bus gerai...
na malonu girdeti, kad sis muzikantas tikrai gera ispudi paliko, nes ir mes uzsisakem savo vestuvems... tikiuos, kad viskas bus gerai...
Geras pasirinkimas
QUOTE(Paulita @ 2007 10 01, 17:50)
Vilniaus nuotakoms ir jaunikiams nuosirdziai siulau grupe SIMPLEY. Rasit ju kontaktus internete, nes tikrai pasiskelbe. Nuostabus muzikantai - vaikinas ir panele - puikus balsai, grazios, nepigios dainos, nuostabus vakaro vedejai. Musu vestuves ivyko pernai liepos men. Po siai dienai visi prisimena, kad muzikantai pas mus buvo SUPER!
dainos ir muzika puiki.tik vedejai jie prastoki,kad ir kaip deklaruoja sugebantys-dar siek tiek truksta ismones bet siaip visai geri-rekomenduociau
Labuka,
Noriu pasidziaugti savo vestuviu muzikantais.Musu vestuves buvo rugsejo 8 d. Muzikantai is Kauno grupe "METRONOMAS". Jie nuotaikingi, dainos naujos, balsai pritrenkiantys...jie dainuoja ir groja tryse:2 merginos ir vaikinas, bet pas mus buvot tik 2, bet vis vien super, o kaip butu ji visi 3 Dar jie turi ir savo vedeja LAIMI BANEVICIU. Tokio nuostabaus dar nebuvom niekur mate, pagarbus, linksmas, prisitaikantys prie zmoniu ir beje noriu pabrezti, kad dirba be jokio savo scenarijaus.Is pradziu buvau issigandusi, bet veliau...jega, kaip jis prie visko prisitaiko ir ziuri pagal svecius.Turi nenuvalkiotu zaidimu, visus svecius tikrai moka uzimti.Pas mus buvo taip, kad juokemes iki asaru. Tikrai liuks.Ir beto jie vaziuoja i bet kuri Lietuvos kampeli, kiek zinau is ju paciu, jie net po uzsieni vazineja, praveda ne tik lietuviskas vestuves.
Jie turi ir savo tinklapi: www.metronomas.ten.lt Ten visi ir ju kontaktai.
Na manau, kad ispasakoti visko neimanoma, reikia pamatyti ir isgirsi.
ESU LABAI DEKINGA JIEMS UZ NUOSTABIAS VESTUVES.ACIUUUUUU
Noriu pasidziaugti savo vestuviu muzikantais.Musu vestuves buvo rugsejo 8 d. Muzikantai is Kauno grupe "METRONOMAS". Jie nuotaikingi, dainos naujos, balsai pritrenkiantys...jie dainuoja ir groja tryse:2 merginos ir vaikinas, bet pas mus buvot tik 2, bet vis vien super, o kaip butu ji visi 3 Dar jie turi ir savo vedeja LAIMI BANEVICIU. Tokio nuostabaus dar nebuvom niekur mate, pagarbus, linksmas, prisitaikantys prie zmoniu ir beje noriu pabrezti, kad dirba be jokio savo scenarijaus.Is pradziu buvau issigandusi, bet veliau...jega, kaip jis prie visko prisitaiko ir ziuri pagal svecius.Turi nenuvalkiotu zaidimu, visus svecius tikrai moka uzimti.Pas mus buvo taip, kad juokemes iki asaru. Tikrai liuks.Ir beto jie vaziuoja i bet kuri Lietuvos kampeli, kiek zinau is ju paciu, jie net po uzsieni vazineja, praveda ne tik lietuviskas vestuves.
Jie turi ir savo tinklapi: www.metronomas.ten.lt Ten visi ir ju kontaktai.
Na manau, kad ispasakoti visko neimanoma, reikia pamatyti ir isgirsi.
ESU LABAI DEKINGA JIEMS UZ NUOSTABIAS VESTUVES.ACIUUUUUU
as taip pat noriu pasidziaugti savo muzikantais tai grupe remix super grupe.
turi tokius stiprius balsus, kad daugumai vestuviniu ir ne vestuviniu muzikantu toli grazu iki ju.
rekomenduoju visiems kam patinka stiprus vokalas, gera aparatura, gitaros ir nebanalios dainos
turi tokius stiprius balsus, kad daugumai vestuviniu ir ne vestuviniu muzikantu toli grazu iki ju.
rekomenduoju visiems kam patinka stiprus vokalas, gera aparatura, gitaros ir nebanalios dainos
QUOTE(Rani @ 2007 10 02, 10:32)
as taip pat noriu pasidziaugti savo muzikantais tai grupe remix super grupe.
Tai jums tikrai pasiseke, dainavo jie neblogai, bet vakara irgi sugadint sugebejo . Ir dar nemazai fonogramos leido ir vioskiu nesamoniu pridare. As tai ju tikrai niekam nerekomenduociau
tiek visko cia prisikaiciau, kad net pasimeciau kazkaip norisi, kad ta dienele praeitu be priekaistu. Ieskau tokiu muzikantu, kurie galetu padeti pravesti vakara. Pati svente vyks Kedainiu rajone, kita vasara. Labai noriu nusisamdyti 16 hz, bet idomu ar jie sutiks vestuves vest dvi dienas...antra diena ilgai nekankintumem...o ir pirma diena baliukas prasides 8 valanda... Gal kuri turit dar kokiu geru muzikantu pasiulyti, kaina man nesvarbi, nes vestuviu biudzeta nemaza numate Mano brangiausiasis labi nori 16 hz, tai gal kuri buvot juos samdziusi arba dalyvavot kokiose vestuvese????
QUOTE(remisita @ 2007 09 28, 17:19)
pas mus kaip minejau grojo grupe "Kokteilis" - nerealus vyrukai!!!Ir dabar juokas ima kai prisimenu ju sou ir spektaklius...jauciaus kaip buciau komedijiniame teatre...rekomenduoju visiems, kuriems patinka daug juoktis...beto labai graziai dainuoja.Nederinome jokio repertuaro, bet visiskai nenusivyliau...dainavo ir rusiskas dainas ir lietuviskas.
kontaktai: 869906210 - Modestas
kontaktai: 869906210 - Modestas
kitiems metams kaina 2500 - čia vienam vakarui
gal kas turi raseiniskiu muzikantu duomenis?anksciau buvo tokia grupe RAITUZAI.ten grojo 2 vaidai.man jie labai patiko.vasara planuoju savo vstuves ir noreciau ,kad jie pagrotu mums,tik va,nebezinau kaip juos pagauti helllllllppppppp!!!!!!!!!!!!
Štai ir praėjo mūsų vestuvės. Viskas buvo super iki tol, kol grižom po visu pasivazinejimu su pulku i pokylio vieta. Ir ka gi pamaciau, o gi girtus muzikantus. Jie mus islydėjo is namu, todel laiko, kol grizome mes turejo i valias. Per ta laika nusitaše taip, kad nesugebejo net dorai zodzio istarti. Muzikantus, jeigu taip juos galima pavadinti radau siame forume, viena panele juos isreklamavo. Groja jie keturiese -is Panevezio. Grupes lyderis Henrikas Vaitekūnas.
Isivaizduokit, prie stalo nebuvo nei vienos uzstales dainos, o mano svociai pasake, kad ji per daug kalba. Visas vestuves jie prabuvo prie alaus baro, kol man galiausiai truko kantrybe, pasakiau, kad jie gadina man svente ir kad pagaliau pradetu groti. Geriausias variantas buvo, kai pasveikinom savo tevelius ir paprasiau jiems grazios dainos-jie teveliams skyre daina "Soka basos raganaites". Viršune buvo, kai pradejo kristi aparatura, t.y. nukrito nuo stovo klavisiniai instrumentai.
Trumpai tariant, visi sveciai mano vestuves atsimins iš to, kad buvo siaubingi muzikantai.
Merginos, nepasitikekit aklai cia forume reklamuojamais muzikantais, nuosirdziai patariu. Būkit budrios.
Isivaizduokit, prie stalo nebuvo nei vienos uzstales dainos, o mano svociai pasake, kad ji per daug kalba. Visas vestuves jie prabuvo prie alaus baro, kol man galiausiai truko kantrybe, pasakiau, kad jie gadina man svente ir kad pagaliau pradetu groti. Geriausias variantas buvo, kai pasveikinom savo tevelius ir paprasiau jiems grazios dainos-jie teveliams skyre daina "Soka basos raganaites". Viršune buvo, kai pradejo kristi aparatura, t.y. nukrito nuo stovo klavisiniai instrumentai.
Trumpai tariant, visi sveciai mano vestuves atsimins iš to, kad buvo siaubingi muzikantai.
Merginos, nepasitikekit aklai cia forume reklamuojamais muzikantais, nuosirdziai patariu. Būkit budrios.
QUOTE(silve @ 2007 10 03, 17:00)
Štai ir praėjo mūsų vestuvės. Viskas buvo super iki tol, kol grižom po visu pasivazinejimu su pulku i pokylio vieta. Ir ka gi pamaciau, o gi girtus muzikantus. Jie mus islydėjo is namu, todel laiko, kol grizome mes turejo i valias. Per ta laika nusitaše taip, kad nesugebejo net dorai zodzio istarti. Muzikantus, jeigu taip juos galima pavadinti radau siame forume, viena panele juos isreklamavo. Groja jie keturiese -is Panevezio. Grupes lyderis Henrikas Vaitekūnas.
O siaube Na ir nepasiseke, tau vargsuke.... Na bet nenusimink taip, juk svarbu, kad visa kita buvo grazu ir viskas pavyko As ir manau, kad renkantis muzikantus reikia pasikliauti ne tik kitu nuomone bet ir stengtis iki vestuviu nors kazkaip tuos muzikantus istirti
Na manau, kad laikui begant tu pamirsi tuos netikelius ir prisiminsi tik graziausias akimirkas Dideles laimes ir sveikatos jusu seimai
Na o as va laukiu atsiliepimu apie grupe 16 hz, kazkaip su vyru nieko daugiau nenorim kaip tik ju
QUOTE(silve @ 2007 10 03, 19:00)
Tikrai tave suprantu ir labai uzjauciu, nes pas mus vestuvese panasiai buvo... Muzikantai irgi buvo labai isgirti forume...Buvo toks ziaurus bardakas, kad visa vakara vien nervavausi o ant galo jau neistveriau ir pradejau verkti. Dar dabar kai prisimenu juos vos nverkiu, nes labai gaila sugadintos sventes...
Ir istikruju, dabar yra labai sunku susirasti gerus muzikantus ...