Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(vauga @ 2007 09 07, 09:47)
<...>nusivyliau vestuvemis. Isvis, as nemegstu bum-čik bum-čik, labaiu megstu kulturingesne muzika, tai va, svarstau  -ar as cia tik papuolusi buvau i tokias mužikiskas vestuves, ar jose visose panasiai reikia grot.... <...>

Į tavo užduotus klausimus kiekvienos vestuvės atsakys skirtingai, net jei jų grosi šimtais - vienodų turbūt nelabai pasitaikys. Į tuos klausimus turi sau atsakyti pati ir tariantis dėl grojimo svarbiausius tau dalykus aptarti su tais kas užsakinėja, tai yra pateikti salygas ir jei bus būtina jas koreguoti, o ne kaip išmaldos prašyti mineralinio vandens. Muzika, kurią grosi pirmiausia turės patikti vestuvininkams, aišku būtų gerai jei ta pati patiktų ir tau, bet šiuo atveju svarbiau tai ko nori jie, nes tai jų šventė. Ir šiaip jau iš muzikantų tikimasi, kad jie padarytų viską, kad vestuvėse būtų linksma ir prisitaikytų prie salygų. Jei viską ves piršliai, jums bus malonus palengvinimas, bet visuomet turi turėti atsargos, jei piršliai tars tik porą žodžių ar iš vis nieko.
Nenuostabu jei vestuvėmis nusivylei, juk ne svečiuotis ten buvai pakviesta, o dirbti. Būna, kad ne tik nusivilia, bet ir į kailį gauna... Žmonės labai įvairūs ir prie visų reikia rasti priėjimą. Nors būna vestuvių ir labai linksmų malonių, galima susipažinti su labai įdomiais žmonėmis ...
(Aš ne muzikantė, bet pažįstu keletą, kurie groja vestuves)
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 09 07, 09:47)
Sveikos, jaunamartes smile.gif
Turiu klausimeliu "is kitos barikadu puses". Mano vyras nuo 16 metu groja vestuvese, tiesa, paskutini desimtmeti - gana pasyviai smile.gif
Neseniai jis prikalbino ir mane kartu nuvykti, pabandyti padainuoti, pagroti (smuiku groju). Vestuves buvo baltarusiskos -lenkiskos. Taigi, klausimai:
1. Ar duodate muzikantams pavalgyti, isgerti? (mes grojom nuo 16 val., pavalgyti gavom po sudziuvusi mesos gabaliuka apie 22 val. , o mineralini gerklei praskalauti begau pirktis i kioskeli)
2. Ar norite, kad muzikantai faktiskai pravestu visa baliu, isskyrus pirslio pasakojimus, kur buvo, ka dare, ir kitu zmoniu palinkejimus?
3. Kaip manote, kas kiek laiko yra normalu daryt muzikantams pertraukas? ( mes turejoti tik viena pertrauka apie penkias minutes iki 23 val.)
4. Ar norite letu dainu? (man sudainavus Vivo per lei, buvo garsiai pradeta rekti: tancy, tancy...)
5. Kaip manote, kaip turi puostis dainininkai?
Klausineju, nes keli muzikantai kalbina ir jiems pridainuoti, bet as labai abejoju - nusivyliau vestuvemis. Isvis, as nemegstu bum-čik bum-čik, labaiu megstu kulturingesne muzika, tai va, svarstau  -ar as cia tik papuolusi buvau i tokias mužikiskas vestuves, ar jose visose panasiai reikia grot.... Buvau pasiruosusi 50 anglisku dainu - ne vienos nesudainavau, nes reikalavo tik "murkos" ir pan.... sad.gif
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif

Šią vasarą teko dalyvauti keliuose baliuose, mačiau įvairiai apsirengusių muzikantų. Manau, kad apranga turėtų būti klasikinė, kad neišsiskirtų. Nieko nėra baisiau, kai muzikantai ateina į su džinsais doh.gif. Bet labai išsipuošti nereikėtų, nes dainininkė neturėtų atrodyti prabangiau už damas, atėjusias į balių.
Žinoma, aš rašau, kaip man atrodo smile.gif.
Nepamirškim, kad apranga dar turi būti patogi, vis dėlto muzikantai stovi ar sėdi ir dainuoja ne vieną valandą.
Atsakyti
[quote=lauroskax,2007 07 10, 23:09]
parasiau i az 4u.gif
[/quote]
as irgi noriu zinoti,kiek Antraktas ima uz vakara
[/quote]
paveluotai tikriausiai, bet man irgi idomu kiek ima antraktas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2007 09 10, 15:36)
paveluotai tikriausiai, bet man irgi idomu kiek ima antraktas... blush2.gif

na, iš mūsų užsiprašė 1500 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GSS: 10 rugsėjo 2007 - 16:48
Buvau vestuvese kur grojo Kestutis Kazakevicius (buves Aliukas) su kazkokiu kolega, na super viskas buvo, labai gyvai vakara vede, kulturingas, linksmas, jokiu nesamoningu blevyzgu nebuvo, graziai bendravo su sveciais, tikrai labai labai patiko, o paeme is jaunuju manyciau visai nedaug, su isleidimu ir darbu iki 2 val. nakties 1000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2007 09 10, 17:47)
na, iš mūsų užsiprašė 1500 Lt

mes vakar paskambinom antraktui norejom juos pasiimti... bet deja buvo uzsakyti, uz vakara prase 1800 litu, na manau visai nebrangiai.. blyn biski susinervinau.. nes dabar nebezinau ka daryt su muzikantais, is jusu atsiliepimu, sitie geri buvo... ech kaip negerai...
skambinom ir chemijai, jie sak dar neuzimti, bet uz 6 valandas grojimo ima 3000 litu, o kiekviena papildoma valanda po 500 litu.. tai manau, gal siek tiek brangu, jei nori kad grotu nuo 18 val. iki kokiu 04-05, tai jau ir gaunas 5000-6000 tukstanciai... : (
gal kas nors kanors girdejo gero apie kokius nors muzikantus? blush2.gif
Atsakyti
Na merginos, pasidalinkite įspūdžiais...
Paskambinau muzikantui RUŽELĖ, girdėjau neblogus atsiliepimus apie dainavimą ir šiaip vakaro vedimą, tokių ir ieškau, tačiau kai paklausiau kainos, sako - NEŽINAU blink.gif šiandien su juo turiu susitikti, man keista pasirodė, kad nori susitikti Bernelių užeigoje (jis iš Kauno), kainos nežino, pasakys tik po Naujų metų, šiaip sakė jam jau palieka avansus žmonės kitiems metams, bet kaip gali pasitikėti, kai nežinai kainos? KĄ MANOT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 09 11, 15:58)
Paskambinau muzikantui RUŽELĖ, girdėjau neblogus atsiliepimus apie dainavimą ir šiaip vakaro vedimą, tokių ir ieškau, tačiau kai paklausiau kainos, sako - NEŽINAU  blink.gif šiandien su juo turiu susitikti, man keista pasirodė, kad nori susitikti Bernelių užeigoje (jis iš Kauno), kainos nežino, pasakys tik po Naujų metų, šiaip sakė jam jau palieka avansus žmonės kitiems metams, bet kaip gali pasitikėti, kai nežinai kainos? KĄ MANOT?  g.gif

kazkaip idomiai skamba, kam tada susitikti kai kainos nezino ir tik po nauju pasakys.. smile.gif o jei po nauju uzsigiedos milijonus, kur tada detis.. o ir visi kiti jau isgraibstyti bus..
man tai uzsiprase 1800 litu, tai dabar nezinau ar cia daug ar mazai..
Atsakyti
Pas mus buvo grupe PRESTO.Jie daznai groja berneluose. Ten mes juos ir pamatem pries 3 metus. MB pasake kai zenysimes jie gros mums. Taip ir buvo. Vakara labai super pravede. Su sese-liudininke sugalvojom kelis zaidimukus, o likusias pauzes jie uzpilde. Tikrai buvo liuks.Jei ka domina rasykit papasakosiu palciau.
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 09 11, 16:13)
Pas mus buvo grupe PRESTO.Jie daznai groja berneluose. Ten mes juos ir pamatem pries 3 metus. MB pasake kai zenysimes jie gros mums. Taip ir buvo. Vakara labai super pravede. Su sese-liudininke sugalvojom kelis zaidimukus,  o likusias pauzes jie uzpilde. Tikrai buvo liuks.Jei ka domina rasykit papasakosiu palciau.

jei nesunku parasyk i az, nes dar iki galo neapsisprendziam ir jei ne paslaptis idomu kaina butu zinoti...
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 09 11, 15:58)
Paskambinau muzikantui RUŽELĖ, girdėjau neblogus atsiliepimus apie dainavimą ir šiaip vakaro vedimą, tokių ir ieškau, tačiau kai paklausiau kainos, sako - NEŽINAU  blink.gif šiandien su juo turiu susitikti, man keista pasirodė, kad nori susitikti Bernelių užeigoje (jis iš Kauno), kainos nežino, pasakys tik po Naujų metų, šiaip sakė jam jau palieka avansus žmonės kitiems metams, bet kaip gali pasitikėti, kai nežinai kainos? KĄ MANOT?  g.gif

Nuo tokio bėgčiau kuo toliau doh.gif O kad jam palieka avansus jau dabar - tai čia tik jo kalbos doh.gif gi nežinai ar iš tikrųjų taip yra.
Atsakyti
Gal galite kokių atsiliepimų parašyt apie grupę Forte? Mane labiau domina jų vakaro vedimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 11 rugsėjo 2007 - 15:49