Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Jie tradiciniai muzikantai. Groja ivairia muzika, taciau senu liaudisku dainu nedaug, beveik nera (jaunikio mamai del to nelabai patiko jie). Siaip del repertuaro, tai negaleciau sukonkretinti, o jaunieji vargu ar taresi is anksto del dainu.
Muzikantai kiek zinau, kile is Marijampoles, taciau dabar gyvena Vilniuje.
Siaip del kainos, tai sakyciau, kad kaip ir daugumos. Jaunieji su jais taresi berods praejusiais metais spalio-lapkricio men, tada ir kainos gal buvo mazesnes, dabar gal brangiau.. g.gif Taciau dar syki pabreziu, kad jie tradiciniai muzikantai, taciau nevulgarus smile.gif (Savaitgali buvau kitose vestuvese, tai kazkokie muzikantai is Telsiu buvo, tai visi bajeriai apie antra gala ir bajeriai gana izeidziantys, pvz. stambesni zmogu vadino mesos kombinato direktoriumi Sumustiniu, ir t.t.) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2007 09 05, 12:09)
Jie tradiciniai muzikantai. Groja ivairia muzika, taciau senu liaudisku dainu nedaug, beveik nera (jaunikio mamai del to nelabai patiko jie). Siaip del repertuaro, tai negaleciau sukonkretinti, o jaunieji vargu ar taresi is anksto del dainu.
Siaip del kainos, tai sakyciau, kad kaip ir daugumos. Jaunieji su jais taresi berods praejusiais metais spalio-lapkricio men, tada ir kainos gal buvo mazesnes, dabar gal brangiau..  g.gif  Taciau dar syki pabreziu, kad jie tradiciniai muzikantai, taciau nevulgarus  smile.gif (Savaitgali buvau kitose vestuvese, tai kazkokie muzikantai is Telsiu buvo, tai visi bajeriai apie antra gala ir bajeriai gana izeidziantys, pvz. stambesni zmogu vadino mesos kombinato direktoriumi Sumustiniu, ir t.t.)  schmoll.gif

O tu dievuleliau, tai kaip paskui savo sveciams i akis ziureti po tokiu muzikantu juokeliu mega_shok.gif
Atsakyti
Tai va, kai galiu palyginti dvejus muzikantus, kuriuos teko matyti per pastaruosius 2 menesius, tai galiu pasakyti, kad Mexicanai - 10 balu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2007 09 05, 15:09)
Siaip del kainos, tai sakyciau, kad kaip ir daugumos. Jaunieji su jais taresi berods praejusiais metais spalio-lapkricio men, tada ir kainos gal buvo mazesnes, dabar gal brangiau..  g.gif  Taciau dar syki pabreziu, kad jie tradiciniai muzikantai, taciau nevulgarus  smile.gif (Savaitgali buvau kitose vestuvese, tai kazkokie muzikantai is Telsiu buvo, tai visi bajeriai apie antra gala ir bajeriai gana izeidziantys, pvz. stambesni zmogu vadino mesos kombinato direktoriumi Sumustiniu, ir t.t.)  schmoll.gif

Anksciau megdavo taip juokauti, bet kad dar ir dabaryra tokiu doh.gif , tikrai geda blush2.gif
Atsakyti
Musu vestuvese grojo V.Daugintis su dukra Laura, likome patenkinti smile.gif labai kulturingi, taciau tikrai nenuobodus ir psn wink.gif rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta85 @ 2007 08 31, 18:37)
Sveikos merginos  smile.gif ,as tikriausia pasikartosium,bet kai tiek daug prirasyta labai sunku ka surasti  g.gif .Mano vestuves bus dar tik kita vasara,bet as jau ieskausi muzikantu,nes esu ne Lietuvoj,tai labai sunku viska organizuotis  mastau.gif .Gal galetumet jus man padeti? smile.gif
Mano vestuves vyks Kaune ir tik viena diena,man reiketu tokiu muzikantu kurie galetu pravesti kazkiek vakara.Na ir zinoma uz nelabai didelia kaina,na manau iki 2000lt.Labai jums aciu uz informacija

siulau pasiziureti www.softrain.lt arba www.organizatoriai.lt ten yra kontaktiniai telefonai ir imanoma nusidereti uz gera kaina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit kiek kainuoja vienma vakarui muzikantai Vilniuje?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Nors ta pati parasiau ir i skundu skyreli, rasau ir cia.
Pries dvi savaites atsokau vestuves.Labai gaila kad ir man tenka parasyti i si skireli. Sia diena planavau metus laiko, ir maniau kad viskas bus idialu, nes viska suplanavau iki menkiausios smulkmenos...
Bet visa vakara sugadino muzikantai, tai grupe REMIX, pagrindinis muzikantas Henrikas. Atrodo viska smulkiai ir aiskiai buvom sutare, visas vestuviu detales, sakem kad bus su visom tradicijom (stalo uzsedimais, pasitikimasi pirslio korimais ir t.t.), pirsliai susitiko su muzikantais pries vestuves ir viska smulkiai aptare, kas po ko ir kaip eina, atrode viskas bus idialu, bet gavosi kazkoks bardakas...
Pirmiausiai tik atvaziavus i sale muzikantai neorganizavo jokio stalo uzsedimo, kai mano mama paklause, jie pasake kad jaunieji nenori stalo uzsedimo ir kitu tradiciju (leles vystimu, ir pan.), nors pirsliai viska buvo atveze, ir su jais apkalbeje. Bet po to mano mama greit viska suorganizavo ir padare stalo uzsedima (nors sioki toki), kol mes susinesem daiktus i sodyba.
Po to prasidejo dar graziau, pirsliai sneka, o muikantas Henrikas juos perrekia, tyciojasi ir daro visokias nesamones. Pirsliai kazka savo sako, jis vis terpiasi ir daro kitaip, sneka nusisneka ir dare balagana is vestuviu. Su juo ejo kalbet ir pirsliai ir mano vyras, bet jis vis tiek savo daro, ir gadino svente. Dainuoja ir groja jie graziai, bet vestuviu organizuot jie nemoka, gal kazkam ir pasiseke, nes kartais atrodydavo, kad tycia nori sugadinti vestuves. Nes ten tikrai buvo didelis bardakas. Antra diena pradejo kart pirsli, o mane buvo pagrobe, mano vyras sako palaukit, o jie vistiek savo daro. Ir ka pirsliai kazka kitaip idomiau sugalvoja, jie isitycioja is ju ir saiposi akivaizdziai ir nori daryt pagal save. Kai pirsliene pasiule pasakyti kas nori tosta, muzikantas pradejo liept sakyt tosta kikevienam ir kuom jauniesiems gali padet klausineja pas kiekviena visokiu nesamoniu, o zmoniu tai daug, daugelis sveciu net pasimete kai juos pradejo tik atsistojus taip klausinet, nors buvo pasiruose grazius tostus. Antra diena jau pirsliene susinervinusi modavo ranka ir rodydavo kad uzsiciauptu, bet HYenrikas vistiek perekia. Daznai varydavo ir parukyt ir pagert, ir pavalgyt, ir dar su sveciais pabendraut, is kai kuriu net ir akvaizdziai tyciodavosi...
Dar daug nemaloniu akimirku buvo, del kuriu labai nervavausi ir verkiau, tiek pirma ir antra diena... Niekam nelinkeciau nei tokiu vestuviu nei muzikantu. Galiausiai antra diena, kit sveciai pasake, kad kai mano mama jiems nunese ir dave sakocio ir sampano, buvo labai nepatenkinti kad mazai gavo is siu vestuviu.Labai liudna , kad taip viskas nepasiseke, bet nors grazios nuotraukos ir filmas gavosi
Tai tiek bukit atsargios, sekmes jums visoms
Atsakyti
Sveikos, jaunamartes smile.gif
Turiu klausimeliu "is kitos barikadu puses". Mano vyras nuo 16 metu groja vestuvese, tiesa, paskutini desimtmeti - gana pasyviai smile.gif
Neseniai jis prikalbino ir mane kartu nuvykti, pabandyti padainuoti, pagroti (smuiku groju). Vestuves buvo baltarusiskos -lenkiskos. Taigi, klausimai:
1. Ar duodate muzikantams pavalgyti, isgerti? (mes grojom nuo 16 val., pavalgyti gavom po sudziuvusi mesos gabaliuka apie 22 val. , o mineralini gerklei praskalauti begau pirktis i kioskeli)
2. Ar norite, kad muzikantai faktiskai pravestu visa baliu, isskyrus pirslio pasakojimus, kur buvo, ka dare, ir kitu zmoniu palinkejimus?
3. Kaip manote, kas kiek laiko yra normalu daryt muzikantams pertraukas? ( mes turejoti tik viena pertrauka apie penkias minutes iki 23 val.)
4. Ar norite letu dainu? (man sudainavus Vivo per lei, buvo garsiai pradeta rekti: tancy, tancy...)
5. Kaip manote, kaip turi puostis dainininkai?
Klausineju, nes keli muzikantai kalbina ir jiems pridainuoti, bet as labai abejoju - nusivyliau vestuvemis. Isvis, as nemegstu bum-čik bum-čik, labaiu megstu kulturingesne muzika, tai va, svarstau -ar as cia tik papuolusi buvau i tokias mužikiskas vestuves, ar jose visose panasiai reikia grot.... Buvau pasiruosusi 50 anglisku dainu - ne vienos nesudainavau, nes reikalavo tik "murkos" ir pan.... sad.gif
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 07 rugsėjo 2007 - 07:49
QUOTE(vauga @ 2007 09 07, 09:47)
Turiu klausimeliu "is kitos barikadu puses". Mano vyras nuo 16 metu groja vestuvese, tiesa, paskutini desimtmeti - gana pasyviai smile.gif
Neseniai jis prikalbino ir mane kartu nuvykti, pabandyti padainuoti, pagroti (smuiku groju). Vestuves buvo baltarusiskos -lenkiskos. Taigi, klausimai:
1. Ar duodate muzikantams pavalgyti, isgerti? (mes grojom nuo 16 val., pavalgyti gavom po sudziuvusi mesos gabaliuka apie 22 val. , o mineralini gerklei praskalauti begau pirktis i kioskeli)
2. Ar norite, kad muzikantai faktiskai pravestu visa baliu, isskyrus pirslio pasakojimus, kur buvo, ka dare, ir kitu zmoniu palinkejimus?
3. Kaip manote, kas kiek laiko yra normalu daryt muzikantams pertraukas? ( mes turejoti tik viena pertrauka apie penkias minutes iki 23 val.)
4. Ar norite letu dainu? (man sudainavus Vivo per lei, buvo garsiai pradeta rekti: tancy, tancy...)
Klausineju, nes keli muzikantai kalbina ir jiems pridainuoti, bet as labai abejoju - nusivyliau vestuvemis. Isvis, as nemegstu bum-čik bum-čik, labaiu megstu kulturingesne muzika, tai va, svarstau  -ar as cia tik papuolusi buvau i tokias mužikiskas vestuves, ar jose visose panasiai reikia grot.... Buvau pasiruosusi 50 anglisku dainu - ne vienos nesudainavau, nes reikalavo tik "murkos" ir pan.... sad.gif

atsakysiu gal ir ne i visus klausimus, bet tiesiog kaip buvo pas mane per vestuves.
Del maitinimo tai nei klausimo nekilo, uzsakeme muzikantams ir fotografui ir filmuotojui toki pati karsta kaip ir visiems sveciams. Is karto pasakeme, kad is baro gali imti kava, arbata, alu. Gaila, kad tik sveciai nelabai ipyle jiems taurele, bet gal to ir nereikejo, juk tai irgi darbo vieta, as kai sedziu darbe negeriu blush2.gif
Va kas nelabai patiko, tai muzikantu apranga, juk jie gana daznai patenka i kadra, taigi del to reiketu sike tiek pasistengti. Del repertuaro, ka suderinom ta ir gavom, reikejo kulturingu kalbu, taip ir buvo, nusiskundimu neturiu, manau ju mes irgi nenuskriaudem, nes atsiskaitem be jokiu derybu, dar ir lauktuviu daug idejom.
Atsakyti
Pabandysiu atsakyti, kaip mes žadam elgtis. Tik norėčiau pasakyti, kad viskas priklauso nuo jaunųjų ir tai, ką rašysiu nebūtinai tiks visoms vestuvėms mirksiukas.gif
QUOTE(vauga @ 2007 09 07, 08:47)
Klausineju, nes keli muzikantai kalbina ir jiems pridainuoti, bet as labai abejoju - nusivyliau vestuvemis. Isvis, as nemegstu bum-čik bum-čik, labaiu megstu kulturingesne muzika, tai va, svarstau  -ar as cia tik papuolusi buvau i tokias mužikiskas vestuves, ar jose visose panasiai reikia grot.... Buvau pasiruosusi 50 anglisku dainu - ne vienos nesudainavau, nes reikalavo tik "murkos" ir pan.... sad.gif

1. Muzikantams būtinai duosim pavalgyti. Jie pas mus pradės groti 19h. ir karštą patiekalą gaus kartu su visais. Dėl šaltų dar nežinau, kaip darysim, bet užkąsti galimybę tikrai sudarysim. Kai kalbėjom su muzikantais, JIE patys paprašė, kad galėtų valgyti atskirai nuo svečių.
2. Čia jau priklauso nuo susitarimo. Kaip supratau iš piršlių, jie būtent taip ir darys - kalbos bus jų, o atrakcijos muzikantų. Piršlienė sakė muzikantams net scenarijaus kopiją duos, kad žmonėms būtų viskas aišku smile.gif
3. Dėl pertraukų tai psakysiu taip: pas mane darbe kas valandą darbuotojai turi teisę padaryti 5min. pertrauką. Kadangi, šiuo atveju, muzikantus priimu kaip darbuotojus, tai, manau, toks pertraukų ilgis ir skaičius yra optimalus. Jei grojama ilgiau nei 8h, reikėtų tartis atskirai.
4. Repertuaras, mano manymu turėtų būti universalus ir adaptuojamas pagal situaciją. Jei liaudis nori šokti, kam juos migdyti valandą grojant lėtas dainas smile.gif Šiaip ar taip, lėtos dainos į vakaro pabaigą yra būtinos. Bet čia mano nuomonė wink.gif
5. Dainininkai turi neišsiskirti iš svečių. Jei vestuvėse visi svečiai džinsuoti, tokie turi būti ir daininkai. Jei balinės suknelės, taip turi atrodyti ir muzikantai. Žodžiu, viskas turi tarpusavyje derėti. Man asmeniškai tikrai labai baisiai atrodo, jei vestuvės pretenduoja į prabangų ir prašmatnų renginį, o muzikantai apsirengę neskoningais ir ne pirmos jaunystėss "baliniais" drabužiais.

Tikiuosi ne per griežtai čia pasisakiau g.gif Jei ka, tai visa tai, ką išdėsčiau negalioja muzikantams gaunantiems labai nedidelius honorarus. T.y., mano filosofija - už viską reikia mokėti.
Atsakyti
sutinku su jusu nuomonem, as irgi taip galvoju thumbup.gif
Atsakyti