Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Kaip ir zadejau Mexicano koordinatės smile.gif 8 686 09060, 8 698 25243 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2007 08 31, 20:49)
Kaip ir zadejau Mexicano koordinatės smile.gif 8 686 09060, 8 698 25243 smile.gif

4u.gif Aciukas
Atsakyti
Si savaitgali buvo mano vestuves smile.gif tikrai linksmos buvo smile.gif nes muzikantai tikri liksmuoliai buvo thumbup.gif .. liknsmino mus visa vakara savo dainomis, zaidimais ir pan...

tiesa, jie alytiskiai.. bet groja visoje Lietuvoje. vazineja i visus miestus..

per vestuves linksmino grupe "PRONTO"...

rekomenduoju visiems smile.gif sie muzikantai jusu neapvils..

jei norit liksmu vestuviu - sie muzikantai tikrai palinksmins jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma V @ 2007 09 03, 10:12)
Si savaitgali buvo mano vestuves smile.gif  tikrai linksmos buvo smile.gif  nes muzikantai tikri liksmuoliai buvo thumbup.gif .. liknsmino mus visa vakara savo dainomis, zaidimais ir pan...

tiesa, jie alytiskiai.. bet groja visoje Lietuvoje. vazineja i visus miestus..

per vestuves linksmino grupe "PRONTO"...

rekomenduoju visiems smile.gif  sie muzikantai jusu neapvils..

jei norit liksmu vestuviu - sie muzikantai tikrai palinksmins jus thumbup.gif

Sveika,
Kokia jų kainytė ir prieš kiek laiko reikia juos užsakyti?
Atsakyti
Aš vis dar su savo Mexicanais. Radau, kad tinklapyje www.tv.lt yra įkelta Penktadienio muzikos šou laida, kur Mexicanai grojo 2007 06 01. Jei kam įdomu - pažiūrėkite, perspėju, kad vestuvėse repertuaras kitas, čia nebent balsus norit išgirsti ir pamatyti kaip jie atrodo ax.gif Viskas, Mexicanų tema išsemta angel_not.gif
Atsakyti
Beje, mano linksmuoliu muzikantu koordinates:
1. Giedrius 868503319, 862127942;
2. Vitalijus 867438606.

Papildyta:
Jie tikrai nebrangus..

Uzsiprase 1600lt.. bet ryte jie grojo aplink stala.. ir susirinko dar apie 600lt.. taigi mes jiems sumokejom 1000 lt..
as juos uzsisakiau pries 3 menesius.. kokios dabar ju kainos -nezinau...

beje, jei kam idomu - vienas muzikantas is grupes "PRONTO", taip pat dainuoja ir groja grupeje "Mexicano"...
Papildyta:
Jie tikrai nebrangus..

Uzsiprase 1600lt.. bet ryte jie grojo aplink stala.. ir susirinko dar apie 600lt.. taigi mes jiems sumokejom 1000 lt..
as juos uzsisakiau pries 3 menesius.. kokios dabar ju kainos -nezinau...

beje, jei kam idomu - vienas muzikantas is grupes "PRONTO", taip pat dainuoja ir groja grupeje "Mexicano"...
Atsakyti
kazkaip man cia reklama pakvipo g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas galit kokiu atsiliepimu apie grupe "Credo" ish Kauno??? mes gavom kelias rekomendacijas, bet butu malonu ishgirsti kieno vestuvese jie grojo???
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 15, 01:55)
Na,o musu muzikantai, kaip minejau, palyginus nebrangiai pameme bigsmile.gif 1000lt ax.gif
Siaip ganetinai patiko, nepaisant fakto, kad bajeriai jau senoki ir buvo zinomi bigsmile.gif  lotuliukas.gif O patiko, kad puse vakaro buvo grojamos su duda romantiskos melodijos wub.gif Sokiu dainos buvo super thumbup.gif Negirdetos, bet isjudino net senima - soko visi wub.gif
Taigi vadinasi grupe "Sniuras is Skirsnemunes" lotuliukas.gif O tiksliau Vincas ir Samas thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man jie irgi labai patiko. Žvilgtelėjau į jūsų nuotraukas, tas Klumpės malūnas kažkur prie Dubysos? Jei taip, tai jūsų vestuvės muzikantam irgi įstrigo, neseniai bendravom, pasakojo, kad nuostabioje vietoje grojo...
Atsakyti
gal kas zimo kiek tie mexikano ima pinigeliu uz vakara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozela @ 2007 09 04, 22:54)
gal kas zimo kiek tie mexikano ima pinigeliu uz vakara?  g.gif

Kiek uz vakara nezinau, bet musu jaunieji uz 2 dienu vestuves mokejo 1500 Lt. ax.gif
Atsakyti
tai sakyciau nedaug g.gif , kaip uz dvi dienas
gal rasiai jau ir anksciau , bet vis tiek paklausiu. ar jie turi savo repertuara, ar ir pagal jaunuju pageidavima is anksto susitarus kaikurias dainas padainuoja, ar jie labai megsta raginti svecius isgerti? ir beje is kur jie? ar labai megsta traukti lapatuskes? g.gif
Atsakyti