O vat man teko birželį būti vestuvėse svočia ir esu laaaabai patenkinta muzikantais, kurie jose grojo
Grojo grupė Mexicano. Tokie du jauni vaikinukai.. Aš juos prieš vestuves mačiau dalyvaujančius per TV3 "Penktadienio muzikos šou" ir "Puikusis šou", ten jie buvo 3. Tada pamačius labai skeptiškai į juos pažiūrėjau
Ir galvojau, kažin kaip ten tose vestuvėse. Bet po vestuvių nuomonę pakeičiau visiškai. Muzikantai buvo 2, vienas tik grojo ir dainavo, o kitas ir vestuves šiek tiek vedė. Jo žodžiai buvo laiku ir vietoje, labai derinosi su mumis (piršliais), kad žinotų ką mes pagal savo scenarijų planuojam. Muzika gera (nors jaunojo mamai nelabai patiko, kad mažokai buvo (bet šiek tiek buvo) senovinių liaudiškų dainų), tinkanti šokiams, repertuaras įvairus, atrakcijas pravedė, balsai abiejų geri. Negėrė, kaip dažnai pasitaiko su vestuviniais muzikantais, jokių vulgarių juokelių, viskas normos ribose. Vienžodžiu
Būtume tikrai pasikvietę juos į mano tėčio jubiliejų, bet buvo mažai laiko ir jau buvom kitus suradę, bet turim planų kitais metais pasikviest į mamos jubiliejų
Jei kam būtų įdomu, galėčiau ir telef. pasakyti, vizitkę jų turiu
Negalvokit, kad reklamuoju, bet turbūt šiek tiek vis tiek gaunasi tos reklamos, nes man jie žiauriai patiko