Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(miegaliukas @ 2007 08 28, 14:44)
Mielosios jei teko jums susidurti su muzikantais žiūkais, parašykit kiap veda vestuves.Ar jie užima svečius ar vestuvių metu suorganizuoja svečiams žaidimą, ar dainos šiuolaikiškos.Nes mes savo vestuvėms buvome susitarę su muzikantais "kaprizas"tai mes likome labai patenkinti nes jie atidirbo iš širdies, tik teko bijoti kad nepersigalvotų groti mūsų vestuvėse. smile.gif

kaip jie veda vestuves, neteko girdeti. Bet atsiliepimai tai nekokie. Tingi groti, pasikele ir labai jau brangiai "ima" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2007 08 28, 11:39)
jau anksciau buvau juos minejusi,labai faini,tai grupe S-Top.Pavartyk sia tema,kazkur rasi buvau ju kontaktus imetusi.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios,

Gal kas zino tikrus gerus muzikantus Klaipedoje? Man nereikia elektroniniu vargonu, mant tik reikia akordeonu, gitaros, saksafono. Kad grotu tik lietuviska-liaudiska muzika smile.gif
Atsakyti
o jus baznycioje kai tuokiates turit muzika ceremonijos?marsus,giemes,siaip muzikini fona?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 08 28, 19:59)
o jus baznycioje kai tuokiates turit muzika ceremonijos?marsus,giemes,siaip muzikini fona?

o kam reikia, juk ten pagroja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 08 28, 20:59)

Mes kai tuokemes, tai atsisakeme senojo vargonininko paslaugu, pas mus giedojo vaiku ir jaunimo choras. Buvo super wub.gif Gitara, vargoneliai, jauni balsiukai. Be to ceremonija buvo tikrai isskirtine, giesmes ir bendras fonas mus suzavejo, labai graziai giedojo Meiles himna, pasibaigus misioms kartu pagiedojome thumbup.gif
Atsakyti
Per mano šventę nebuvo muzikantų, bet dabar visai dėl to nesigailiu. Jau geriau jokių, negu tokie, kaip per praėjusių draugų vestuvėse. doh.gif Buvo jie įspėti, kad nebus vestuvėse piršlių, tai jie patys liudininkus piršliais pavertė, dainavo jiems dainas ne į temą, jaunieji visą vakarą jautėsi kalti ir atsiprašinėjo. Po to tas besaikis prašymas išgerti, įsipilti, taip atrodė, kad norėjo visus svečius nugirdyti kuo greičiau. g.gif Ir jei kas valgė kai jie šnekėjo, tai rėkė: ko čia ėdi kaip ne savo?! O jei su jaunąja kas šoka tai muzikantams susimoka! Daug kas taip ir nepašoko su ja doh.gif Labai negražu. Jaunieji patys ir nepatenkinti liko, bet buvo kaip buvo. Tai va, atkreipkit dėmesį į muzikantus Dobilas, net nežinau iš kur jie yra. ax.gif
Atsakyti
O vat man teko birželį būti vestuvėse svočia ir esu laaaabai patenkinta muzikantais, kurie jose grojo thumbup.gif Grojo grupė Mexicano. Tokie du jauni vaikinukai.. Aš juos prieš vestuves mačiau dalyvaujančius per TV3 "Penktadienio muzikos šou" ir "Puikusis šou", ten jie buvo 3. Tada pamačius labai skeptiškai į juos pažiūrėjau schmoll.gif Ir galvojau, kažin kaip ten tose vestuvėse. Bet po vestuvių nuomonę pakeičiau visiškai. Muzikantai buvo 2, vienas tik grojo ir dainavo, o kitas ir vestuves šiek tiek vedė. Jo žodžiai buvo laiku ir vietoje, labai derinosi su mumis (piršliais), kad žinotų ką mes pagal savo scenarijų planuojam. Muzika gera (nors jaunojo mamai nelabai patiko, kad mažokai buvo (bet šiek tiek buvo) senovinių liaudiškų dainų), tinkanti šokiams, repertuaras įvairus, atrakcijas pravedė, balsai abiejų geri. Negėrė, kaip dažnai pasitaiko su vestuviniais muzikantais, jokių vulgarių juokelių, viskas normos ribose. Vienžodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Būtume tikrai pasikvietę juos į mano tėčio jubiliejų, bet buvo mažai laiko ir jau buvom kitus suradę, bet turim planų kitais metais pasikviest į mamos jubiliejų 4u.gif Jei kam būtų įdomu, galėčiau ir telef. pasakyti, vizitkę jų turiu smile.gif Negalvokit, kad reklamuoju, bet turbūt šiek tiek vis tiek gaunasi tos reklamos, nes man jie žiauriai patiko blush2.gif
Atsakyti
Prasom numeriuka ju 4u.gif
Atsakyti
Butumem labai dekingos uz kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Numeriuką įmesiu vakare, nes neturiu dabar su savimi pasiėmusi doh.gif reikės namuose pažiūrėt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif ,as tikriausia pasikartosium,bet kai tiek daug prirasyta labai sunku ka surasti g.gif .Mano vestuves bus dar tik kita vasara,bet as jau ieskausi muzikantu,nes esu ne Lietuvoj,tai labai sunku viska organizuotis mastau.gif .Gal galetumet jus man padeti? smile.gif
Mano vestuves vyks Kaune ir tik viena diena,man reiketu tokiu muzikantu kurie galetu pravesti kazkiek vakara.Na ir zinoma uz nelabai didelia kaina,na manau iki 2000lt.Labai jums aciu uz informacija
Atsakyti