[quote=NiuniaX,2007 08 22, 18:49]
[quote=Blue_rose,2007 08 21, 22:43]
As irgi noriu pasidalint savo nuomone ir patirtimi.... apie muzikantus (grupe mexicano). Nes ka tik atsokom savo vestuves ir likom labai nustebinti ir patenkinti muzikantu darbu!!! Nes buvo pasiruose pilnai (pirsliam beveik nieko nereikejo daryti)...
O kokia jų kainytė jei ne paslaptis?
[/quote]
mes mokejome 1500lt (grojo iki 3h nakties), cia be antros dienos... nes pas mus antra diena visi pirtelej sedejo ir aluti gere
Manau vilniaus kainom tai yra normalu tiek moketi... nes kai kurie muzikantai buvo uzsiprase ir 2500lt (kai ieskojau)
pas mus grojo ir vakara vede muzikantas Serksnas su kolega ir mums labai patiko..nors sumokejom 1500lt uz vakara bet nenuvyle
Jei kam idomu bus, galesiu duoti kontaktus
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 23, 15:35)
pas mus grojo ir vakara vede muzikantas Serksnas su kolega ir mums labai patiko..nors sumokejom 1500lt uz vakara bet nenuvyle
o serksno kolega Antanas? cia tie is raseiniu?
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 22, 19:00)
Mano brolis kitą vasarą ženijas, tai man liepė muzikantais pasirūpinti, tai vėl dvynius bandysiu prisišaukt
ooo, teko gal girdeti juos ar baliuky kokiam pabuti? man tai jie saunus vyrukai
Papildyta:
QUOTE(braziute @ 2007 08 21, 14:08)
tai vat as ir ieskau kazkur netoliese,kad uz kura moket nereiketu
jau geriau truputi daugiau kokiu simtuku ismesti, nei gauti bala zino kokius
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 25, 21:23)
sveikutes ,
gal kuri ka nors girdejo apie grupe "Aistuva "is marijampoles mano tevai ten gyvena tai sako gerai dianuoja ir groja. gal netycia pas kuria grojo kokiam baliuj?butu idomu atsiliepimus suzinot
gal kuri ka nors girdejo apie grupe "Aistuva "is marijampoles mano tevai ten gyvena tai sako gerai dianuoja ir groja. gal netycia pas kuria grojo kokiam baliuj?butu idomu atsiliepimus suzinot
SOS SOS SOS
Si grupe grojo mano vestuvese, visiems labai tiko ir patiko. BET pameciau ju kontaktus O kita svtg jie turi groti mano brolio vestuvese Negaliu su jais susisiekti, o lb reikia Gal kas galite padeti? ACIU is anksto
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 23, 11:41)
Mes jau vieną kartą buvom juos pasikvietę į šeimos šventę, tai labai patenkinti likom, tai dabar sakėm visada juos kviesim aišku, jeigu jie sutiks
Grupė "Dvyniai" Vilnius tel.:8-629-23438
sitie?
QUOTE(lempute- @ 2007 08 27, 18:34)
Taip, tie patys
QUOTE(ernesciux @ 2007 08 25, 00:25)
sveikutes, gal galite rekomenduoti muzikantu is siauliu?
jau anksciau buvau juos minejusi,labai faini,tai grupe S-Top.Pavartyk sia tema,kazkur rasi buvau ju kontaktus imetusi.
18psl. rasiau apie S-Top,ten ju kontaktinius duomenis rasi.sekmes
Mielosios jei teko jums susidurti su muzikantais žiūkais, parašykit kiap veda vestuves.Ar jie užima svečius ar vestuvių metu suorganizuoja svečiams žaidimą, ar dainos šiuolaikiškos.Nes mes savo vestuvėms buvome susitarę su muzikantais "kaprizas"tai mes likome labai patenkinti nes jie atidirbo iš širdies, tik teko bijoti kad nepersigalvotų groti mūsų vestuvėse.