Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

[quote=NiuniaX,2007 08 22, 18:49]
[quote=Blue_rose,2007 08 21, 22:43]
As irgi noriu pasidalint savo nuomone ir patirtimi.... apie muzikantus (grupe mexicano). Nes ka tik atsokom savo vestuves ir likom labai nustebinti ir patenkinti muzikantu darbu!!! thumbup.gif Nes buvo pasiruose pilnai (pirsliam beveik nieko nereikejo daryti)... drinks_cheers.gif

O kokia jų kainytė jei ne paslaptis? blush2.gif
[/quote]

mes mokejome 1500lt (grojo iki 3h nakties), cia be antros dienos... nes pas mus antra diena visi pirtelej sedejo ir aluti gere lotuliukas.gif
Manau vilniaus kainom tai yra normalu tiek moketi... ax.gif nes kai kurie muzikantai buvo uzsiprase ir 2500lt (kai ieskojau) doh.gif
Atsakyti
pas mus grojo ir vakara vede muzikantas Serksnas su kolega ir mums labai patiko..nors sumokejom 1500lt uz vakara bet nenuvyle smile.gif
Jei kam idomu bus, galesiu duoti kontaktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 23, 15:35)
pas mus grojo ir vakara vede muzikantas Serksnas su kolega ir mums labai patiko..nors sumokejom 1500lt uz vakara bet nenuvyle smile.gif
Jei kam idomu bus, galesiu duoti kontaktus smile.gif

o serksno kolega Antanas? cia tie is raseiniu?
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 22, 19:00)
Mano brolis kitą vasarą ženijas, tai man liepė muzikantais pasirūpinti, tai vėl dvynius bandysiu prisišaukt  biggrin.gif  ax.gif

ooo, teko gal girdeti juos ar baliuky kokiam pabuti? man tai jie saunus vyrukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(braziute @ 2007 08 21, 14:08)
tai vat as ir ieskau kazkur netoliese,kad uz kura moket nereiketu  blush2.gif

jau geriau truputi daugiau kokiu simtuku ismesti, nei gauti bala zino kokius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 25, 21:23)
sveikutes ,
gal kuri ka nors girdejo apie grupe "Aistuva "is marijampoles mano tevai ten gyvena tai sako gerai dianuoja ir groja. gal netycia pas kuria grojo kokiam baliuj?butu idomu atsiliepimus suzinot  4u.gif

SOS SOS SOS help.gif help.gif
Si grupe grojo mano vestuvese, visiems labai tiko ir patiko. BET pameciau ju kontaktus doh.gif O kita svtg jie turi groti mano brolio vestuvese help.gif help.gif help.gif Negaliu su jais susisiekti, o lb reikia doh.gif Gal kas galite padeti? ACIU is anksto 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galite rekomenduoti muzikantu is siauliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 23, 11:41)
Mes jau vieną kartą buvom juos pasikvietę į šeimos šventę, tai labai patenkinti likom, tai dabar sakėm visada juos kviesim 4u.gif  aišku, jeigu jie sutiks  biggrin.gif

Grupė "Dvyniai" Vilnius tel.:8-629-23438
sitie?
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2007 08 27, 18:34)
Grupė "Dvyniai"    Vilnius  tel.:8-629-23438
sitie?

Taip, tie patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 27, 20:24)
Taip, tie patys  smile.gif

kokia kaina ju uz vakara?
Atsakyti
QUOTE(ernesciux @ 2007 08 25, 00:25)
sveikutes, gal galite rekomenduoti muzikantu is siauliu? smile.gif

jau anksciau buvau juos minejusi,labai faini,tai grupe S-Top.Pavartyk sia tema,kazkur rasi buvau ju kontaktus imetusi.
Atsakyti
18psl. rasiau apie S-Top,ten ju kontaktinius duomenis rasi.sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mielosios jei teko jums susidurti su muzikantais žiūkais, parašykit kiap veda vestuves.Ar jie užima svečius ar vestuvių metu suorganizuoja svečiams žaidimą, ar dainos šiuolaikiškos.Nes mes savo vestuvėms buvome susitarę su muzikantais "kaprizas"tai mes likome labai patenkinti nes jie atidirbo iš širdies, tik teko bijoti kad nepersigalvotų groti mūsų vestuvėse. smile.gif
Atsakyti