Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(rozela @ 2007 08 20, 13:07)
mergyres, nezinau ar tokiam reikalui reikia atskiros temos, bet kad lengviau butu atsirinkti muzikantus,
pvz vienos nori tradiciniu muzikantu kitos butent netradiciniu, gal reiketu padaryti sarasa kur groja tik tradicine muzika ir kur ne?
jei kas jau turit atsirinke gal paskelbtumete?
nes dabar kai kuriuose pasisakymuose tik parasyta patiko arba nepatiko, bet apie muzikantu stiliu grojama nieko nepasakyta..  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nu gal tikrai vertetu? g.gif Bet man atrodo visi cia muzikantai daugiau maziau tradiciniai, net ir panos turbut tokiu daugiau iesko. Gal as klistu g.gif
Vat jeigu reikia netradiciniu, tai turbut daugiau i kita skireli reiketu eiti ne i "Vestuviu muzikantai". Tik vat i koki? Tai gal davai atidarom kita tema" Netradiciniai muzikantai vestuvems" mirksiukas.gif As pati ieskojau netradiciniu, tai uzsiknisau kol perskaiciau visa sia tema, vos vos atkasiau siokia tokia info doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 21 rugpjūčio 2007 - 10:30
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 08 21, 11:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nu gal tikrai vertetu? g.gif Bet man atrodo visi cia muzikantai daugiau maziau tradiciniai, net ir panos turbut tokiu daugiau iesko. Gal as klistu g.gif
Vat jeigu reikia netradiciniu, tai turbut daugiau i kita skireli reiketu eiti ne i "Vestuviu muzikantai". Tik vat i koki? Tai gal davai atidarom kita tema" Netradiciniai muzikantai vestuvems"  mirksiukas.gif As pati ieskojau netradiciniu, tai uzsiknisau kol perskaiciau visa sia tema, vos vos atkasiau siokia tokia info  doh.gif

Taiva as ir toki ispudi susidariau drinks_cheers.gif ir uzsiknisau be ieskodama ir jie visi kaip tu sakai daugmaz tradiciniai, "Pasauli" gal atidaryk tu nauja tema pavadinimu "netradiciniai muzikantai" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rozela @ 2007 08 21, 12:20)
Taiva as ir toki ispudi susidariau  drinks_cheers.gif  ir uzsiknisau be ieskodama ir jie visi kaip tu sakai daugmaz tradiciniai,  "Pasauli" gal atidaryk tu nauja tema pavadinimu "netradiciniai muzikantai"  thumbup.gif
,
Ai nebeiskenciau ax.gif atidariau nauja tema " netradiciniai muzikantai", taigi visos ieskancios ir thumbup.gif turincios ka pasiulyti sokit i sia tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 20, 18:06)
Manau, gali samdyti iš bet kurio lietuvos kampelio, nes dauguma jų važinėja po lietuvą. 
Na, gal tik iš kokios klaipėdos jau gal nelabai apsimokėtų samdyti smile.gif

tai vat as ir ieskau kazkur netoliese,kad uz kura moket nereiketu blush2.gif
Atsakyti
As irgi noriu pasidalint savo nuomone ir patirtimi.... apie muzikantus (grupe mexicano). Nes ka tik atsokom savo vestuves ir likom labai nustebinti ir patenkinti muzikantu darbu!!! thumbup.gif Nes buvo pasiruose pilnai (pirsliam beveik nieko nereikejo daryti)... drinks_cheers.gif
Visas jaunimelis taip smagiai soko ir linksminosi, kad liko alkoholiniu gerimu daug neisgertu (nebuvo laiko lotuliukas.gif ).... ir mes jaunieji paskutiniai nuejom miegot - nes dar muzikantai pabaigoj issitrauke gitara ir traukem patys dainas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 08 20, 07:04)
Tavo vestuves irgi jau praejo? Sveikinu  wub.gif Tai kaip jums muzikantai patiko? Viskas gerai buvo?  smile.gif

neskaitant su...ktos filmuotojos ,viskas praejo lb gerai.O tavo vestuvese buvo smuikininkas? ax.gif
Atsakyti
Mano brolis kitą vasarą ženijas, tai man liepė muzikantais pasirūpinti, tai vėl dvynius bandysiu prisišaukt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Blue_rose,2007 08 21, 22:43]
As irgi noriu pasidalint savo nuomone ir patirtimi.... apie muzikantus (grupe mexicano). Nes ka tik atsokom savo vestuves ir likom labai nustebinti ir patenkinti muzikantu darbu!!! thumbup.gif Nes buvo pasiruose pilnai (pirsliam beveik nieko nereikejo daryti)... drinks_cheers.gif

O kokia jų kainytė jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 08 22, 19:00)
Mano brolis kitą vasarą ženijas, tai man liepė muzikantais pasirūpinti, tai vėl dvynius bandysiu prisišaukt  biggrin.gif  ax.gif

O kas tie dvyniai?
Atsakyti
Labas. Mūsų muzikantai bus iš Panevėžio. Apie juos perskaičiau šiame forume. Viena mergaitė sakė, kad neblogi. Vienas iš muzikantų groja grupėje "Langas". Per vetuves sake groja keturiese.
Atsakyti
Labukas visoms,
neseniai atsokom vestuves, tai buvo muzikantai is mazeikiu suradau tinklapi vestuves.lt ....patys puikiausi muzikantai per visa vakara dare tik tris pertraukeles po 10 min. Jaunoji pati liepe eit jiems pailseti....... tongue.gif Aisku vakaras kainavo 1500lt. bet buvo uz ka moketi. Visa vakar uzeme svecius, as pati buvau liudininke tai man nebuvo ka veikt uztai galejau linksmintis thumbup.gif
Kam reikia tel. rasykit i A.Z.
Atsakyti
Mano vestuvese grojo ,,Remix", likau nusivylusi. Mokejome uz valandas, uz 7 val. 1400 Lt., tai realiai atgrojo gal tik kokias 5 val. istisai kazkokios nepaaiskinamos pertraukos, atsipalaidavimas nerealus, paplepejimai su sveciais (nelaimei, rado pazystamu...), per daug lengvas poziuris i darba, nesugebejo geros pradzios padaryt, nelabai buvo isisgiline i scenariju. Bande ispesti dar 50 Lt. kurui (nors Kaune gyvena ir Kaune centre balius vyko), o galiausiai, kai musu nebebuvo, eme reikalauti torto, vyno ir dar bele ko is mamu, kai sios maista dalino ir tvarke... zodziu, tikrai nusivyliau. siaip kai groja, tai groja linksmai, bet uz pertraukas, gerima su sveciais ir pliurpalus prie cigaretes mes jiems neturejome moketi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele_7 @ 2007 08 22, 23:53)
O kas tie dvyniai?

Mes jau vieną kartą buvom juos pasikvietę į šeimos šventę, tai labai patenkinti likom, tai dabar sakėm visada juos kviesim 4u.gif aišku, jeigu jie sutiks biggrin.gif
Atsakyti