Gala, ten tos dainos yra , kaip grupes, bet vestuvese ir baliuose visai kitaip viskas skamba, aisku repertuaras skiriasis ir pan.. siaip ir man tas demo nekaip
Kaip merginoms sekasi ieskoti muzikantu ?
QUOTE(vilmutute @ 2007 08 18, 14:54)
Kaip merginoms sekasi ieskoti muzikantu ?
Nekaip
QUOTE(Tutsi @ 2007 08 17, 08:44)
O kas tas nauja? Jie grojo musu vestuvese. Gali ir situacija pakontroliuoti, ir paplepeti, ir siaip pamuzikuoti
Taip,tikrai neblogi muzikantai
Pas mus grojo grupė PRESTO. Nu neralūs man jie ir vakarą vedė be galo fainai, o jau dainuoja gražiai
Nuotrauka iš mūsų vestuvių
Nuotrauka iš mūsų vestuvių
QUOTE(maybe24 @ 2007 08 19, 14:00)
Taip,tikrai neblogi muzikantai
Tavo vestuves irgi jau praejo? Sveikinu Tai kaip jums muzikantai patiko? Viskas gerai buvo?
Zinau tokia grupe Soft Rain. Jie ir per vestuves groja ir siaip per visokias sventes. Labai malonus ir paslaugus. esu dalyvavus pora vakreliu kur jie koncertavo, tai man patiko. Turi savo puslapi
http://www.softrain.lt/
http://www.softrain.lt/
Niu sveikutes, atsvenciau as jau irgi savo didziaja svente ir po medaus kopinejimo gryzom, galiu rekomenduoti superinius muzikantus, jie koncertuoja Klaipedos apskityje. Buvau klaususi jusu ar nezinote ju, bet nieks neraset, tai va per vestuves pamatem, kad muzikantai super, vis sveciai jau praso numerio, jei kartais kokiam baliui prireiktu, labai visiems patiko, ir mums. dvi dienas dainavo, nors pirmaja iena buvom sutare kad dainuos tik iki 4, kad pailsetu siek tiek, taciau sveciai prase ju kad ilgiau grotu, tai ir grojo ir papildomo mokescio neime, ir stikliuka pakele tik primygtinai musu prasant. tai va jei kam reiks rasykit i a.z. galesiu duot numeriuka. nes jie jau sake, kad labai nereklamuotume ju, nes ir be reklamos turi darbo. kaip kazkuri is forumieciu sake, geriausias ivertinimas kai geri atsiliepimai sklinda is lupu i lupas.
mergyres, nezinau ar tokiam reikalui reikia atskiros temos, bet kad lengviau butu atsirinkti muzikantus,
pvz vienos nori tradiciniu muzikantu kitos butent netradiciniu, gal reiketu padaryti sarasa kur groja tik tradicine muzika ir kur ne?
jei kas jau turit atsirinke gal paskelbtumete?
nes dabar kai kuriuose pasisakymuose tik parasyta patiko arba nepatiko, bet apie muzikantu stiliu grojama nieko nepasakyta..
pvz vienos nori tradiciniu muzikantu kitos butent netradiciniu, gal reiketu padaryti sarasa kur groja tik tradicine muzika ir kur ne?
jei kas jau turit atsirinke gal paskelbtumete?
nes dabar kai kuriuose pasisakymuose tik parasyta patiko arba nepatiko, bet apie muzikantu stiliu grojama nieko nepasakyta..
QUOTE(Delia @ 2007 08 17, 10:35)
Noreciau patarti visoms moterims kas ruošiatės vestuvėms. Tik nesamdykit grupės Medus ... Mum taip sušiko vestuves kaip net nesitikejom.. Pradzioj irgi pasirodė viskas gerai tipo kulturingi tipo mandagus (aferistai gražiam fasone).. Keleta buvo itartinų dalykų, kad salygas keitė kas kiek laiko, bet nesitikejom, kad tokiu nesamoniu pridarys.. Ir dar už tokius pinigus 3000 tuks užsiprašė vienai dienai. Jau tikrai geriau butume pasamde kokius dainininkus iš utenos ar dar kur už kokius 700lt butu atgroje ir tikrai tokios gėdos nepadare.. Žadejo kad bus programa angliškai kalbes ir panašei nej ten programos buvo.. o angliškai pasisveikino tik galima sakyti.. Iš vestuviu pasitrauke 1ma valanda nors tartasi kitaip buvo. Paprašė dar pinigu, kad pasiliktu ilgiau.. Nu zodziu visų blogybiu neišvardinsi. Kaip veliau paaiškejo vieni pažystami ir ant ju buvo užsirove... Todel medus vestuvėm nuoširdžiai patariu nesamdykit.. Tik nervus sau susigadinsit tokia svarbia diena...
Visiskai pritariu, nes ir mus MEDUS ,,dziugino" savo pasirodymu. Pigybe, neskonybe ir naglumas neriboti. Ir dar taip puikiai prisimenu, kad kiek kartu skambinau tiek sake - mums svarbiausia jusu svente paversti tikra pasaka. Ka ten pasaka, gerai, kad kosmaru nepavirto. Parasiau apie juos i Atsargiai mane apgavo SM skyreli. Sakau, kaip cia anksciau apie juos teisybes nepavyko suzinot, tikrai butume nesamde. Bjaurybes ir pinigu lupejai tikri, turbut tuoj visus klientus praras, bent jau is SM tai tikrai- kad ir kaip saldziai bekalbetu, merginos, jei norit sventes sau ir sveciams, tikrai netikekit MEDAUS pazadais, tik susigadinsit sau svente.
QUOTE(braziute @ 2007 08 20, 15:23)
Labukas,gal kas zinot kokius muzikantus is Panevezio arba aplink panevezi kazkur,butu didelis dekui uz info
Manau, gali samdyti iš bet kurio lietuvos kampelio, nes dauguma jų važinėja po lietuvą.
Na, gal tik iš kokios klaipėdos jau gal nelabai apsimokėtų samdyti