Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(devine1 @ 2007 08 01, 14:47)
Sveikos visos besiruosiancios tuoktis  thumbup.gif
Vestuviu diena yra pati nuostabiausia ir graziausia diena gyvenime, ir labai svarbu kad tos dienos kasnors  nesugadintu.  blush2.gif Pati nesenei atsvenciau savo vestuves ir viskas beveik buvo super jei ne muzikantai,kurie labai sugadino vestuves. Tai yra muzikantai Vilnieciai pasivadine 'Vakarelis jums'. Taip kad paneles neuzkibkit ant ju nes jie net groti nemoka, nors giresi kad jie tiek vestuviu atgroje ir labai gerai grojo, bet patikekit manim grojo kaip per laidotuves, jokio linksmumo sveciai sedejo kaip zeme pardave, o be to svociutei nedave net pasisakyti vos tik ji ka nors sako tai vienas is muzikantu per savo mikrofona pradeda kazka niurzgeti.  doh.gif  listen.gif 
Zodziu norejau jus tik perspeti apie siuos muzikantus kad jie ir jums sventes nesugadintu.  smile.gif

Devine1, idek i skyreli ,,atsargiai! mane apgavo'' - ten visi nusiskundimai vienoj vietoj, tai tikrai pastebes daugiau zmoniu. Tikrai bjauru, kad sitaip atsitinka. As irgi info seku ir ziuriu ar apie maniskius ko nepamatysiu blogo. Del muzikantu neramiausia kazkaip.
Atsakyti
Gal kasnors kanors naujo zinot apie grupe Forte.
Atsakyti
sveiki,negaliu tyleti apie grupe PRESTO,antrakart buvau ju grojamose vestuvese,bet stiliukas ju nesikeicia...gal ismones,kalbu ir atrakciju jiems uztenka.Bet viskas persunkta cinizmu ir chamizmu,tyciojasi is visu sveciu,po komentaro butinai seka replikele...ju arogancija atstovauja vakarykscius pakaunes berniukus. schmoll.gif cia pastebejimai blaiviai zvelgiant is vestuvininku tarpo .Moteriskas vokalas angliskai kiek apglaisto netasytus juokelius.Nuosirdziai berniukams linkim sveikos savikritikos ir meiles darbui,ne tik uzdarbiui
Atsakyti
merginos,perskaiciau visas temas apie muzikantus,radau nemazai info,bet ji jau senesne,gal kas is siu metu nuotaku,ypac klaipedieciu,galit pasidalint info apie muzikantus.
Labai prasau 4u.gif
Atsakyti
vakar buvau vestuvese-grojo muzikantas Pranas su kompanija-2 panos ir saksafonistas-labai patiko-dainos tiko visiems ir jauniems ir seniems-inteligentiski,savo vietoje,turi savo veida-man patiko ir buvo linksma-pasiemiau vizitine.jei draugams prireiktu-tikrai rekomenduociau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verynys @ 2007 08 04, 18:56)
vakar buvau vestuvese-grojo muzikantas Pranas su kompanija-2 panos ir saksafonistas-labai patiko-dainos tiko visiems ir jauniems ir seniems-inteligentiski,savo vietoje,turi savo veida-man patiko ir buvo linksma-pasiemiau vizitine.jei draugams prireiktu-tikrai rekomenduociau. 4u.gif

o is kur tas Pranas?
Atsakyti
Sveikutes nuotakos!

Visos kalbate apie muzikantus, o as norejau paklausti, gal kuri is jusu girdejote apie didzejus? Mano vestuves dar tik kitas meteliais, bet as jau dabar pradedu rupintis viskuo. Ir ar didzejai gali ir pramogu sugalvoti vakare. MB ne lietuvis, dauguma sveciu taip pat is uzsienio atkeliaus, tai norisi visu skoniams nors kiek itikti... 4u.gif Aciu uz informacija is anksto! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
yra atskira tema apie DJ,gal ten ka nors rasi sau tinkamo
Atsakyti
Pasisakysiu biski apie Antrakta biggrin.gif

Nepatiko tai, kad is pradziu atvazius neleido liudininkams kalbeti. Taip pat, tik liudininkai pradejo kalbeti prie stalo, isikysdavo po kiekvieno zodzio doh.gif . Labai garsiai ejo jo mikrofonai, tai paprasiau kad biski prisitylintu biggrin.gif Maloniai tai padare thumbup.gif

Per visa vakara nebuvo nei vienos rusiskos dainos, visos senos, o norejosi biski naujesniu ax.gif Buvo pravesti tik du zaidimai doh.gif Nors gal jiems ir nebuvo daugiau laiko biggrin.gif

Kaip sakoma antra karta ju nesamdyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 05, 22:13)
Pasisakysiu biski apie Antrakta biggrin.gif

Per visa vakara nebuvo nei vienos rusiskos dainos, visos senos, o norejosi biski naujesniu ax.gif Buvo pravesti tik du zaidimai doh.gif 

O samdydami nesitarėt dėl repertuaro? Ar jie ignoravo pageidavimus?
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2007 08 05, 23:19)
O samdydami nesitarėt dėl repertuaro? Ar jie ignoravo pageidavimus?

vat kad visai buvau pamirsus apie tai pasikalbet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 06, 11:12)
vat kad visai buvau pamirsus apie tai pasikalbet doh.gif

Na tada del repertuaro muzikantu nereikia teisti, nes vieni groja daugiau lietuviskas dainas, kiti rusiskas, todel uzsakovas turi rinktis ir issiaiskinti viska isanksto 4u.gif
Atsakyti