Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Sveikutes, galiu rekomenduoti superinius muzikantus is Kauno, mano vestuves vyko Trakuose, atvaziuoja jie be problemu, labai jaucia publika, padeda pirsliams ir repertuaras labai ivarus- man net Sinatros dainu padainavo, nes as taip norejau.. ax.gif tai vat, vieno ju vardas Kestutis 868634947. kaina sakyciau padori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linutele @ 2007 07 17, 20:37)
Labai nustebau perskaičius šį komentarą, nes jie visai neseniai grojo mūsų vestuvėse, o paskui dar kvietėm juos į tėvukų jubiliejų  thumbup.gif  tai galiu pasakyti viską atvirkščiai, dar taip pasiruošusių ir dirbančių muzikantų nebuvau niekur mačius, o dėl to, kad atšovė svečiam tai aš netikiu  schmoll.gif  Aš jiem galiu tik dėti milžinišką pliusą ir kviesiu juos į visus balius, kiek tik darysiu  drinks_cheers.gif , o kitais metukais jie gros mano geriausios draugės vestuvėse ( pirmoji pamergė pirma  biggrin.gif  ) tai vėl bus balius ligi ryto  biggrin.gif

Matai, mes darėme vestuves be tradicijų, labai prašėme jų daug ko nedaryti kas yra vestuvėse įprasta. Bet jie neatsižvelgė nei į mūsų norus, nei prašymus, nei į tai ką buvom iš anksto sutarę ir aptarę.
Tikrai nesu linkusi be reikalo žmogaus kritikuoti, bet jų darbu tikrai nelikau sužavėta schmoll.gif Ar daug muzikantų iš karto po vidurnakčio (jei konkrečiau - pjaunant tortą) pradeda traukti dainą "Kaip gražu miške?"

Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 07 27, 18:42)

Tikrai nesu linkusi be reikalo žmogaus kritikuoti, bet jų darbu tikrai nelikau sužavėta  schmoll.gif Ar daug muzikantų iš karto po vidurnakčio (jei konkrečiau - pjaunant tortą) pradeda traukti dainą "Kaip gražu miške?"

doh.gif jo, komiskai siek tiek turejo skambeti....
Atsakyti
na tikrai bandau uzbaigti sitas kvailas dikusijas doh.gif va mano vestuves ne uz ilgo jau, ir labai laukiu ju vien del muzikanto, kuris yra superinis. is pradziu apie ji girdejau geru atsiliepimu, kad uzveda publika, su juo buna linsmas vakaras ir tt. paskui taip gavosi, kad is 2007 metu nuotaku forumo mes ta pati muzikanta uuzsisakem net 4 merginos. thumbup.gif dvieju vestuves jau praejo, abieju atsiliepimai nuostabiausi, kad buvo tiek linksma, tiek gerai thumbup.gif viena mergina pasakojo, kad jis grojo ne tik klavisiniais, o ir pasiemes akordeona vaiksciojo ir grojo visa laika, ir kad vos ne 5 ryto ji reikejo jau ramint, kad jau gal gana, nes jau seimininkems gal reiketu stalus pradet tvarkyt... lotuliukas.gif thumbup.gif o kad jus zinotumet kaina... lotuliukas.gif anaiptol net ne tukstantis, taip kad yra tokiu perliuku, kurie dar nepajute isponejimo didelio, dirba uz nedidelius pinigus ir puikiai atlieka savo darba. si savaitgali jis gros dar vienos forumietes vestuvese, tai irgi laukiu atsiliepimu, bet zinau, kad jie bus geri biggrin.gif esu beveik isitikinus, kad ir po savo vestuviu as busiu juo patenkinta, nes man reikia tradicinio linksmo vestuviu muzikanto, o jis toks ir yra thumbup.gif kad jau taip isgyriau, duodu kontaktus jo: Robertas Vaicekauskas, kaunas 8 652 22684 mirksiukas.gif
Atsakyti
100proc pritariu,kad geriausia reklama yra is lupu i lupas.musu muzikantai pries 10m grojo musu draugu vestuvese.pas draugus paklausem ar jie vis dar groja,sako groja ir dar kaip.tai mes nieko nelauke ji susiradome.pasirodo zmogelis groja su sunum dabar(sunus muzikos akademija baiges groja saksofonu,gitara,klavisiniais tevais akordeonu ir pilnai gali vakara vesti)jisai niekur nesireklamuoja,bet pas ji visi savaitgaliai uzmusti.po musu vestuviu jie tiesiai isvare i miestelio svente,geroti.labai smagiai veda vakara,groja iki kol sokanciu buna ir vazineja po visa lietuva.jeigu kam reikia kontaktu Vytas861584755.
Atsakyti
Sveiki,visi ieskantys geru muzikantu! 4u.gif Mes taip smagiai atsokome vestuves,kad negaliu nepasiulyti ir jums siu puikiu muzikantu.Tai grupe is Siauliu S-Top,vienas ju narys yra buves grupes "Vairas"muzikantas,tikrai nuostabus zmones,turi platu repertuara,geba isjudinti ir turi vedanciuju patirties.Musu vestuviu vaises beveik liko nesuvalgytos(nors vireja turejome nuostabia),nes muzikantai taip linksmai visus isjudino,kad uz stalo sedeti niekas neturejo laiko biggrin.gif Galiu duoti ju tel.nr.,jei ka sudomintu.+370698 87916 Jie groja visoje Lietuvoje,tik reik uz benzina primoketi,jei vaziuoja toliau.Tiesa kaina ju gana auksta,bet tikrai verta daugiau sumoketi,nes nuo muzikantu priklauso beveik visas vestuviu vakaras.Graziu vestuviu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 06 05, 23:26)
liepos 21  4u.gif o tavo kada? tu juos uzsisakei?  ax.gif

Labutis, mes irgi užsisakę šiuos muzikantus, tik rugpjūčio 18d. Ar normaliai pravedė vakarą, kokią muziką grojo?
Atsakyti
na, gal kas nors ką nors "šviežio" apie "Antraktą" gali pasakyti????
Atsakyti
Sveikos visos besiruosiancios tuoktis thumbup.gif
Vestuviu diena yra pati nuostabiausia ir graziausia diena gyvenime, ir labai svarbu kad tos dienos kasnors nesugadintu. blush2.gif Pati nesenei atsvenciau savo vestuves ir viskas beveik buvo super jei ne muzikantai,kurie labai sugadino vestuves. Tai yra muzikantai Vilnieciai pasivadine 'Vakarelis jums'. Taip kad paneles neuzkibkit ant ju nes jie net groti nemoka, nors giresi kad jie tiek vestuviu atgroje ir labai gerai grojo, bet patikekit manim grojo kaip per laidotuves, jokio linksmumo sveciai sedejo kaip zeme pardave, o be to svociutei nedave net pasisakyti vos tik ji ka nors sako tai vienas is muzikantu per savo mikrofona pradeda kazka niurzgeti. doh.gif listen.gif
Zodziu norejau jus tik perspeti apie siuos muzikantus kad jie ir jums sventes nesugadintu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xdruskax @ 2007 07 16, 00:14)
dalyvavau draugu vestuvese, jos buvo vienos dienos todel norejosi trankiai jas atsokti, bet viena beda.. muzikantai prisigere ir pradejo baisias klaidas daryt..

tai kol nepamirsau as cia pie grupe [COLOR=purple] "REMIX"

Nu, tikrai kažkaip įdomiai. Per mūsų vestuves jie nei lašo negėrė, superiniai muzikantai. Nei nusišneka, nei nusidainuoja.

QUOTE(Vijuke @ 2007 07 16, 09:37)
totali nesamone.. musu muzikantai irgi buvo gurpe Remix ir per vakara ne vieno stikliuko nepaeme, net laselio alaus, kavyte tik per pertraukeles gurksnojo.. ir kiek forume kada buto atsiliepimu - apie Remix visi geri iki vieno.. arba sumaisei grupe, arba bandai kazka juodinti.. ir tokiu "stok ant akmenelio dainu".. manau, kad jie is viso atsisakytu tokiose vestuvese dainuoti - ne ju stilius..
musu vestuves buvo balandi ir visada visiems uzsimerkusi galiu rekomentduoti REMIX, jeigu dar kada reikes muzikantu - jie bus pirmas mano pasirinkimas

Pilnai pritariu šiai nuomonei drinks_cheers.gif "Stok ant akmenėlio" - kažkaip ne jų stilius. Tai čia arba ne apie tą pačią grupę eina kalba (gal tik pavadinimai sutampa), arba... kažkokie negeri čia pokštai ar šmeižtas. Nes ir keli draugai juos vestuvėms samdėsi, tai jokių išgertuvių tikrai nebuvo. Taip kad jei ateity kokiam baliui ir reikės muzikantų ir mano sąraše jie bus Nr. 1 drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu As ir Tu - Remix'ai mūsų vestuvėse grojo, tikrai nebijočiau jų rekomenduoti - groja puikiai, balsai superiniai, jokių "lapatai lapatai per kalniuka". Mes buvome LABAI patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
(Ausrytia 2007 07 30, 10:49)
"si savaitgali jis gros dar vienos forumietes vestuvese, tai irgi laukiu atsiliepimu, bet zinau, kad jie bus geri esu beveik isitikinus, kad ir po savo vestuviu as busiu juo patenkinta, nes man reikia tradicinio linksmo vestuviu muzikanto, o jis toks ir yra kad jau taip isgyriau, duodu kontaktus jo: Robertas Vaicekauskas, kaunas 8 652 22684 "

Siandien buvau pas savo vestuviu filmuotoja, paziureti vaizdo iraso kur vestuvese grojo sis muzikantas, tai tikrai galiu drasiai rekomenduoti, kiek maciau nenusidainuoja, sake neikirus ir labai gerai praveda vestuves. As ji irgi uzsisakiau, musu vestuves rugsejo 22 tai po ju galesiu placiau parasyti apie ji, bet siaip tai patiko tai ka maciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 01 rugpjūčio 2007 - 21:48