Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(dauraa @ 2007 07 19, 15:42)
na mes savo vestuves atsokome 06.23 tai kai kurios kainytes jau buvo vasariskos,o kai kurios dar ne.kaip muzikantus nuosirdziai rekomenduociau grupe siurprizas.labai gerai varo,visa nakti atgrojo visai bemiego,nes buvo sokanciu baeriai nerealus net asaros riedejo is juoko.

gal tada galima kontaktus ir kainyte i az??
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 07 19, 18:01)
gal tada galima kontaktus ir kainyte i az??

kazkur nukisau vizitine paieskosiu ju tel nr,jei nerasiu pas pussesere paklausiu.kaina jeigu gerai pamenu buvo 1800lt max2000lt
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 19, 18:17)
kazkur nukisau vizitine paieskosiu  ju tel nr,jei nerasiu pas pussesere paklausiu.kaina jeigu gerai pamenu buvo 1800lt max2000lt

na, bet tokia suma tai jau vasaros kainos g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 19, 18:59)
na, bet tokia suma tai jau vasaros kainos  g.gif  doh.gif

jie grojo mano pusseseres vestuvese 07.07.07
Atsakyti
musu vestuves siu metu balandi buvo ir viska dar gavome 2006 metu kainomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijuke: 20 liepos 2007 - 10:17
Niu as galiu papasakot, kaip kazkoks liurbis muzikantas sugadino mano visiems sveciam (aisku ne mums su vyru) vestuves.
Atejo i vestuves girtas ir pradejo daryti nesamones, kol mano uosviene neapsikentus dingo nuo stalo, o ir sveciai visi pradejo snabzdetis tarpusavy. Tada mano vyras tiesiog paeme ir pasake jam, kad susirinktu daiktus ir nesdintusi. vestuves buvo su magnetofonu ir belekokiomis dainomis.
Mums buvo vis tiek gera, bet sveciai, t.y. gimines iki siol kalba, kad mano vestuves buvo labai prastos, nors sventem aukstos klases restorane, maistas buvo neeilinis taip pat.
Labai skaudu, nezmoniskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2007 07 20, 12:43)
Niu as galiu papasakot, kaip kazkoks liurbis muzikantas sugadino mano visiems sveciam (aisku ne mums su vyru) vestuves.
Atejo i vestuves girtas ir pradejo daryti nesamones, kol mano uosviene neapsikentus dingo nuo stalo, o ir sveciai visi pradejo snabzdetis tarpusavy. Tada mano vyras tiesiog paeme ir pasake jam, kad susirinktu daiktus ir nesdintusi. vestuves buvo su magnetofonu ir belekokiomis dainomis.
Mums buvo vis tiek gera, bet sveciai, t.y. gimines iki siol kalba, kad mano vestuves buvo labai prastos, nors sventem aukstos klases restorane, maistas buvo neeilinis taip pat.
Labai skaudu, nezmoniskai verysad.gif

Och, jau tie sveciai... nieko gero nenuveikia, nieko nepadeda, bet va liezuveliai tai paleisti.... Kalbu is savo patirties, visokiu sveciu nuomoniu prisiklausiau. Svarbu, kad jauniesiems buvo gera ir smagu, reiktu ir kitiems ismokti dziaugtis kitu laime, o ne savo interesu ziureti.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 19, 17:42)
na mes savo vestuves atsokome 06.23 tai kai kurios kainytes jau buvo vasariskos,o kai kurios dar ne.kaip muzikantus nuosirdziai rekomenduociau grupe siurprizas.labai gerai varo,visa nakti atgrojo visai bemiego,nes buvo sokanciu baeriai nerealus net asaros riedejo is juoko.

o pries kiek laiko juos uzsisaket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozela @ 2007 07 20, 14:59)
o pries kiek laiko juos uzsisaket?  g.gif

sale,limuzina,filmuotoja,fotografe,muzikantus uzsiasakem pries sesis menesius.
Atsakyti
kiek atsimenu kazkas klause del "Chemijos",tai praeita savaitgali jie buvo musu vestuvese ax.gif Likau laaaaabai suzaveta ir patenkinta ju vedimu ir muzika...Nuostabus vyrai...Sveciams buvo linksma ir visiems patiko,nors uzsisakius labai abejojau,bet dabar labai dziaugiuosi,nes kam reikia ,kad vestu -tikrai puikus -su labai geru jumoro jausmu,isradingi ir draugiski wub.gif
Atsakyti
Labas mergikes. Savaitgali buvau vestuvese. Jus neisivaizduojat kokie buvo nerealus muzikantai. Rytoj parasysiu ju kontaktus. Vestuves buvo 2 dienu, bet jie dainavo ir grojo tarsi nebutu nuovargio. Poilsio pertraukeles darydavo po 7 min. Grojo 2 jauni vaikinai, bet kiek zinau, abu baige muzikos akademijas. Nezinau kaip del kainos. Jie buvo siokie tokie jaunuju pazistami, tai uz 2 dienas paeme apie 1300lt.
Rudeni mano pacios vestuves. Gaila, mes jau susitare su kitais muzikantais, be to, palikom avansa. Ir dar, per musu paciu vestuves bus dauguma tu paciu sveciu, taip kad noretusi kazko naujo.
Atsakyti
Pas mus vestuvese grojo grupe Jonis. ax.gif Labai labai labai rekmenduju, tikrai nebuvo liudna. thumbup.gif Buvo labai ispudinga, kadangi vyrukai grojo su normaliais instrumentais, kuriu buvo apie 10, o gal ir dar daugiau. Labai nenorejome su vyru, kad ateitu tradiciniai vestuviu muzikantai, kurie tik su sintezatoriumi groti moka ir tik LT popso daineles traukia. doh.gif
Zodziu, Joniu likome labai labai labai labai labai patenkinti. bigsmile.gif
Atsakyti