Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(gala @ 2007 07 03, 18:48)
o as tai juos girdejus kelis kartus Berneliu uzeigoje, tai o siaube jau kai iseina pertraukai, tai be 40 minuciu negryzta  doh.gif  tai jei ir vestuvese taip butu tai  doh.gif

QUOTE(Vijuke @ 2007 07 05, 09:33)
jau eesu pasakojusi, bet pasikartosiu.. taigi susiskambinau su jais pries vestuves asmeniskai, susitarem, kad jie perskambins ir susitiksim pakelbeti (rinkausi pagal neblogus atsiliepimus forume), kita diena man skambina kazkoks Vaclovas (tikriausiai dalis ji zinote veikejas is Aleksoto, filmuotojas tarpininkas, tuo metu as apie ji nieko nezinojau), sako atvaziuokit, tipo paziuresit pas mane Presto kaip dirba, as jo klausiu, o jus kas, o jis man, tai mes draugai, bla bla bla.. nu oki, issikrapstom su vyru is darbu valandziukei, lekiam paziuret.. apie Vaclova tai as nieko nebesakysiu, tik paminesiu, jog kol sedejom pas ji ir jis 'bande atrasti" filmuka su Presto buvo iskritikuota viska, ka mes uzsisakem (filmuotojas, fotografas, sale, limuzinai) ir primygtinai siulomi kiti variantai.. bet grizkitm prie Presto..
tai ka matem vaizdajuosteje, visai patiko, balsai yra, lyg ir normaliai.. kiek as kalbejau su Presto daininku, jis man niekada nesake, kiek kainuos, nors klausiau kelis kartus, gi ponas Vaclovas is karto rezia, kad kainuos 2000 litu, sakau, kad mums per daug, tada gerbiamasis ponas siulo patiem pasikalbeti ir skambina prestieciui, toliau pokalbis vysta taip (ismetu bendravima apie ora):
- tai uz kiek pagrotumet per vestuves (ne sezono metas, penktadienis)
- o kiek as jums sakiau
- nieko nesaket
- nu tai 2000 litu
- mums 2000 per daug
- nu tai 100 nuleisim
- vis vien uz 1900 negalim
- o tai kiek moketumet
(pasitariu trumpai su vyru, bet manau, kad regalyje buvo galima girdeti musu pokalbi)
- tai mes maksimum galim 1500, bet ir tai daug
- tai as tiek ir sakiau
- kaip saket? 1500? taigi saket 2000
- tai ne, juk ir sakiau, kad uz 1500
- tai gerai, dar 100 nuleiskit, kaip saket ir sutariam
- nu jau ne, dabar jau 1500 be nuolaidu
...
spreskit pacios.. abiem totalaus kurtumo priepuolis? ar tiesiog manipuliacija jaunaisiais?
radom tikrai saunius muzikantus uz mazesne kaina ir be tokiu smegeneliu plovimu, o Presto niekada niekam nerekomenduociau, vien jau del sito pokalbio

Apie "Presto" galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus thumbup.gif thumbup.gif Buvom draugų vestuvėse ir mums lb patiko blush2.gif Ir apie jokias 40 min. pertraukas nereikia net kalbėti schmoll.gif Jie gros ir mūsų vestuvėse bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Joa,2007 07 09, 23:37]
Gal galima butu suzinoti, kiek praso pinigeliu "Antraktas" siais metais uz viena vakara pavyzdziui.Aciu.
[/quote]
parasiau i az 4u.gif
[/quote]

Sveiki,

gal galetum ir man parasyt...
Aciukas!!!! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Misslylu,2007 07 16, 14:16]
parasiau i az 4u.gif
[/quote]
Sveiki,

gal galetum ir man parasyt...
Aciukas!!!! 4u.gif
[/quote]

rasau cia, bet turek omenyje, kad mes taremes 2006 lapkriti, t.y. puse metu pries vestuves, mokejom 1500 uz vakara, kokios kainos dabar ar kitiems metams tikrai nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 07 16, 10:37)
totali nesamone.. musu muzikantai irgi buvo gurpe Remix ir per vakara ne vieno stikliuko nepaeme, net laselio alaus, kavyte tik per pertraukeles gurksnojo.. ir kiek forume kada buto atsiliepimu - apie Remix visi geri iki vieno.. arba sumaisei grupe, arba bandai kazka juodinti.. ir tokiu "stok ant akmenelio dainu".. manau, kad jie is viso atsisakytu tokiose vestuvese dainuoti - ne ju stilius..
musu vestuves buvo balandi ir visada visiems uzsimerkusi galiu rekomentduoti REMIX, jeigu dar kada reikes muzikantu - jie bus pirmas mano pasirinkimas

pykit, nepykit, bet taip buvo. visos vestuves buvo sugadintos. kur matyta kad 60 sveciu skirstosi 2val nakties?...
Atsakyti
Praejusi savaitgali atsokom savo vestuves...pas mus grojo Daugintis su dukra Laura...Niu ir ka visi iskaitant ir mus likom suzaveti...balsai grazus...padejo vesti vakara pirsliams, labai gerai prisiderino...nepasake nei vieno nereikalingo zodzio, nepadainavo nei vienos nereikalingos dainos...labai kulturingai elgesi...galiu rekomenduoti visiskai uztikrintai, tikri saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2007 07 17, 13:20)
Praejusi savaitgali atsokom savo vestuves...pas mus grojo Daugintis su dukra Laura...Niu ir ka visi iskaitant ir mus likom suzaveti...balsai grazus...padejo vesti vakara pirsliams, labai gerai prisiderino...nepasake nei vieno nereikalingo zodzio, nepadainavo nei vienos nereikalingos dainos...labai kulturingai elgesi...galiu rekomenduoti visiskai uztikrintai, tikri saunuoliai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir mums jie grojo, buvo super thumbup.gif Sveikinu susituokus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!!!
Noreciau pasiteirauti, gal zinote kokiu atsiliepimu apie "Dainius" smile.gif Labai buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2007 07 17, 14:40)
Sveikos merginos!!!
Noreciau pasiteirauti, gal zinote kokiu atsiliepimu apie "Dainius"  smile.gif  Labai buciau dekinga uz informacija  4u.gif

mes jais domejomes, siaip tai nieko blogo negaleciau pasakyti, balsus turi, atrodo dirba tvarkingai ir kulturingai, bet mums pats ju supratimo apie vestuves stilius labai tradicinis pasirode, tai atsisakem..
Atsakyti
Jei kam aktualu - rekomenduoju muzikantę altistę, kuri groja per vestuvių ceremoniją (galima su vargonais, su fleita, solistu ar kt. variantas). Ji baigusi Lietuvos muzikos akademiją.
Gyvena Kaune, bet gali atvykti ir į kitus miestus smile.gif Jei ką sudomins, kontaktai - per AŽ.
Atsakyti
Labai nustebau perskaičius šį komentarą, nes jie visai neseniai grojo mūsų vestuvėse, o paskui dar kvietėm juos į tėvukų jubiliejų thumbup.gif tai galiu pasakyti viską atvirkščiai, dar taip pasiruošusių ir dirbančių muzikantų nebuvau niekur mačius, o dėl to, kad atšovė svečiam tai aš netikiu schmoll.gif Aš jiem galiu tik dėti milžinišką pliusą ir kviesiu juos į visus balius, kiek tik darysiu drinks_cheers.gif , o kitais metukais jie gros mano geriausios draugės vestuvėse ( pirmoji pamergė pirma biggrin.gif ) tai vėl bus balius ligi ryto biggrin.gif

QUOTE(Tila @ 2007 07 12, 21:13)
Galiu pasidalinti įspūdžiais apie grupę "Dvyniai".

Jie grojo mūsų vestuvėse. Užsisakėme šią grupę pakankamai seniai, bendravome ir turėjome pakankamai laiko išsakyti ko mes iš jų norime ir ko tikimės. Su viskuo jie sutiko, viską žadėjo, bet....
  Kadangi planavome ne visai tradicines vestuves, buvo paprašyta apsieiti be tradicinių dainų (tokių kaip "lapatai lapatai per kalniuką" ir pan.) ir jaunųjų šokių (valso), į repertuarą įtraukti daugiau užsienietiškų dainų, paruošti muzikiniai siurprizai svečiams. Tačiau... lyg tyčia darė viską priešingai. Dainavo dainas, kokių mes nenorėjome, kvietė šokti valsus. Toks jausmas, kad turi scenarijų ir nuo jo nukrypti nenori. To, ką buvome sutarę nepadarė  schmoll.gif  Paklausus dėl suderinto muzikinio siurprizo svečiams paaiškėjo, kad jie jo neparuošę ar tai pamiršę tekstus namie. Kažkas tokio. Tiesa, pagyrimas už visokių žaidimėlių gausą - kai kurie buvo labai šaunūs, kai kurie nelabai į temą. Bet už gerus norus aš jiems už tai dedu pliusą.
  Tačiau dėl dainų repertuaro - jis toks nei sėdėt ir klausyt, nei šokt  doh.gif  Paprašius groti truputį linksmesnes dainas, svečiams buvo nemandagiai atšauta, kad nesikištų. Ir aplamai su svečiais buvo bendraujama ne itin maloniai. Nors mums svečiai nusiskundimus išsakė, kalbantis su muzikanais jie mums tai neigė.

Žinau, kad ir muzikantai žmonės, kad ir jiems būna ne kokių dienų. Bet su tokiu požiūriu eiti į darbą negalima  schmoll.gif Išsakėm mes muzikantams kas mūsų netenkino ir tikiuosi, kad ateityje kiti jaunieji nenukentės ir nuvilti nebus.

Atsakyti
Sveikos merginos,gal kurios samdetes savo vestuvems zmogu grojanti saksofonu? man reiketu prie baznycios pusvalandziui kokiam
Atsakyti
Na as manau kiekvienas turi teise pasisakyt, ypac tai aktualu zmogui, kuris nusivyle muzikantais doh.gif Kiekvieno skonis yra skirtingas, o ypac muzikinis...
Vienam tai grazu, kitam gali but visai nesamone. Vienas negali be "Baliaus" dainu, o kitam vestuves be Shakiros topu, ne vestuves.
Reziume: jei jau panos raso, reiskes tikrai "ant sirdies akmuo", o muzikantai visada daug zada, tai jau faktas. drinks_cheers.gif Ir ne tik muzikantai, visi rangovai tai daro, kai nori gaut darbo objekta. smile.gif

Nepykit jei kam nors ant nuospaudos atsitojau,ypac atsiprasau visu muzikantu, kurie cia lankosi, manau tikrai perskaito. lotuliukas.gif Tiesiog pamasciau garsiai. Kaip pasirinkt ir neapsirikt, tikrai didele problema. g.gif Mes pasirinkom grupe, bet irgi nezinom kaip bus. g.gif Na tikiuosi viskas bus gerai. thumbup.gif
Sekmes 4u.gif Ir tegul ta didziausia svente buna tikraI SVENTE 4u.gif
Atsakyti