Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Ir man jeigu galima Antrakto kaina uz vakara "permeskit" i a/z. Girdejau, kad gerai dirba vestuvese 4u.gif
Aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal dar kas galit kokius muzikantus pasiulyti? ax.gif
Atsakyti
jo jo,mane irgi domina muzikantai,kurie gerai pravestu vakara ax.gif
klaipedos apskrity butu dar geriau blush2.gif
Atsakyti
O man reikėtų 08 25 dienai kokio muzikanto mėgėjo (ne profesionalo), tai yra, kuris butu vienas ir kokia jonika pagrotų... Nes mamyės 50 metų jubiliejus, norėtumėm gyvos muzikos, o 2000 lt mokėti už muzikantus negalim... 4u.gif Būčiau dėkinga, jeigu kas parašytumėt kokį kontaktą... Beje, jubiliejus vyks Varėnos rajone.... Jeigu ką, už benziną sumokėtumėm....
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys ir t.t. ax.gif Man toks yspudis susidare kad nelabai domites kainomis, ar cia lietuviu yprotis nerasyt kainu g.gif Na nesvarbu. As tai pvz. net neisivaizduoju kokios ju kainos. Kazkas minejo, kad "RETRO" muzikantai puikus. Tai kokia butu ju kaina?

Aciu
Atsakyti
Galiu pasidalinti įspūdžiais apie grupę "Dvyniai".

Jie grojo mūsų vestuvėse. Užsisakėme šią grupę pakankamai seniai, bendravome ir turėjome pakankamai laiko išsakyti ko mes iš jų norime ir ko tikimės. Su viskuo jie sutiko, viską žadėjo, bet....
Kadangi planavome ne visai tradicines vestuves, buvo paprašyta apsieiti be tradicinių dainų (tokių kaip "lapatai lapatai per kalniuką" ir pan.) ir jaunųjų šokių (valso), į repertuarą įtraukti daugiau užsienietiškų dainų, paruošti muzikiniai siurprizai svečiams. Tačiau... lyg tyčia darė viską priešingai. Dainavo dainas, kokių mes nenorėjome, kvietė šokti valsus. Toks jausmas, kad turi scenarijų ir nuo jo nukrypti nenori. To, ką buvome sutarę nepadarė schmoll.gif Paklausus dėl suderinto muzikinio siurprizo svečiams paaiškėjo, kad jie jo neparuošę ar tai pamiršę tekstus namie. Kažkas tokio. Tiesa, pagyrimas už visokių žaidimėlių gausą - kai kurie buvo labai šaunūs, kai kurie nelabai į temą. Bet už gerus norus aš jiems už tai dedu pliusą.
Tačiau dėl dainų repertuaro - jis toks nei sėdėt ir klausyt, nei šokt doh.gif Paprašius groti truputį linksmesnes dainas, svečiams buvo nemandagiai atšauta, kad nesikištų. Ir aplamai su svečiais buvo bendraujama ne itin maloniai. Nors mums svečiai nusiskundimus išsakė, kalbantis su muzikanais jie mums tai neigė.

Žinau, kad ir muzikantai žmonės, kad ir jiems būna ne kokių dienų. Bet su tokiu požiūriu eiti į darbą negalima schmoll.gif Išsakėm mes muzikantams kas mūsų netenkino ir tikiuosi, kad ateityje kiti jaunieji nenukentės ir nuvilti nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tila: 12 liepos 2007 - 20:14
Sveikos, mielosios!
gal kas girdejot apie muzikantus GERI LAIKAI.Kiek zinau ten Asakaite dainuoja. Idomu kiek jie kainuoja ir ar atsizvelgia i jaunuju pageidavimus. ax.gif
Nes mane ir nedomina tos uzstaliu tralialiuskos, norisi kulturingesnes muzikos. Gal dar ka parekomenduotumet.. 4u.gif
Atsakyti
Grupes "Retro" kaina dviem dienom 1500Lt.Bent jau as kai ju klausiau! Jei reikes rasykit i AZ atsiusiu telefonus. Tikrrrrrrrrrrrai labai geri! Jau dvejose ju vestuvese dalyvavau, bet vistiek miriau is juoko.
Atsakyti
Sveikutes,

turiu pagirti musu muzikanta...nors grojo vienas( mums neprireike antrojo, kuris kalba ir groja prie stalo), bet labai smagiai, smagi muzika ir l. geras vokalas, grojo visiems zinomus slagerius, visi soko ir sustoti negalejo thumbup.gif Labai mums pasiseke 10 balu grupei Chemija....
Atsakyti
sveikutes, radau ir as temele, kurioje galeciau padeti smile.gif tikiuosi bent
Geguzes menesi dalyvavau draugu vestuvese, jos buvo vienos dienos todel norejosi trankiai jas atsokti, bet viena beda.. muzikantai prisigere ir pradejo baisias klaidas daryt.. kaip pvz. po rutu vainikelio nuemimo turejo dainuot "stok ant akmenelio.. " (ar kazka pan.) o jie sako: kas valge sian kugeli?.. ir pradejo apie kolorado vabalus dainuot.. nu nezinau.. vyr zmones buvo lengvai sokiruoti isvis.. o dar kai pirsliene norejo pati jauniesiems padaryt "karti karti..." tai susipese su muzikantu del mikrafono (jis laimejo.. deja) visokiu bairiu ten buvo..
prisiminsiu tai parasysiu

tai kol nepamirsau as cia pie grupe [COLOR=purple] "REMIX"
Atsakyti
totali nesamone.. musu muzikantai irgi buvo gurpe Remix ir per vakara ne vieno stikliuko nepaeme, net laselio alaus, kavyte tik per pertraukeles gurksnojo.. ir kiek forume kada buto atsiliepimu - apie Remix visi geri iki vieno.. arba sumaisei grupe, arba bandai kazka juodinti.. ir tokiu "stok ant akmenelio dainu".. manau, kad jie is viso atsisakytu tokiose vestuvese dainuoti - ne ju stilius..
musu vestuves buvo balandi ir visada visiems uzsimerkusi galiu rekomentduoti REMIX, jeigu dar kada reikes muzikantu - jie bus pirmas mano pasirinkimas
Atsakyti
Neseniai atsokau savo vestuves biggrin.gif Labai smagiai atbaliavojom. Samdemes muzikantus "MALONIAI". Kulturingi,zaismingi zmones. PAdejo vakara pravesti. Tikrai siulyciau juos pasirinkti jei dar nera uzimti bigsmile.gif
Atsakyti