Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Merginos, padekit. Gal turite kokiu kontaktu muzikantu, kurie groja Vilniaus apskrityje? Na aisku domintu visis, kurie yra ne uitin brangus. Kaina tenkintu iki 700lt (jei tai yra imanoma aisku) smile.gif Busiu labai dekinga uz visus jusu suteiktus numeriukus.
Atsakyti
Pataisymas: tinka ne tik Vilniaus apskritis, nes muzikantai vazineja po visa Lietuva,kiek skambinau. tad jei turit kokiu numeriuku, bukit geros pasidalinkit. busiu be galo jums dekinga....
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2007 06 25, 21:15)
sveikutes, gal pas ka grojo arunas armonas? jis anskciau grojo tryse, lyg grupe sypsena buvo, o dabar dviese su gediminu saltonu, grupej safari. laukiu atsiliepimu mirksiukas.gif

ar tikrai jisai dabar groja grupej safari????? kokio senumo si informacija?? nes as girdejau, kad jis dabar groja grupeje interviu, taip pat tryse g.gif Pas mano seseri rugsejo 15 d. turetu jie groti, na ir sake, kad su Armonu????man jo vokalas thumbup.gif , ir dar jis groja gitara.Nejaugi ju grupes sudetis vel keitesi? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutei @ 2007 06 27, 09:04)
Pataisymas: tinka ne tik Vilniaus apskritis, nes muzikantai vazineja po visa Lietuva,kiek skambinau. tad jei turit kokiu numeriuku, bukit geros pasidalinkit. busiu be galo jums dekinga....

bet uz tokia kaina, kad dar ir atvaziuotu muzikantai..... g.gif , nemanau ar rasi? bet linkiu diziausios sekmes bigsmile.gif ir grazios sventes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 27 birželio 2007 - 09:39
Sveikos panelytes, praejusi savaitgali buvau drauges vestuvese ir ten grojo faina grupele. Paemiau net vizitke, gal kada ir man prireiks biggrin.gif Vokalas- dvi merginos, ir gitaristas (pavarantis), o muzikyte daugiausia lotynu amerikos, tai prisisokom nerealiai.... Grupele visai negirdeta man buvo, vadinasi Hot Mamazz. Labai linksmos panelytes. Siaip mano drauge istekejo uz anglo, tai puse sveciu lietuviskai nesuprato, tai labai gerai, kad viena is dainininkiu kalbejo angliskai, vede vakareli ir lietuviskai ir angliskai. Ir siaip nepaleido ir nepaliko musu ramybej, ko tik nedarem thumbup.gif Ir nesijaute kaimo, matosi, kad jie rimtai kazkaip i savo darba ziuri. Ir stilingos ir linksmos vestuves buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(profesore @ 2007 06 27, 17:49)
Sveikos panelytes, praejusi savaitgali buvau drauges vestuvese ir ten grojo faina grupele. Paemiau net vizitke, gal kada ir man prireiks biggrin.gif Vokalas- dvi merginos, ir gitaristas  (pavarantis), o muzikyte daugiausia lotynu amerikos, tai prisisokom nerealiai.... Grupele visai negirdeta man buvo, vadinasi Hot Mamazz. Labai linksmos panelytes. Siaip mano drauge istekejo uz anglo, tai puse sveciu lietuviskai nesuprato, tai labai gerai, kad viena is dainininkiu kalbejo angliskai, vede vakareli ir lietuviskai ir angliskai. Ir siaip nepaleido ir nepaliko musu ramybej, ko tik nedarem thumbup.gif Ir nesijaute kaimo, matosi, kad jie rimtai kazkaip i savo darba ziuri. Ir stilingos ir linksmos vestuves buvo thumbup.gif

gal papasakosit ka idomaus konkreciau darete? labai jau smalsu? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 27 birželio 2007 - 17:01
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 17:57)
gal papasakosit ka idomaus konkreciau darete? labai jau smalsu?  4u.gif  blush2.gif

sveika vaidoska, na daug ka darem dainavom visi quantanamera nerealiai, kurem instrumentine grupe, nes muzikantai ibruko i rankas po instrumenta, sokom konga soki (na as jo nezinojau, bet jie sushuko, kad bus konga sokis ir griebe visus i traukinuka), buciniu konkursa pravede, liudna nebuvo. Cia tiek kiek pamenu smile.gif
Atsakyti
[quote=vaidoska,2007 06 27, 11:39]
ar tikrai jisai dabar groja grupej safari????? kokio senumo si informacija?? nes as girdejau, kad jis dabar groja grupeje interviu, taip pat tryse g.gif Pas mano seseri rugsejo 15 d. turetu jie groti, na ir sake, kad su Armonu????man jo vokalas thumbup.gif , ir dar jis groja gitara.Nejaugi ju grupes sudetis vel keitesi? verysad.gif
aciu 4u.gif na as tiksliai irgi nzn kaip ten su tom grupem,pavadinimais ir t.t. yra. man ji rekomendavo fotografas smile.gif , sake "linksma buna ir praveda gerai vakara, geras atlikejas su savo komanda" thumbup.gif , o kaip is tikruju, tai nieko nzn kaip ten buna blush2.gif ax.gif
nei nesunku parasyk, kaip pas tavo sesute jie grojo, ar tikrai linksmai, kaip vakara parvede,nes labai bijau, buvom su muzikantais pernai nudege verysad.gif
pernai mano sesutes vestuves buvo,tai muzikantu ziauriai pasitikejom, nes per tevu balius visus grojo ir ziauriai linksma buvo thumbup.gif , o vestuves sugadino verysad.gif , sese net verke savo vestuviu pirma diena verysad.gif
Atsakyti
[quote=ciiikiii,2007 06 28, 12:06]
[quote=vaidoska,2007 06 27, 11:39]
aciu 4u.gif na as tiksliai irgi nzn kaip ten su tom grupem,pavadinimais ir t.t. yra. man ji rekomendavo fotografas smile.gif , sake "linksma buna ir praveda gerai vakara, geras atlikejas su savo komanda" thumbup.gif , o kaip is tikruju, tai nieko nzn kaip ten buna blush2.gif ax.gif
nei nesunku parasyk, kaip pas tavo sesute jie grojo, ar tikrai linksmai, kaip vakara parvede,nes labai bijau, buvom su muzikantais pernai nudege verysad.gif
pernai mano sesutes vestuves buvo,tai muzikantu ziauriai pasitikejom, nes per tevu balius visus grojo ir ziauriai linksma buvo thumbup.gif , o vestuves sugadino verysad.gif , sese net verke savo vestuviu pirma diena verysad.gif
[/quote]

jie dar tik gros rugsejo 15 d.todel nieko negaliu pasakyti, nors atsiliepimu apie juos geru girdejau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuri esate girdėjusi apie grupę VA BANK blink.gif , nes sesė užsisakė juos vestuvėms, bet nieko apie juos negirdėjusi, tik tolimus atsiliepimus. labai padėtumėte, jei kažką apie juos parašytumete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutė @ 2007 06 28, 16:39)
Sveikutes,

Gal kuri esate girdėjusi apie grupę VA BANK blink.gif , nes sesė užsisakė juos vestuvėms, bet nieko apie juos negirdėjusi, tik tolimus atsiliepimus. labai padėtumėte, jei kažką apie juos parašytumete g.gif

o is kokio jie miesto? nes pavadinimas labai girdetas?v 4u.gif
Atsakyti
Pas mus bus grupe V.I.E (Inesa ir Valdas) is Kauno. gal esat ka girdeje apie juos? nes uzsisakem aklai visai smile.gif nes kaina tiko....
Atsakyti
Labai skubiai ieškau!!!!!!

Gal kas nors žinote numeriuką muzikantų (vyro ir žmonos) iš Utenos. Man viena forumietė siuntė į a. ž. numeriuką, o aš pamečiau. O su jais jau viskas buvo sutarta. Padėėėėėkit prašau 4u.gif
Atsakyti