Aš tai prieš nes ten viena sintetika. Bendradarbė nusipirko hamburgerį ir pamiršo, išsitraukė tik po 10 dienų, ir jis atrodė kaip naujas, nei apipelijęs, nei pasmirdęs. Nors retkarčiais, kokiomis spec. progomis manau galima nueiti.
QUOTE(Vaira @ 2005 12 29, 19:50)
Aš pati niekada nevalgau McDonald'e ir savo vaiko ten nevesiu
Jau manau geriau i Cili užsukt, nei tas bulkas valgyt
Jau manau geriau i Cili užsukt, nei tas bulkas valgyt
Nezinau, as irgi niekada nesizavejau MCD, taciau ir nesu jo atzvilgiu tokia kategoriska kaip kaip kurios jusu.........stai buvom visa seima uzsuke pries gera savaite, tai mazei vaikiskam rinkinyje buvo bulvutes, sumustinis - tai suprantama , taciau greta jogurtas, keptos morkytes, galima pasirinkt salotas, sulciu.............
Gal Lietuvoje dar kitaip? juk pasikeite sio konserno ne tik savininkai, bet ir meniu
gtgrtsueurutz54uu45 swwfwwfsw fjjfhhfh ssafsfsffsdf t e t e hzujnv vvde54 ohtguzhum o m jjvjgkgfjfj hhwe.ekllllllllllllllllllouozzoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiuiiii8ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzhhyhdgd
QUOTE(kotiki @ 2006 02 01, 11:43)
Mes irgi retai ten nueinam,bet dukryte gauna tik bulvyciu
bulvyciu bet dabar labiau balionu reik musiskiui
Dabar daug maisto yra nenatūralaus.
Mes jau keletą metų gyvenam Dubline ir ten McDonald's eilinė valgykla,kuriu pilna pristatyta.Ten dažnai užsukam.Nesumelavus,tai beveik kiekvieną dieną.Nebūtinai tų hamburgerių suvalgyti,bet ir kokių kokteilių atsigerti ar pyragėlių paragauti.Mano vaikui ten patinka.
Čia,Lietuvoj,bent jau man asmeniškai ir mano vyrui,tai mcdonaldo maistas tikrai skiriasi nuo airiško.Gal būt lietuvaičiai verslininkai,kaip dažniausiai stengiasi papigiąją prasisukt,tai ir superka ptoduktus pačius pigiausius .Nes man Lietuvoje McDonald's maistas,tai kai guma
Mes jau keletą metų gyvenam Dubline ir ten McDonald's eilinė valgykla,kuriu pilna pristatyta.Ten dažnai užsukam.Nesumelavus,tai beveik kiekvieną dieną.Nebūtinai tų hamburgerių suvalgyti,bet ir kokių kokteilių atsigerti ar pyragėlių paragauti.Mano vaikui ten patinka.
Čia,Lietuvoj,bent jau man asmeniškai ir mano vyrui,tai mcdonaldo maistas tikrai skiriasi nuo airiško.Gal būt lietuvaičiai verslininkai,kaip dažniausiai stengiasi papigiąją prasisukt,tai ir superka ptoduktus pačius pigiausius .Nes man Lietuvoje McDonald's maistas,tai kai guma
mes patys ten neinam.is viso buvau 2 kartus,paskutini karta pries 4-5 metus ir tai ledu tepirkau.nesu sveiko maisto salininke,et kazkodel ten manes visai netraukia.tuo labiau paziurejus filma "Supersize me".tai vaikui to brudo irgi nerodysim geriau jau kokiu nesveiku maistu,picu,sumustiniu pasidarysim namie,bent zinosim ka valgom.
mes su mazium buvom gal tik viena karta dar, bet ir tai valge tik bulvytes! manau, kad yra daug geresniu vietu kur galima butu skaniai pavalgyti, nekalbamt jau ir apie maisto sveikuma!
aš nė karto nedaviau jokio maisto iš macdonaldo ir tikrai neduosiu.Pati niekad nevalgau.Gal tik kartą ragavau mėsaini.Tiesa pieno kokteilių duočiau
Gal ir kategoriškai pasisakysiu, bet mano nuomone toks klausimas net neturėtų kilti, jau gana to, kad mes save viskiais pusfabrikačiais nuodijam, tai kodėl turėtume ir su vaikais taip elgtis. Vaikai ir mcdonaldai du nesuderinami dalykai.