Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

Nu nežinau... Mano vaikui tai McDonalds manijos tikrai nebuvo. Tiesa kai buvo mažesnis kokių 3 - 4 metų vieną kartą į mėnesį turėjome tradiciją užsukti į McDonalds, tačiau tikrai ne dėl hamburgerio. Maniškis žaisliuko labai norėdavo ax.gif O tą hamburgerį turėdavau sukimšti aš, nes jo tik porą kasnelių paragaudavo ir schmoll.gif O dabar tikriausiai tie žaisliukai nebeįdomūs psidarė, nes jau kokius metus laiko net užuominos negirdėjau, kad norėtų į tą McDonaldą. Mes geriau į kokią paprastą kavinukę užbėgam užkasti, nes ir jam ir man tas maistas tikrai ne pats skaniausias. Tiesa dėl Coca-colos tai kitas klausimas doh.gif Visaip stengiamės jam sultis įpiršti...
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 09, 05:59)
teisingai- nezinom ka perkam parduotuvese, tai manau sveikiau vaikui koki savo rankom pamusta, paprieskoniuota kepsni pakepti nei pasitenkinti mcdonaldo isedomis biggrin.gif

blink.gif O tai jeigu ne McD, tai ir ishedas valgot ohmy.gif
Atsakyti
anyway, pastebejimas, kad mamos, gyvenancios uzsienyje yra labiau pasinesusios ant tu MC Dononaldu nei toks, kurios gyvena Lietuvoje...kazin kur viso to priezastys? blink.gif

Mama2T, nelabai supratau Jusu parasyto posto ax.gif pasikartosiu- geriau jau savo valgiai, nei MCDonaldo nesveiki dalykai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 12, 13:05)
anyway, pastebejimas, kad mamos, gyvenancios uzsienyje yra labiau pasinesusios ant tu MC Dononaldu nei toks, kurios gyvena Lietuvoje...kazin kur viso to priezastys?  blink.gif

Gal provincialume? Gal pinigų trūkume? Galima spėlioti įvairiai. Bet vat lietuviai apskritai įpratę valgyti savo namuose, ypatingą dėmesį skiria virtuvei (patalpai). Dar- lietuviams MacDonaldsai per liesi. Vat, kai kokiam Delano kepa ką prie akių, ir aiškiai regi varvančius taukus, pigaus aliejaus katilus, porcijas arklines- tai kažkaip labiau lietuvius įtikina. g.gif
Atsakyti
Brolis Anglijoj dirba Mc'donaldo virtuvėje. Viską mato savo akim, bet žinokit nesibaisi, ir pats ten valgo, o jam bet ko tikrai neįkiši ax.gif Vadinasi, nieko jau ten tokio blogo ir nėra, kaip kai kurie įsivaizduojam rolleyes.gif Beje, apie išėdas pirmą kartą girdžiu blink.gif blink.gif
Atsakyti
mano nuomone tokia, kad nesveika tik tai ko per daug mirksiukas.gif o man skanu mc donaldse ir kai bunu viena mieste visada uzlekiu ir suedu kompleksa biggrin.gif nu man skanu nu thumbup.gif
bet kai su mazium einu tai susilaikau, nors is mc donald daryti kazkoki siauba bauba ir juo gasdinti vaikus tai jau viduramziai sakyciau cool.gif
Atsakyti
niu o as galiu pasakyt kad nieko pries neturiu aisku nedaznai ji duodam mazgiui bet ja vei kur vaziuojam uztrunkam ilgiau nieko neturim pasiieme tai bulvyciu mazgiui koki magnagets ir gerai ir skanu ir vaikutis sotus wub.gif
Atsakyti
Neesu gyvenime kategoriska, bet kas liecia McDonald'us esu kategoriskai pries kad sis maista, chipsai, ir salia ju siulomi cukriniai gerimai nebutu vaiko racione. Gyvenu pati JAV keleri metai, McDonalde buvau viena karta, kai viena drauge pakviete.... i si "restoarana". Deja, as ten nieko nevalgiau. Deja, JAV McDonaldo nei salotos nei visciukai nera sveiki. Siulomos "darzoves/salotos" taip pat perzengia visas cukraus leistinas normas, na o visciuku kauluose pastoviai randama tam tikra liga, kuri "isimeta" deka hormoninio lesalo. Esu ne tik pries McDonald'us bet ir pries visus "Perkins", Wendy's ir t.t.
Kai po gimdymop jauciausi negrazi, ir buo apemusi depresija del isvaizdos, nuvaziavau praleisti valanda i Buerger Kings. Pamacius kokios moterys ten lankosi (ir kaip jos tuo maistu zaloja savo atzalas), pasibaisejau, pagailo man tu vaiku ir apsiraminau pasijutus grazuole... Vyras is mano isvykos juokesi, bet man tai buvo puiki grozio terapija. rolleyes.gif
Aukletojoms darzely taip pat grieztai prigrasaiu, kad nebutu jokiu bulvyciu fri ir kt. nesveiko maisto mano vaiko racione. IS pradziu buvau nesuprasta, bet prisijunge ne viena mama prie sio reikalavimo ir aukletojai nieko nebeliko, kaip reguliuoti "sveiko maisto" valgiarasti, kuri sudarome mes, mamos. Vyras mano sai inicityva palaiko, nes pagal savo specialybe zino, kaip silpnai yra pazeidziama vaiko mitybos receptoriai su "nekaltu" greitu maistu ir "skystu cukrumi" - coke.
Ir nemanau, kad amerikonai su "McDonald'u" yra klishe, tai yra kasdienis JAV paveikslas: McDonalde kasdien "valgo" kudikiai, mamos-namu seimininkes, kurios isties turetu rasti laiko namie sveikai maitinti savo vaikus, bet ne greito maisto istaigose, na ir zinoma, gvardija dabinoinku, tarnautoju ir kt.
Viena karta maciau vaizda, kai vienoje greito maisto uzegoje, klientas pries valgi sukalbejo 10min. padekos malda uz savo pietus...
Ne, as kategoriskai prie greita maista, pries tas "nekaltas bulvytes fri" ir "traskias salotas"...
Atsakyti
Aš pati niekada nevalgau McDonald'e ir savo vaiko ten nevesiu schmoll.gif
Jau manau geriau i Cili užsukt, nei tas bulkas valgyt bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai McDonalds patinka. Ir kaip turiu laiko butinai ten uzsuku. Ir nemanau del to daryti dideles problemos sau ir savo dukrai. Gyvenam juk viena karta ir reikia viska isbandyti.
Atsakyti
Dukra nuvedu 1-2 kartus i metus,dar drive,bet retai
Maziaus dar schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Mums gerai Delano tada jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nueinam i Mac Donalda tik esant special progai biggrin.gif Gal karta per men tokia proga pasitaiko biggrin.gif Nemanau kad ten labai sveikas maistas, bet juk ir pacios nevisada darome taip kaip sveikiausia mirksiukas.gif
Atsakyti