Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 02 02, 05:58)
Nesu mcdonaldo gerbeja, bet nematau jokios tragedijos, jei krastutiniu atveju nusipirksiu jogurta, salotu (tik be padazo) ar pan. Kas ka nori, tas ta valgo - lietuviai cepelinus kemsha, rusai degtine siurbchioja, o amerikonai burgerius - kiekvienam pagal savo gyvenimo tempa ir stiliu smile.gif

beje, ne tik amerikonai burgerius kemsha - paziurekit, kiek shaliu turi greito maisto uzeigas kaip mcdonalds, burger king ir pan. Reishkia, paklausa yra smile.gif

ne tik cepelinus bet ir riebias mesas bei riebalines sriubas, kaimiskus lasinius, desras ir pan.
as nespjaunu i ta mcdonalda mums su vyru ten skanus tie burgeriai, nu skanus nu nors uzmusk, ir tos bulvytes fri skanios... tai karts nuo karto nuvaziuojam ir savo dvimeciui duodam, jam labai patinka bulvytes
Atsakyti
Nieko blogo neturiu pries Mac donald, daznai nebunam ten bet tikrai labai gelbeja kai esi alkanas ar kelioneje , skanus ten maistas ir galima gincytis iki nukritimo . megsta ir vaikai tik vienas burgerius o kitas tik bulvytes (kurias kepu ir namie).taip kad nuo ju nenutukom , dantu nesugadinom ir neapsinuodijom biggrin.gif biggrin.gif zinoma tai ne mazyliu maistas schmoll.gif .O paauge juk visvien paragaus ir patiks 4u.gif smile.gif

Taigi vieniems tinka kiti piestu stoja , taip ir turi buti mirksiukas.gif O i detales nelendu smile.gif smile.gif

Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 14 gegužės 2012 - 08:18
NIEKADA neinu ir nerodau vaikam pavyzdzio kad galima i savo skrandi kisti bet ka - nes tipo skanu.

maistas turi paskirti - suteikti kunui maistiniu medziagu, o ne tusciu kaloriju praturtintu maisto priedais ir visokiais E
Atsakyti
valgom, ir valgysim ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neiziuriu McDonalde nei vieno pliuso. Kazkas sako skanu- man tai tik tuscios kalorijos ir sintetinis skonis. Kazkas sako, kad ten smagu, ale vaiku gimtadieniai, zaisliukai ir pan- as matau tik gerai atidirbta marketinga.
Kol vaikai bus mazi, vengsim. Kai uzaugs, tai aisku kad patys paragaus, bet tikiuos ne del zaisliuku....
58% niujorkieciu nutuke, nes daugiau nei kas antras "restoranas" yra greitmaiscio kioskas. Ir tai ne didziausias skaicius salyje.
Geriau skanus naminis maistas, nei pusfabrikaciai be maistines vertes.
Sekmes tiems, kas vartoja saikingai. Ir tikiuosi tai netaps seimu kasdiene tradicija 4u.gif
Atsakyti
Patys megstam toki maista kartais pasmaguriaut smile.gif taciau dvieju metu dukrai tikrai neduodam ir nesiruosiu duot...
Atsakyti
Mes megstam si maista (nors kaltinat amerikonus apkunumu, bet tik ten bubutes 60 metu didinasi papus, o ne domisi karstu kainom, kaip LT lotuliukas.gif ). Mano 1,5 metu maziukas ragavo pora kasniu mesainio - patiko. Bulvytes nepatiko. Megstam ir KFC. Nematau nieko bloga tame, svarbiausia saikas, kaip visame kame mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pats nevalgo ir vaikam neduodam tokio maito,nes uzinojus is ko ju ta taip vadinama burgeriu mesa gaminama atsoka bet kokia fantazija
Atsakyti
tai kad ten ne 'maistas', o gryna chemija. aišku save ir savo vaikus nuodyt tėvų valia. aš pati nesitručyju ir vaikui neduosiu rolleyes.gif
Atsakyti
GRIEZTAI PRIES, nors pati megstu..... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2012 08 23, 10:25)
tai kad ten ne 'maistas', o gryna chemija. aišku save ir savo vaikus nuodyt tėvų valia.  aš pati nesitručyju ir vaikui neduosiu rolleyes.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti
pati, kai buvau studente, su vyru valgem, bet jau daugiau nei 10 metu nebuvau ax.gif ir Vokietyjoje kai gyvenau 1 m., tai neejau. Gal prisivalgiau ......... Bet vaikus tai tikrai nenoriu vest kol patys nenueis doh.gif Tik aciu Dievui, kad pas mus jo nera lotuliukas.gif Sintetinis maistas nuo kurio 100 proc.pripratimas eina, Tai gi jau irodyta g.gif
Atsakyti
Is makdonaldo vaikui duodam tik bulvyciu arba vistos gabaliuku, nematau tame nieko bloga, o sumustiniu tu vaikas ir pats net nenori ziuret i juos.
Atsakyti