Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

as pati dar nesu ju ten valgius, jau nekalbant apie vaika. tik karta valgiau hesburgeri, bet daugiau nenoriu schmoll.gif man geriau karta per pusmeti suvalgyt kebaba nei hesburgeri. as buvau pakraupus kai i zaidimu kambari akropolyje atejo seima su dukryte kuriai gal 2m visi su hesburgeriu maisiukais. man vaizdelis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2005 01 09, 14:06)
Norejau paklausti, kokia jusu nuomone:
mazyliai ir McDonalds?

Jums dar toks klausimas kyla? blink.gif
Aš neigiamos nuomonės netgi apie suaugusiųjų valgymą McDonalds'e, ką jau kalbėti apie vaikus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 vasario 2012 - 08:21
QUOTE(XVXVX @ 2011 04 16, 22:38)
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas  g.gif Juk neryjam ju kaip amerikonai- kas dien... Paskui vaikai pradeje lankyt mokyklas, kaip nutruke suniukai bega i tuos greito maisto restoranus, kad tik isbandyt, mamos grieztai draudziamus burgerius.  Cia tas pats, kaip sedet keleivio vietoj ir aiskint vairuotojui, kad as taip ar anaip nedaryciau, nors pati teisiu neturiu ir nenutuokiu kaip vaziuot...
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam  blush2.gif

Oho, kad issisakiau  lotuliukas.gif dabar gavoju, gal cia apie per didelio amziaus vaikus pasisakiau.. kazkaip parasyta nuo 1metu, iki...  g.gif

Na kazkaip ranka nekiltu duoti tuos vistienos kepsnelius ar bulvytes, juk riebaluose viskas kepta, tiesiog riebalu voniose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 02 15, 13:18)
as pati dar nesu ju ten valgius, jau nekalbant apie vaika. tik karta valgiau hesburgeri, bet daugiau nenoriu schmoll.gif  man geriau karta per pusmeti suvalgyt kebaba nei hesburgeri. as buvau pakraupus kai i zaidimu kambari akropolyje atejo seima su dukryte kuriai gal 2m visi su hesburgeriu maisiukais. man vaizdelis nepatiko schmoll.gif

Kuo kebabas geriau už Hesburgerio „mėsainį“? biggrin.gif Mėsos juk nei ten, nei ten nerasta biggrin.gif
Kadangi pažįstama dirbo kebabinėje, o dabar ten dirba pusseserė ir žinau, kaip juos daro, tai net ranka nekyla pirkti tos nesąmonės.
Atsakyti
As esu pries toki maista tol kol nepamatau ppirko mcdolando lotuliukas.gif Visa laime,kad gyvenam mazam miestely,kur tokiu "restoranu" nereasta,nes manau tektu uzsukti dazniau,o juk suvokiu,kad nesveika,kenkia kunui,bet lb tu e norisi doh.gif O vat mergaitei 2.5m nesu nieko davusi,vykstam ten be jos,kai vieni kazkur islekiam,tai buna pora kart per pusmeti,geriausiu atveju ji gauna zaisliuka.O ateity manau tai neisvengiama nei vienai seimai,kad ir kiek besaugotum...Bet kol imanoma saugau ir saugosiu 4u.gif
Atsakyti
Nieko blogo nematau, jei tai nera dazna ir piknaudziaujama. I metus ar pusmeti karta apsilankome (ypac kelioniu metu). Vaikas pirma karta paragavo mazdaug dvieju metu (kaip kazkas ir rase koks siaubas, bet ar nesiaubas duoti desreles, koldunus ir kitoki pusfabrikaciu slamsta savo vaikui... nemanau, kad atsirastu daug mamu, kurios tokio amziaus vaikui bent karteli nebutu kazko panasaus davusios) smile.gif
Atsakyti
Teko kelionės metu užsukti, nes daugiau nebuvo naktį dirbančių maitinimo įstaigų, tai nežinojau ką ten išsirinkti g.gif schmoll.gif man ten valgomo maisto nebuvo. Valgiau salotas, buvo vienos rūšies doh.gif o vaikui tai juo labiau ten nėra maisto schmoll.gif
Atsakyti
Stengsiuos, kad mano vaikas negautu tokio maisto. Ir pati, nuo tada kai pastojau, nesilankau McD, pasidarom patys burgerių smile.gif
Atsakyti
Labai retai tik bulvytes fri blush2.gif
Atsakyti
Patys nevalgom ir tikimes, kad vaikai dar ilgai nevalgys.
Atsakyti
Šiaip skanūs man tie mėsainiai, sūrainiai ir t.t. Vyrui skanios bulvytės su padažu. Tačiau valgom kartą, du per metus, o vaikui visada tik namuose gamintą maistą duodame. Net tyrelių ir košelių neperkam, manau, kad jei yra galimybė namudinį maistą valgyti, tai ir nereikia kitų. O kas buvo rašoma apie kebabus, tai nepatinka man visokie kioskeliai neaiškūs ir pan. Namuose padarau lygiai tokius pačius skanius kebabus ir žinau, kad nepridėta visokio š.. Manau, kad net ir vaikui duočiau paragauti, jei prašytų, nes daržovės ir mėsa naminiai..
Atsakyti
Kol maziukas ir nieko nesuprata -geriau nevesti . Kai eis i mokykla visokiu sintetiku dar prisivalgys
Atsakyti