Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

Kuo ilgiau tuo geriau tokio maisto nevalgyti schmoll.gif
Atsakyti
geriau praeiti pro sali biggrin.gif
Atsakyti
Esu PRIES toki maista, ypac vaikams. schmoll.gif
Atsakyti
Aš ten nematau nieko sveiko jame, bet į metus kelis kart nuvažiuojam ax.gif
pusantrų benriukui tai jei duodu, tai kokią bulvytę iš ten, o keturmetis tai mėgsa tuos mėsainius blush2.gif bet reti svečiai mes ten ax.gif
Atsakyti
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas g.gif Juk neryjam ju kaip amerikonai- kas dien... Paskui vaikai pradeje lankyt mokyklas, kaip nutruke suniukai bega i tuos greito maisto restoranus, kad tik isbandyt, mamos grieztai draudziamus burgerius. Cia tas pats, kaip sedet keleivio vietoj ir aiskint vairuotojui, kad as taip ar anaip nedaryciau, nors pati teisiu neturiu ir nenutuokiu kaip vaziuot...
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam blush2.gif

Oho, kad issisakiau lotuliukas.gif dabar gavoju, gal cia apie per didelio amziaus vaikus pasisakiau.. kazkaip parasyta nuo 1metu, iki... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XVXVX: 16 balandžio 2011 - 21:53
kaip tik nesenai su vyru apie MC kalbejom. sakom, kad vistiek dukrytes neapsaugosim nuo tokio maisto. ateis diena, kai paragaus, nors ir labai to nenoresim. bet tikimes, kad ta diena ateis kuo veliau biggrin.gif
Atsakyti
Tokio šlamštiško maisto visur yra, deja... verysad.gif bet apie jį, aš kaip apie maistą, negalvoju, kaip kad nevalgom šaldytų pusgaminių ar kitų pusfabrikačių, tai nevalgom ir tuose "makmakuose" na ne visi žmonės tam brudui sutverti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 04 16, 21:38)
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas  g.gif Juk neryjam ju kaip amerikonai- kas dien... Paskui vaikai pradeje lankyt mokyklas, kaip nutruke suniukai bega i tuos greito maisto restoranus, kad tik isbandyt, mamos grieztai draudziamus burgerius.  Cia tas pats, kaip sedet keleivio vietoj ir aiskint vairuotojui, kad as taip ar anaip nedaryciau, nors pati teisiu neturiu ir nenutuokiu kaip vaziuot...
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam  blush2.gif

Oho, kad issisakiau  lotuliukas.gif dabar gavoju, gal cia apie per didelio amziaus vaikus pasisakiau.. kazkaip parasyta nuo 1metu, iki...  g.gif

O prie ko čia maksiminiai pusfabrikačiai? blink.gif Na neduodu vaikui nei maksiminių pusfabrikačių, nei burgerių, tai ką jau mamos vardo neverta? bigsmile.gif Kai mokyklas pradeda lankyti, vaikiukams jau apie septynius metukus būna, tai gal nelyginkim prie metukų vaiko ar kokio keturmečio.O ir tų pačių pirmokėlių vienų be tėvų kažkaip neteko matyti burgerių užkandinėse. Tai, kad nereikia čia lia lia. Jei ir yra tokių tai tik pavieniai. Šiap esu iš tų mamų, kurios stengiasi kiek įmanoma, vaikui įskiepyti tasyklingos mitybos įpročius, kad kokią dieną iš veidrodzio nepažvelgtų burgerių apsirijęs tešlius. Šiaip ir rūkyti žmonės pradeda nuo vienos cigaretės per šventes, o baigiasi pakeliu per dieną smile.gif Su nesveiku maistu tas pats smile.gif Teisingai sake sianakt, na ne visi žmonės tam šlamštui sutverti ir nemanau, kad jie prastesni už tuos kurie juos kemša bigsmile.gif
Atsakyti
Mes patys nemėgstam tokio maisto ir sūnui neduodam,aišku,kai paaugs,manau,pats nueis į juos,bet tuomet bus kita kalba apie sveiką maistą su juo 4u.gif
Atsakyti
einam

dukrai 5 beveik iš ten valgo tik bulvytes ir ledų kokteilius, bei sultis... nu dar vasarą ledus nors perkam vaikiškus komplektus ...oi tėtė prisivalgo mėainiųųųų.
sūnui 1,5 buvom 2 kartus -kartą per jo gimtadienį metukų tai tik sultys ir tai tik paragavo ir žaisliukas,,,

o va neseniai naujų metų proga nuvažiavom tai dar bulvyčių valgė nes paragavus paaiškėjo kad prieskonių neįdėta-- bet geriau būčiau nedavusi- nes dukra pasirodo kol apsisukom davė tiek kiek vaikas norėjo- pasekmės dabar pamato keptas bulves net dreba,,,...

Mėsainių neduodu- per maži dardukra jau galėtų valgyt- bet nenor- ir nereik- aš jau geriau jai padarysiu kaip sakau- lietuvišką mėsainį lotuliukas.gif tarp dviejų plonų vaisinės juodos duonos riekelių (pateptų plonai sviestuku) pridėta kaimiško kumpio smulkiai kvadratėliais supjaustytų- va tokį dalyka dukra labai mėgsta...

O šiaip- jei būtų tame makdonalde daugiau pasirinkimo... bet ne- gerai ir taip vis tiek vaikišką pirktume dėl žaisliuko ir sulčių bei bulvyčių... tas mėsainis ar višta mano vaikai laiko nevalgomais dalykais- gal mažasis ir vagytų bet dar anksti...manau kai bus 3m leisim paragauti bet ne anksčiau... dabar užteks ir bulvyčių...

tas makdonaldas yra savotiška atrakcija- bandėm eiti į piceriją tai gerai kad ten buvo irgi žaisliukas... kažkaip makdonaldas priimtiniau MB man taai čii picerija labiau patinka rolleyes.gif
Papildyta:
ai ir dar- tie vaikai kurie lankosi makdonalde dažniausiai maitinasi sveikiau biggrin.gif likimo ironija- bet , bet- jiems tai ne naujiena- o dar kai kalbi nesveika skanu- bet nesveika- kalbi aišku su vaiku -kad dažnai negalima eit ir .t,.t.t. nedaug taip-pasmaguriauti-bet suvalgius daug skranduką skaudės- dukra pvz suvalgo kiek tai bulvyčių ir pasideda "kitam kartui" nes "ant karto negalima gali būti negerai" o vaikai nematę tokio maisto gavę rankipingius visus juos ir išleidžia va tokiam maistui o kai daar draudžiama- juk draudžiamas maistas visad skanesnis, kaimyno obuoliai visad saldesni... smile.gif
Atsakyti
kategoriskas NE , taip pat ir cipsams,limonadams, guminukams ir kitam slamstui.
Atsakyti
Mes patys ten nesilankome ir vaiko nevedame, esu priešiškai nuseiteikusi prieš tokius "restoranus" doh.gif
Atsakyti