na ne, McDonalds tikrai ne ne ne! nesamone, o ne maistas! o ir kaina uz ta slamsta kokia...?!... jei jau reikalas prispiria ne namie maitintis, tai gal geriau uzsukti i kuria picerija ir vaikui blyneliu saldziu paimti arba kokiu virtinuku. aisku, tikrai ne visos picerijos vaikams toki meniu siulo. pvz.: cili vaikiskas meniu - siaubingas: vien kepti/uzkepti/apkepti dalykai su gruzdintomis darzovemis ir ne gramo salotu...
kategoriškai prieš
QUOTE(vikusedo @ 2010 03 27, 15:07)
kategoriškai prieš
Prieš mcdonaldą? prieš čili? prieš maitinimąsi ne namie? aš vis naiviai bandau rasti aukso viduriuką, bet dažniausiai susiduriu su radikaliomis nuomonėmis: valgome viską arba nevalgome nieko. esu įsitikinusi, kad svarbiausia yra balansas tarp įtakos sveikatai ir susiklosčiusios situacijos...
QUOTE(Jurate L @ 2010 03 31, 21:27)
Prieš mcdonaldą? prieš čili? prieš maitinimąsi ne namie? aš vis naiviai bandau rasti aukso viduriuką, bet dažniausiai susiduriu su radikaliomis nuomonėmis: valgome viską arba nevalgome nieko. esu įsitikinusi, kad svarbiausia yra balansas tarp įtakos sveikatai ir susiklosčiusios situacijos...
Visiškai pritariu šiai nuomonei. Greito maisto nevertinu ir vaikams jo niekada nesiūlau, tačiau nutinka kartais tokių situacijų... Tokiu atveju nepiešiu velnio ragų ant "M" raidės, o užsakau ten vaikams morkų vietoj gruzdintų bulvyčių ir sulčių ar pieno vietoj CocaColos ... O sumuštinis ir namie sumuštinis
QUOTE(sabija @ 2010 07 07, 06:18)
UK nuo mcdonaldu vaikai ispustais pilvais vaiksto
kur gi ne,juk mamos tiesiai is mokyklos i burgerines vaikus veda.... turbut reta kuri vietine vaikam namie gamina pietus.... baisiausia tai kai viesam transporte matai ,kaip vaikas vos pusmecio sulaukes sedi vezime ir tas bulvytes ciauskina... man tai norisi istraukti tas bulvytes ir dar mama apsaukti....
Neigiama
Didesnės nesąmonės, kaip valgantis 2 metukų (ar net jaunesnis!) vaikas McDonald maistą, nesu mačius