Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

mes daveme paragauti macdonald'o tai kirto, ausys linko. patiko. aisku nepiknaudziaujam.
bet argi gali uzauginti vaika, tik sveiku maistu, ekologiskai svariu, be druskos, su visom reikalingom medziagom, neduodant saldainiu,sokoladu,traskuciu ir t.t.
mano mazylis valgo su mumis, tai yra viska. keptos bulves su desrelemis, kepsniai, kotletai, sriubos, ir t.t.

Atsakyti
Esu tikrai pries sita "restorana". blink.gif
Atsakyti
šituos restoranėlius reiktų uždaryti ir visus panašius
Atsakyti
Kolkas buvom tik viena kart ax.gif retsykiai snueisim bulvyciu suvalgyti ir kokteilio atsigerti wink.gif
Atsakyti
as pries tokius "restoranelius" taip pat kategoriskai pries.nei pati ten lankausi,nei vaikui kazka panasaus duodu valgyt. schmoll.gif
Atsakyti
Skanaus biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
jau ko, bet šio "restorano" maisto vaikui tikrai nesiūlysiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Wildberry, thumbup.gif
Manau, atitinka tikrove.
As pati niekada ten nebuvau, ir vaiku ten nevesiu. Man uzteko paragaut kazkokio mesainio, bulka suvalgiau, nes buvau alkana, o mesa - suniukams.
Atsakyti
QUOTE(Aureliza @ 2010 02 16, 23:18)
mes daveme paragauti macdonald'o tai kirto, ausys linko. patiko. aisku nepiknaudziaujam.
bet argi gali uzauginti vaika, tik sveiku maistu, ekologiskai svariu, be druskos, su visom reikalingom medziagom, neduodant saldainiu,sokoladu,traskuciu ir t.t.
mano mazylis valgo su mumis, tai yra viska. keptos bulves su desrelemis, kepsniai, kotletai, sriubos, ir t.t.

negalima, bet galima neit į restoranus tokius, aš gyvenime buvau tik 1 kartą, dukra nė karto, gaminam namie. rinktamės produktus su kuo mažiau priedų, pvz pas mane namie nera tokio dalyko kaip sultinio kubeliai, prieskoniai patys paprasciausi, kai kurie net sode uzauginti. aišku iškyla klasimas kaip maitinami vaikai darželiuose, bet ten yra griežtesnės HN normos ax.gif
Atsakyti
sveikos visos ir visi! smile.gif o tai i koki restorana "is bedos" su vaikais einate? jei namie nepavyksta visiskai sveikai visko pagaminti... tiek del praktiniu sumetimu, tiek del savo mergaiciu sveiaktos, na, ir kad nebutu vaikai isjuoktas bendraamziu, mazdaug :"jus ka, bulvyciu fri ir picos nevalget?!". as suprantu, kad vaikams labai patinka viskas, kas nelabai sveika. bandau islaikyti pusiausvyra tarp "maitink sveikai, bet duok visko pabandyti".
Atsakyti
QUOTE(Jurate L @ 2010 03 15, 23:15)
sveikos visos ir visi! smile.gif o tai i koki restorana "is bedos" su vaikais einate? jei namie nepavyksta visiskai sveikai visko pagaminti... tiek del praktiniu sumetimu, tiek del savo mergaiciu sveiaktos, na, ir kad nebutu vaikai isjuoktas bendraamziu, mazdaug :"jus ka, bulvyciu fri ir picos nevalget?!". as suprantu, kad vaikams labai patinka viskas, kas nelabai sveika. bandau islaikyti pusiausvyra tarp "maitink sveikai, bet duok visko pabandyti".

galima atvirkčiai pasijuokt ,, tai ką jūs ta šlamštą kemšat " (atsiprašau už tokį pasakymą) Juk būna, kad išsikepam namie picų kartais, ir bulvyčių, bet ne dažnai. Tačiau savos gamybos tikrai viskas skaniau smile.gif O jei konkrečiai išvykoje tai geriau eit į paprastą kavinę, pvz tarkim tas pats akropolis, ne 1 kart valgėm čili kaime, kolkas nenuvylė, aišku maisto kokybė niekur nėra 100 proc žinoma, bet svarbu kaip produktas atrodo, ar šviežus. Kartą Palangoje, užsisakėm plokštainį, kuris buvo paruoštas iš bulvių miltų, tai labai nusivylėm. Tiesiog atsirenki su laiku kur visgi vertinama bent kiek ta kokybė ax.gif
Atsakyti
smile.gif na, as nelabai suktis virtuveje megstu, suprantu, kad naminis maistas geriau, bet labai jau tingisi savaitgaliais, uztenka, kad paprastomis dienomis prigaminu visko. man cili pica - nelabai, jie kainas uzkele, porcijos mazos, dazniausiai Vilniuje, centre, lankydavausi, bet ten isvis siaubas: nuolatines eiles, padavejos - piktos, maistas nebe toks skanus, kaip anksciau budavo. uzsispyriau isbandyti kitas picerijas, nes i ana nebeisiu... smile.gif
Atsakyti