kategoriskai ne , jau savo sunaus, tai tikrai nemitinsim situo slamstu.
Tikrai NE.
Tiesa, girdejau viena mama labai dziaugiantis, kad jos vaikas vegetaras, nes PATS nevalgo mesos, o uztat McDonalde valgo mesainius.Rado kuo dziaugtis...
Tiesa, girdejau viena mama labai dziaugiantis, kad jos vaikas vegetaras, nes PATS nevalgo mesos, o uztat McDonalde valgo mesainius.Rado kuo dziaugtis...
na mes i metus koki karta apsilankom bet vaikam esmė žaisliukai jie mėsainiu tu nevalgo o sunelis bulvytes tik
gerai ir tai kad nėra mūsu mieste
gerai ir tai kad nėra mūsu mieste
niekur i jokias kavines neinam, tai nevalgom ten
Nu man tai nea, nebent mano panelyte su drauge kokia uzsimano tai nuvezame, bet ir tai as ne, tai tetis, bet kad jei tik bulvytes ir zaisliukai rupi. I metus gal pora kart ir tai, jei uzsimano sakau as pati tau padarysiu bulvyciu
Mažyliai ir Mc'Donalds nesuderinami dalykai
QUOTE(m@muk@s @ 2009 12 07, 23:31)
Mažyliai ir Mc'Donalds nesuderinami dalykai
Visiskai sutinku
Mes ten vaziuojam pavalgyti ledu man labai skanus ten ledai bulvytes maze irgi ragavo
Esu griežtai prieš greitą maistą. Nagi nepradėkim vaikams kišti to š... kaip kiša užsieniečiai
o man su vyru patinka tas nesveikas maistas, valgom bent karta per savaite. Coca colos isgerdavom po 2 litrus kasdien, dabar jau apmazinom gerokai. Mums greitas maistas kaip narkotikas, vis norisi. Savo vaikui neduodam ir nezadam duoti, na bet ji dar ir maza, tai nesupranta, ka mes valgom, o kai paaugs... teks mums pasislepus valgyti arba mesti si zalinga iproti