Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

kategoriskai ne schmoll.gif , jau savo sunaus, tai tikrai nemitinsim situo slamstu.
Atsakyti
Tikrai NE. schmoll.gif
Tiesa, girdejau viena mama labai dziaugiantis, kad jos vaikas vegetaras, nes PATS nevalgo mesos, o uztat McDonalde valgo mesainius.Rado kuo dziaugtis... blink.gif
Atsakyti
na mes i metus koki karta apsilankom bet vaikam esmė žaisliukai ax.gif jie mėsainiu tu nevalgo o sunelis bulvytes tik ax.gif

gerai ir tai kad nėra mūsu mieste biggrin.gif

Atsakyti
niekur i jokias kavines neinam, tai nevalgom ten biggrin.gif
Atsakyti
Nu man tai nea, nebent mano panelyte su drauge kokia uzsimano tai nuvezame, bet ir tai as ne, tai tetis, bet kad jei tik bulvytes ir zaisliukai rupi. I metus gal pora kart ir tai, jei uzsimano sakau as pati tau padarysiu bulvyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mažyliai ir Mc'Donalds nesuderinami dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 12 07, 23:31)
Mažyliai ir Mc'Donalds nesuderinami dalykai schmoll.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes ten vaziuojam pavalgyti ledu biggrin.gif man labai skanus ten ledai smile.gif bulvytes maze irgi ragavo smile.gif
Atsakyti
Nei Vėjui, nei Rugilei neleidžiu ten nieko pirkti, jei nori tik dėl žaisliukų – gerai, einam pirkti žaisliuko į žaisliukų parduotuvę (bet tada dažniausiai sugalvoja, kad visgi nereikia). Esu nusiteikusi prieš greitą maistą apskritai, o ką jau bekalbėti apie tai, kad jį valgytų vaikai.
Atsakyti
Esu griežtai prieš greitą maistą. Nagi nepradėkim vaikams kišti to š... kaip kiša užsieniečiai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pati ten nesilankau ir nevalgau to sintetinio slamsto, tad vaikui isimciu nebus smile.gif
Atsakyti
o man su vyru patinka tas nesveikas maistas, valgom bent karta per savaite. Coca colos isgerdavom po 2 litrus kasdien, dabar jau apmazinom gerokai. Mums greitas maistas kaip narkotikas, vis norisi. Savo vaikui neduodam ir nezadam duoti, na bet ji dar ir maza, tai nesupranta, ka mes valgom, o kai paaugs... teks mums pasislepus valgyti lotuliukas.gif bigsmile.gif arba mesti si zalinga iproti doh.gif
Atsakyti