oj ne ne
Na kadangi musu mieste jo net nera,tai ir mintis tokia nekilo
Mes patys ten neinam, tai ir mažosios ten nesivedam. O kai pradės pati viena savarankiškai po miestą vaikščioti, tai galės valgyti ką tik nori.
QUOTE(AusraR @ 2009 09 08, 22:03)
kai sulauks 18 gales eiti jei nores, o kol galesiu, laikysiu kuo toliau nuo tos vietos
jei norės,manau, nueis anksčiau, nei 18-kos
QUOTE(Uksnė @ 2009 09 08, 23:58)
jei norės,manau, nueis anksčiau, nei 18-kos
tai taip, but gerai kad nenoretu....
NE NE, APEISIM JI KILOMETRO SPINDULIU....
o mes tai patys su vyru kartais ten apsilankom, tai jei balsas is galo pradeda rekti, kad ir jis nori, tai kartais duodam kokia viena kita bulvyte
QUOTE(Deville @ 2009 10 06, 20:37)
o mes tai patys su vyru kartais ten apsilankom, tai jei balsas is galo pradeda rekti, kad ir jis nori, tai kartais duodam kokia viena kita bulvyte
O kaip tas balsas gali nenoreti??
Neee, net nepamenu, kada pati ten valgiau. Nors man asmeniskai, kartais patinka koki cheesburgeri sukramtyt. Bet vaikui - NE, kol pati nesugebes ten nueiti ir nusipirkti
Vyresnieji i metus kokius pora kartu gauna,nors noretu tikrai dazniau ,o mazajai tikrai dar ilgai
QUOTE(MaiMa @ 2009 10 18, 13:17)
O kaip tas balsas gali nenoreti??
Neee, net nepamenu, kada pati ten valgiau. Nors man asmeniskai, kartais patinka koki cheesburgeri sukramtyt. Bet vaikui - NE, kol pati nesugebes ten nueiti ir nusipirkti
Pilnai sutinku su jūsų pasakymu
Keista klausytis kaimynės dejones, vaikams darželyje ir mokykloje aiškina apie Mc'Donaldo nesveika maistą, dėl to jos vaikas atsisako valgyti maistą iš ten. O ji vis tiek jam tempia ir man guodžiasi, kad vaikas nevalgo , sako: "Aš gi jį palepint noriu". Atseit kitų lepinimo būdu nėra
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 10 19, 14:53)
Pilnai sutinku su jūsų pasakymu
Keista klausytis kaimynės dejones, vaikams darželyje ir mokykloje aiškina apie Mc'Donaldo nesveika maistą, dėl to jos vaikas atsisako valgyti maistą iš ten. O ji vis tiek jam tempia ir man guodžiasi, kad vaikas nevalgo , sako: "Aš gi jį palepint noriu". Atseit kitų lepinimo būdu nėra
Nu čia tai išvis Geras vaiko lepinimo būdas nesveiku maistu. Aš kartais duodu namuose gamintų bulvyčių fri, tačiau su saiku.