QUOTE(Cikadele @ 2005 01 15, 13:54)
labai geras ir teisingas postas

kai Mc Donalds atsirado Lietuvoje, man buvo gal kokie 15 metu, turejau jaunesnius brolius, kurie per mano mokyklines atostogas prasyte, maldaute maldavo nuvesti juos i McDonalda

nes visi klasiokai ar darzelio draugai jau buvo ten nueje ir tas, kuris ten nebuvo, buvo nevykelis, buvo nemadingas, biednas vargsas

na nuejom, pasiemem ta rinkinuka, sumokejom nemazai pinigu, pavalgem (uz 15 min vel valgyt uzsinorejom

o vaikams labiausiai patiko zaisliukas (regis gavo ji is Happy meal).
Labai sutinku, kad valgyti is karto uzsinorima. o kad galima uzsikabliuoti, pati ant saves pajutau, kai i Amerika nuvaziavau. Lietuvoj is principo neidavau, o ten man visi burgeriai net labai skanus pasidare

. Tai as ir padariau isvada, kad geriau jau net nepradeti, o savo vaiko nevesiu dar ir del to, kad duodamas zaisliukas tik paskatins ta visa bruda valgyti (cia tipo is salygojimo teoriju

- kai uz tam tikra veiksma duodamas atlygis paskatina ta veiksma).
taciau mes peikdamos McDonalda, pamirstam ka pacios vaikam duodam - cipsai, visokie limonadai - nieko negeriau. Is amerikinio zurnalo susidariau ispudi, kad vesti serganti vaika i darzeli dar gali buti pateisinama, bet pietums idedanti limonado buteliuka motina turi buti "prikalat prie stulpo"