Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 07, 17:31)

mes patys nevalgom tokio maisto ir mazyliui tikrai neduosim schmoll.gif jau geriau sumustini pasidaryt
Atsakyti
pati esu buvusi McD 1 karta pries koki 5 metus gal daugiau. Savo vaiko tikrai nevesiu ir kai paaugs, patarsiu neiti.
Atsakyti
man paciai skanu uzkast McD,bet savo vakui tikrai neduodu ir ilgai neduosiu jo ragaut smile.gif nemanau kad tokiems mazyciams ji vertetu duot 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif kad tokio amziaus vaikams tai nera tinkamas maistas
Atsakyti
as ir pries toki maista schmoll.gif
Atsakyti
Na kartais galima,bet ne kasdien blush2.gif
Atsakyti
na as esu pries sita reikala, bet negaliu sakyt, kad pavyksta 100 proc apsaugoti dukra nuo sios uzkandines, nes vyra laabai megsta burgerius ir bulvytes, tai retkarciais buna, ten apsilankom, tai be abejo ir pakramto bulvyciu kokiu, na ji tu buregriu tai nevalgo, bet siaip tikrai stengiames jai tokio nesamonigo maisto nekisti ir ten vaziuojam, kai ji buna pavalgiusi, tai tik viena kita bulvyte pakramto smile.gif
Atsakyti
Niekur nerandu kokius maisto priedus jie deda i maista? Nera ir lietuvisko puslapio, o amerikietiskame yra tik taip sakant "maistine verte" surasyta.
Ar tai yra tik nekalta kepta bandele su mesyte ir suriuku ar dar kazkas, kas daro maista toki skanu. Man jis labai skanus. Pavalgau koki 3 kartus i metus. Vaikui neduodu smile.gif

Siaip pazystami ten dirbo, tai pasakojo kad ten labai chigienos laikosi, niekur taip nera, labai viska priziuri ir pan. Bet va kaip del tu maisto priedu, kodel JAV vaikai tokie nutuke? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 28 rugpjūčio 2009 - 09:18
tokiu s nei patys valgom nei vaikams duodam schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
tikrai nevesiu ten vaiko. kai jau pats bus savarankiskas ir nores-apsilankys. o kol kas-as cia generolas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2005 01 09, 15:06)
Sveikos superMamos

Norejau paklausti, kokia jusu nuomone:
mazyliai ir McDonalds?

Tai du niekaip nesuderinami dalykai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena, mano nuomonė - ''NE''.

Nuo kokių 5 metu galima duoti paragauti, jei taip jau atsitiko ir pietų metu nieko kito pakeisti negalima. Maniškiui 5 m ne už kalnų, tačiau jis nėra ragavęs nei karto McDonaldo maisto. Į išvykas galima namuose pasiruošti keptų sumuštinių, kibinų ... galima prigalvoti jei tik noro yra bigsmile.gif .
Apskritai nepatariu netik mažyliams , bet ir suaugusiems vartoti tokią maisto rūšį. cool.gif
Atsakyti