Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

As kaip dirbusi Mcdonalde, nelabai tempciaus ten sawo waiko... ne todel, kad ten jis riebus... juk logiska, kad bulwes fri yra kepamos aliejuj biggrin.gif bet ten wiskas sintetika... net salotu lapai yra pakuojami i vaakuminius maiselius..
Atsakyti
McDonalds ne ne ne
Atsakyti
Tikrai NE schmoll.gif
Kuo veliau tuo geriau .... o geriau is vis NE schmoll.gif
Atsakyti
unsure.gif man net minties ner ten vaikus vest
Atsakyti
oi tikrai NE!!!!! man tai kazkaip baisu kai tevai kisa maziems vaikams ta slamsta doh.gif savaitgaliais pilna vaikuciu...su tokiais tevais, kurie galvoja gera daro, kad vaikus i makdaka atveze doh.gif
Atsakyti
niekada gyvenime neleisčiau savo vaiko ten, aš net savo seseriai neleidžiu ten eit, fu kaip man šlykštu/bjauru matyt kai tėvai ten savo mažylius veda.
ten viskas riebaluose daroma, mėsa, lapai užšaldomi metams...
cukraus jie ten irgi visur deda, nes žmogaus organizmas pripranta prie jo, todėl norisi vis dar ir dar. o paskui žiūrėk, visi spuoguoti ir vaikšto, (organizmas valosi riebalus)
abejoju,kad ten dirbantys tokį maistą /maisto parodiją valgytų.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2009 03 23, 01:05)
ten viskas riebaluose daroma, mėsa, lapai užšaldomi metams...
cukraus jie ten irgi visur deda, nes žmogaus organizmas pripranta prie jo, todėl norisi vis dar ir dar. o paskui žiūrėk, visi spuoguoti ir vaikšto, (organizmas valosi riebalus)
abejoju,kad ten dirbantys tokį maistą /maisto parodiją valgytų.
doh.gif

O is kur zinai,kad viskas riebaluose daroma? Matei? O beje tavo ziniai zmogus spuoguotas buna ir del kitu priezasciu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 23, 10:38)
O is kur zinai,kad viskas riebaluose daroma? Matei? O beje tavo ziniai zmogus spuoguotas buna ir del kitu priezasciu.. blush2.gif

aišku, kad mačiau. na pasakyk man dėl kokių priežasčių?? pasakyk. jis būna spuoguotas , kai kas nors netinka, taip šalinamos nereikalingos medžiagos.
tiesiog sakau, jei valgai tokią maisto parodiją makdake tai tikimybė, kad padaugės ar atsiras spuogų padidėja 8 KARTUS.
Atsakyti
Kuo veliau, tuo geriau i Mc'Donalda vesti schmoll.gif O dar geriau is vis nevesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukas35: 23 kovo 2009 - 14:16
QUOTE(Gunes @ 2009 03 23, 11:25)
aišku, kad mačiau. na pasakyk man dėl kokių priežasčių?? pasakyk. jis būna spuoguotas , kai kas nors netinka, taip šalinamos nereikalingos medžiagos.
tiesiog sakau, jei valgai tokią maisto parodiją makdake tai tikimybė, kad padaugės ar atsiras spuogų padidėja 8 KARTUS.

Tavo vietoj nezinodama bent jau nesireiksciau thumbup.gif o internete pilna informacijos apie spuogus, pasiskaityk! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 23, 20:42)
Tavo vietoj nezinodama bent jau nesireiksciau  thumbup.gif o internete pilna informacijos apie spuogus, pasiskaityk! 4u.gif

jeigu tu nori vesk savo vaikus ten, duok toki maista. manes tai neliecia. ir baigta su sia tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2009 03 23, 23:20)
jeigu tu nori vesk savo vaikus ten, duok toki maista. manes tai neliecia. ir baigta su sia tema drinks_cheers.gif

I lankas nugrybavai biski... as nesakiau, kad ten afigienas maistas ir tuo labiau, kad vesiu savo vaikus ten, taip, jis nera sveikas, o tuo labiau yra kaloringas.. bet jei nezinai kaip ten kas vyksta, to nors nepasakok! 4u.gif
Atsakyti