Mes kartais nueinam,suvalgo kelias bulvytes,svarbiausias zaisliukas.Jeigu karts nuo karto nueinam nematau nieko blogo.Visiems kartais norisi nesveiko maisto
Ar matet filma Supersize me? ten ir pasakojama, kad viskas prasideda nuo sekmadienio pietu makdonalde, kur jauki siemynine aplinka, zaidimu aikstele, klounas ir t.t. Taip ir uzprogramuojamas McDonaldo geris smegenineje, kad zmones sustot nebegali...
QUOTE(giedre g @ 2008 11 18, 14:20)
man asmeniskai skanu, ypas karstas misko uogu pyragelis...
Geras, man tai jis feeee, gal tik man toks pasitaikė, kažkoks perkeptas riebaluose, vien aliejus man labiausiai iš ten patinka braškinis ledų kokteilis šiaip žinau, kad tas restoranas nėra gerai, bet retai kažką nusiperku sau, kitiems nesiūlau
QUOTE(Rita25 @ 2009 01 20, 14:34)
Ar matet filma Supersize me? ten ir pasakojama, kad viskas prasideda nuo sekmadienio pietu makdonalde, kur jauki siemynine aplinka, zaidimu aikstele, klounas ir t.t. Taip ir uzprogramuojamas McDonaldo geris smegenineje, kad zmones sustot nebegali...
Matėm, berods, temos pradžioje jau buvo diskutuota apie šį filmą. Geras ir įtikinantis filmas.
Nežinau kaip jums, bet man tai kažkoks specifinis, smirdantis kvapas yra Mcdonalde, Vilniuje - Gedimino pr.
man tai skanu McDonald'e , bet pati nevalgau ir tuo labiau savo mažylio tenais nesivedu. Kol dar nezyzia, tai ir neragavęs yra. Jei nors mažų nuodėmių galima išvengt, tai ir aplenksiu tą restoraną, kiek įmanoma
OJ seniai as ten bebuvau,jau koks pusmetis tai tikrai,ir kuo reciau tuo geriau,aisku vaikai tai tik vesk,bet man asmeniskai nepatiko tas faktas ,kad mazoji jai tada buvo metai,pusantru labai greit ir aiskiai pradejo sakyti zodi MAKDONALDAS IR IKI SIOL DAR VAZUOJANT TA LOGOTIPA ATPAZYSTA ir nori eit,dar kokokola stebetinai gerai istare,nezinau as tai manau tiesa apie ta ivaizdi kazkaip vaikams smegenytes veikia,jie ten kazkoki absoliutu geri tam macdonalde mato,as man tas bardakas ant staliuku ,eiles,ir maistas-nemaistas.Nesu jau tokia kategoriska nei ka,kad ta cipsa suvalgo kartais,bet pamaciusi pusmetinuka ciulpianti bulvyte mc donalde kazkaip nusipurtau
po to kai radau vistos naga "alia vistienos krutineleje" net arti ten nevaziuosiu
KUO VĖLIAU TUO GERIAU
Sveiko proto zmones mazyliu i Makdonalda neveda .
mes nuvaziuojam kartais, ir nematau cia nieko blogo, vaikutis suvalgo kelias bulvytes fri. juk cia raso kas veda savo vaikucius kas ne.
mes nuvaziuojam kartais, ir nematau cia nieko blogo, vaikutis suvalgo kelias bulvytes fri. juk cia raso kas veda savo vaikucius kas ne.
Dukrytei 1,3 metų, bet eit į macdonaldą net minties nekilo Neįsivaizduoju ką galėčiau pasiūlyti iš jo meniu Aš ir pati stengiuosi maitintis sveikai, tai ir dukryte stengiuosi maitinti sveikai
QUOTE(Rita25 @ 2009 01 20, 13:34)
Nezinau, nezinau. Nebutinai uzprogramuojamas. Mes dukra nuo kudikystes i McDonalda vedam. (Tenka daug keliaut, o McDonaldas turint vaiku patogi vieta, vaikai gali pazaist, yra vystymo stalai visur, sviesu).Tai pradzioj dar paragaudavo kokia bulve, bet tik tiek kad paragaudavo. Na dar ledu pora sauksteliu. O dabar isvis nieko neisiulysi. Tai pasiemu visada savo naminio maisto ir negazuoto vandens buteliuka
Tiesa sakant, tai manau, kad su vaikais isvis sveikiausia namuose valgyti. Gi daugelio viesuju maitinimo istaigu maistas mirkes ismirkes riebaluose ir dar velniai zino kame.