Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

QUOTE(Metelica @ 2008 11 10, 10:43)
As irgi sutinku, kad mc donadls nepats blogiausias variantas. Nors visai maziukui as ten nepirkciau. Pirma karta su vaiku(pirmu) mes buvom mc donoldse kai jam buvo jau 3  su kazkek. Aisku mes nevedziuojam vaiko ten kasdien valgyti. Bet kartais uzsukam jam tai laaaabai patinka?
O ka mes valgom is parduotuves???? doh.gif  Jus manot vegetarai kurie valgo darzoves jie sveikiau????  Kai tuos darzovius visus, kad davesti ir kad jie ilgiau gulietu parduotuvei jie nepurskiami chemikalais?????? Kad jau daug darzuoviu ir vaisiu yra genetiskai modifikuoti, tai cia yrgi sveikiau????????? tai nereikia isskirti tik viena ta restorana........
man juokas ima ,kai drauge sako....as gaminu sveika maista: 1. is kur tas maistas,kur ir kaip jisai augo ?????? Paskui padaro,sakisim zuvi, garinem puode o paskui sildo ta maista mikrobanginei krosnelei, tai cia irgi sveika?????
    ax.gif  4u.gif

as esu pries visokius macdonaldus,ir net kavineje,vaikuciui visada renku maista pagals sudeti,pvz sriubyte visada, ojau apie kokius mesos gaminius pamastau,nes daug produktu buna saldytu blink.gif
Atsakyti
Koki karta ar du i menesi gauna mazoji bulvyciu fri (nesvarbu, ar is McDonalds'o ar ne) tongue.gif Manyciau, kad svarbu napaversti tokio maisto vyraujanciu vaiko racione. O jei ten retkarciais suvalgys ka nors "nesveiko", tai tikrai nieko nenutiks cool.gif
Atsakyti
Neesu aš nusistačiusi prieš McDonalds, tiesiog manau, kad kartą į mėnesį pasmaguriaut tokiu maistu galima (man pačiai labai skanu biggrin.gif ) kol kas mazgis nėra nieko ragavęs, išskyrus bulvytes, nes labai jau prašė kai pati valgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metelica @ 2008 11 10, 10:43)
  Jus manot vegetarai kurie valgo darzoves jie sveikiau????  Kai tuos darzovius visus, kad davesti ir kad jie ilgiau gulietu parduotuvei jie nepurskiami chemikalais?????? Kad jau daug darzuoviu ir vaisiu yra genetiskai modifikuoti, tai cia yrgi sveikiau????????? tai nereikia isskirti tik viena ta restorana........

Sveikiau, bo kai kas daržoves ne iš parduotuvių gauna, o patys augina be trašų. biggrin.gif

O McDonalds ir pan greitas maistas tikrai ne mažiukų skrandukams. Te ir suaugėliams nieko gero neduoda, bet jie jau užgrūdinti, o mažių jautrūs skrandeliai, tai geriau pasaugoti. Žinoma, nebus taip, kad jie niekad ten neis. Aišku ir nueis, ir paragaus, ir nieko blogo nebus. Bet... kol kas sakau NE. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 11 15, 23:50)
O McDonalds ir pan greitas maistas tikrai ne mažiukų skrandukams.

aš taip pat laikausi šitos nuomonės.
Atsakyti
Mano nuomone, "pasidžiaugti" McDonalds maistu vaikučiams galima leisti tik retais atvejais, ir aišku savaime, tai leisti kuo vyresniam vaikiukui.. Nemanau, kad jų maži skrandukai turėtų virškinti tokį nesveiką maistą.. Ir aš buvau be galo šokiruota, kai šią vasarą būdami Airijoj, prisižiūrėjom tokių vaizdų, kaip mamos savo vaikams (na gal metukų), sėdintiems vežimėliuose maitina sumuštinius ir bulvytes doh.gif Absurdas kažkoks.. poto visi su viršsvoriu ir virškinimo sutrikimais nuo mažens kovoja doh.gif doh.gif
Atsakyti
ne wink.gif ,tikrai čia ne maistas,net mano didžioji labai retai jo gauna,o mažylis net neragavęs ir dar tikrai net negalvoju apie tai protest.gif
Atsakyti
as ir nesu laaabai jau kategoriska pries sia maitinimo istaiga. daznai neinam, taciau vaziujant pro sali i Mc Drive uzsukam. man asmeniskai skanu, ypas karstas misko uogu pyragelis...vyras taip pat megejas, o mazasis kapoja bulvytes ir iesko zaisliuko is komplekso...

user posted image

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url]

Atsakyti
Mes ir retkarčiais užsukam ax.gif Paimu jai bulvyčių ir vištienos gabaliukų, manau būna ir blogesnio maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko gero ten nematau dirol.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
yra ir sveikesniu skanestu
Atsakyti
Na nebent fri bulvyciu,daugiau nieko rolleyes.gif
Atsakyti