su vaiku tik 1 karta duvom, paragavo bulvites free pora gabaleliu, nepasakysiu, kad patiko, o ledu kokteilio net i burna nepaeme
bet cia buvom Lenkijoj, na Lietuvoj tas pats manau butu
viena karta per menesi kartais reciau leidziam sau tokia nuodeme labai jau bulvytes patinka
QUOTE(baltanosis @ 2008 10 10, 11:19)
viena karta per menesi kartais reciau leidziam sau tokia nuodeme labai jau bulvytes patinka
Jei teisingai, suprantu, jūsų vaikui pusantrų metukų? Kaži, ar ne geriau jau būtų namie bulvių išsikept ar pagruzdint, jei jau taip mėgsta? bent jau žinosit, kokiuose riebaluose jos keptos
su drauge su vaikuciais nuejom po pasivaiksciojimo i klaipedos mc donalda. vaikam bulvyciu paemem ir vistienos kepsneliu... valgyti tai valge... bet po to abiem vaikam tokia [COLOR=yellow]tryda[COLOR=yellow] paleido, kad o vaikeli.. ten nebent teveliam ir vyresniesiems nueit.. bet maziukam tikrai ne..
Yra viena kart keleta bulvyciu paragaves, bet paskui pradejo viduriuot, o siaip niekada neperku, labai megsta keptas, bet kepu namie
o jei atsakant i tema, tai ne, dar tikrai nevalge ir nemanau kad greitu metu paragaus, patys ten nevaziuojam, tai ir vaiko nevesim
i | Pašalinta off-topic žinutės dalis |
Aš nelabai suprantu, kodėl yra visuotinė nuomonė, kad būtent Mcdonalds maistas yra nesveikas. Man tai atrodo, kažkokia masinė kažkieno padaryta anti reklama. Gal kas gali protingai paaiškinti, kodėl nėra diskutuojama, apie picerijas ir kitas užeigėles ar restoranėlius. Ar ten maistas šviežesnis? Ar kitokiuose riebaluose bulves kepa? Žinoma, maistas šviežias ir gamintas namuose yra milijoną kartų naudongesnis, bet kuo užkliuvo būtent McDonald's nesuprantu
QUOTE(saule97 @ 2008 10 18, 16:32)
Aš nelabai suprantu, kodėl yra visuotinė nuomonė, kad būtent Mcdonalds maistas yra nesveikas. Man tai atrodo, kažkokia masinė kažkieno padaryta anti reklama. Gal kas gali protingai paaiškinti, kodėl nėra diskutuojama, apie picerijas ir kitas užeigėles ar restoranėlius. Ar ten maistas šviežesnis? Ar kitokiuose riebaluose bulves kepa? Žinoma, maistas šviežias ir gamintas namuose yra milijoną kartų naudongesnis, bet kuo užkliuvo būtent McDonald's nesuprantu
Tikriausia del to,kad tai populiariausias greito maisto "restoranas".O siaip s...,be abejo,deda visur.Esu dirbusi geriausiame kinieciu restorane vilniuje,tai ten,valgydama ju maista,sugadinau skrandi (gastritas).Gastroenterologas man paaiskino,kad jie deda kazkokius miltelius,kad skonis atrodytu "nepakartojamas".Is tos informacijos,kuria perskaiciau tuo klausimu,tai yra banalus,bet be galo pavojingas,skonio stipriklis.
QUOTE(saule97 @ 2008 10 18, 16:32)
pagaliau nuomonė, tikrai daug kur s... yra ir tose pačiose dešrelėse, nors ten vyksta jau visai kita diskusija ir aplamai daugelyje produktų esančių PC
Manau MacDonaldas nera pats blogiausias wariantas ir maitinimo istaigu. Jeigu pradeti gilintis tai wisur pilna to sh... Ka jus manot mokyklose geresni maista duoda, ar swiezesni alieju - nejuokinkit. O naktim swaruoles sweikuoles peles zuja per tas pacias mesmales ir stalus ant kuriu deda iskeptas bandeles... bet cia tokiu palyginimu bet kur rasi. Gal tik tu "nesweiku prieskoniu" nededa.
Mes buwom keleta kartu macdonalde ir dukryte walge tuos macnagets wistienos kepsnelius tik as nuwalgiau ta apskrudusi apwalkala. Kazkaip bulwytem nesusizawejo
Mes buwom keleta kartu macdonalde ir dukryte walge tuos macnagets wistienos kepsnelius tik as nuwalgiau ta apskrudusi apwalkala. Kazkaip bulwytem nesusizawejo
Mano vyresnioji dukra labai megsta si restorana, nors juo stengiames nepiknaudziauti, apsilankome koki karta per men, kartais ir reciau.
Galiu pasakyti, kad Kauno MacDonalde svaros ir tvarkos galetu pavydeti bet koks kitas Lietuvos restoranas. Tai puikiai zinau, nes mano brolis ten dirba jau ne vienerius metus.
Bulvytes tikrai nera kepamos sename aliejuje ten labai ziurima svaros, tvarkos ir paisoma higienos normu. Nezinau, kai kitu miestu restoranuose, taciau i Kauno MacDonalds einu be baimes
Galiu pasakyti, kad Kauno MacDonalde svaros ir tvarkos galetu pavydeti bet koks kitas Lietuvos restoranas. Tai puikiai zinau, nes mano brolis ten dirba jau ne vienerius metus.
Bulvytes tikrai nera kepamos sename aliejuje ten labai ziurima svaros, tvarkos ir paisoma higienos normu. Nezinau, kai kitu miestu restoranuose, taciau i Kauno MacDonalds einu be baimes
As irgi sutinku, kad mc donadls nepats blogiausias variantas. Nors visai maziukui as ten nepirkciau. Pirma karta su vaiku(pirmu) mes buvom mc donoldse kai jam buvo jau 3 su kazkek. Aisku mes nevedziuojam vaiko ten kasdien valgyti. Bet kartais uzsukam jam tai laaaabai patinka?
O ka mes valgom is parduotuves???? Jus manot vegetarai kurie valgo darzoves jie sveikiau???? Kai tuos darzovius visus, kad davesti ir kad jie ilgiau gulietu parduotuvei jie nepurskiami chemikalais?????? Kad jau daug darzuoviu ir vaisiu yra genetiskai modifikuoti, tai cia yrgi sveikiau????????? tai nereikia isskirti tik viena ta restorana........
man juokas ima ,kai drauge sako....as gaminu sveika maista: 1. is kur tas maistas,kur ir kaip jisai augo ?????? Paskui padaro,sakisim zuvi, garinem puode o paskui sildo ta maista mikrobanginei krosnelei, tai cia irgi sveika?????
O ka mes valgom is parduotuves???? Jus manot vegetarai kurie valgo darzoves jie sveikiau???? Kai tuos darzovius visus, kad davesti ir kad jie ilgiau gulietu parduotuvei jie nepurskiami chemikalais?????? Kad jau daug darzuoviu ir vaisiu yra genetiskai modifikuoti, tai cia yrgi sveikiau????????? tai nereikia isskirti tik viena ta restorana........
man juokas ima ,kai drauge sako....as gaminu sveika maista: 1. is kur tas maistas,kur ir kaip jisai augo ?????? Paskui padaro,sakisim zuvi, garinem puode o paskui sildo ta maista mikrobanginei krosnelei, tai cia irgi sveika?????