esu pries toki maista! nei pati valgau nei kitam duodu
QUOTE(RutaT @ 2008 10 02, 00:02)
Nesuprantu, kodel visi taip puola butent McDonalda
Todėl, kad tema ši tokia- apie MC
Tesybe Rykute,kad priprantama,man buvo metas kai tik nuo MD pasisotindavau.Puikiai zinau,kad s... bet vistiek valgysiiu,ir valgau.ir vakar valgiau.
Kad ir lb danai valgau ir ilga laika,svoris neauga Kol MD nevalgiau,valgiau kitus s...
As nuo sunaus neslepiu,visgi dazniausiai buname su juo,jis pamates iskart MAMAM MAMAM rekt ir neapgausi jo nieko.Suvalgo bulvyciu ir viskas.
Kad ir lb danai valgau ir ilga laika,svoris neauga Kol MD nevalgiau,valgiau kitus s...
As nuo sunaus neslepiu,visgi dazniausiai buname su juo,jis pamates iskart MAMAM MAMAM rekt ir neapgausi jo nieko.Suvalgo bulvyciu ir viskas.
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 02, 15:47)
Tesybe Rykute,kad priprantama,man buvo metas kai tik nuo MD pasisotindavau.Puikiai zinau,kad s... bet vistiek valgysiiu,ir valgau.ir vakar valgiau.
Nebūtinai svoris auga, baisiausia, kad kepenys gadinamos negrįžtamai. Nuoširdžiai linkiu jums ir jūsų vaikui sveikatos. Kaip sakoma, jūsų teisė rinktis...
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 10:40)
zinoma,kad mano o vaikui nuo keliu fritkiu tai tikrai nieko neatsitiks.
Tikrai nieko neatsitiks. Tiesiog matydamas, kad mama mieliau valgo "fritkes", o ne virtą mėsą, vaikas darys tą patį Taip ir formuojasi mitybos įpročiai.
o mano mazoji tai ne kiek valgyti nori,bet koks zaisliukas ir kad butu kur pazaist ....
Atsiparasau kad taip kategoriskai. Bet manau neturetu iskilti tokiu klausimu. Juk ir taip aisku kad neee.
O del zaisliuko vest i macdonalda?
O del zaisliuko vest i macdonalda?
Pati dirbu macdonalde, tik ne LT. Siaubas, baubas. Žinotumėt, iš ko, kaip tie burgeriai daromi, praeitų visas noras. Ir ledai ir ledų kokteiliai. Tas aliejus, kur kepamos bulvytės, keičiamas, maždaug kartą per mėnesį . Galima eiti ten tik arbatos ar kavos, bei pieno išgerti...
QUOTE(Teta Anna @ 2008 10 04, 21:56)
Pati dirbu macdonalde, tik ne LT. Siaubas, baubas. Žinotumėt, iš ko, kaip tie burgeriai daromi, praeitų visas noras. Ir ledai ir ledų kokteiliai. Tas aliejus, kur kepamos bulvytės, keičiamas, maždaug kartą per mėnesį . Galima eiti ten tik arbatos ar kavos, bei pieno išgerti...
Kad ir kava ten i kava nepanasi grynos pamazgos
Na ir mes nei patys ten einam,nei vaiko nevesime,namuose ruoštas maistas pats skaniausias,o jeigu dar daržovės iš savo daržo,mėsytė iš kaimo..tai niam,niam...nieko nereikia daugiau ir visiems linkime kuo mažiau nesveiko maisto ragauti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 10 04, 23:56)
nors esu pries mcdonalda,bet su situo teiginiu nesutinku,LT pati dirbau ir zinau,kad aliejus keicimas viena karta paroj tik aisku nuolat kaitinamas aliejus ir per pusdieni jau turetu but pilamas lauk