Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 18, 12:15)
Maniškiui netoli 5met., Mc'Donalds buvom gal kokius 4 kartus
Valgė ledus, fri , vištienos gab.
Manau kartais nuėjus nieko nenutiks ir mažiukams  irnesakyk.gif

Tikrai nemanau, kad kas atsitiks retkarčiais apsilankius blush2.gif man pačiai tas maistas patinka, dukrytei taip pat, tai kartą į mėn ar kai papuola užsukam ax.gif ir beje nemanau, kad čia jau blogiau nei pvz. dešrelės "sasyskos" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 25, 13:35)
Tikrai nemanau, kad kas atsitiks retkarčiais  apsilankius  blush2.gif man pačiai tas maistas patinka, dukrytei taip pat, tai kartą į mėn ar kai papuola užsukam  ax.gif ir beje nemanau, kad čia jau blogiau nei pvz. dešrelės "sasyskos"  doh.gif

drinks_cheers.gif Mano sūnus geria tik duotas obuolių sultytes ir fri bulvytėmis lesina begales besočių žvirbliuku laugh.gif O to gauto žaisliuko visądieną iš rankų nepaleidžia thumbup.gif
Atsakyti
Macdonaldu pasinaudojam tik dėl dovanu ir žaisliukų, maito vaikas nevalgo, valgem per visus mietus tik viena karta ir tai ačiu dievui vaikui nepatiko, tai nuo to karto macdonaldas reikalingas tik kad nupirkti žaisliuką kaip būna komplektukai.
Atsakyti
As nesu greito maisto salininke, todel nemanau, kad tas maistas tinkamas jautriam mazyliu organizmui schmoll.gif
Jeigu ir bus noras dukrytei ten apsilankyti, tikiuosi, kad tai ivyks, jeigu ivyks, dar negreit g.gif
Vaikucius vilioja zaisliukai, o maistas tikrai prastas, netgi labai, tai tik del to vaiku dziaugsmo, tevai ir eina pavalgyti mesainiu ir fri bulvyciu g.gif NA nebent yra tokiu, kurie patys megsta toki maista doh.gif
Atsakyti
Visokio maisto dabar yra ir parduotuvese(i sudetis ieina visokio s....).bet va,vistiek gi perkam!
Jauciu,geriausia butu isvis,turbut ,nevalgyti,tada bus sveikiausia doh.gif
Mes retkarciais uzsukum i sia istaiga.Man ,asmeniskai,pirageliai ten patinka!!!
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2008 09 28, 10:00)
Visokio maisto dabar yra ir parduotuvese(i sudetis ieina visokio s....).bet va,vistiek gi perkam!
Jauciu,geriausia butu isvis,turbut ,nevalgyti,tada bus sveikiausia doh.gif
Mes retkarciais uzsukum i sia istaiga.Man ,asmeniskai,pirageliai ten patinka!!!

Kad "vistiek gi perkam"-tai Jusu klaida.Ir kalte.O Jusu vaikas,tikriausiai,nepraso: "nuodyk mane,mamyte"-tai Jus pati pasirinkot tai daryti.Auginti vaika-dydziule atsakomybe.Mes pasirenkam,ka jis valgys,o jis pasitiki mumis.Jeigu maitinsit vaika visais sudais,kuriuos galima nusipirkti parduotuvese ar restoranuose-jis galvos,kad taip ir turi buti,kad toks maistas-norma.O jeigu isauges supras,kokia klaida Jus padaret-nemanau,kad jum uz tai padekos....Tas maistas tikrai nera sveikas-pirkdami ji leidziam kazkam uzdirbti DIDZIULIUS PINIGUS.As asmeniskai labai dziaugiuosi,kad mano dukra nespejo paragauti mirties skonio.Netgi pati dar netapusi vegane,as kazkaip intuityviai nedaviau jai mesos ir visokiu varskyciu.Netgi melodavau gydytojai,kad jau duodu...Ir dabar visa musu seima valgo tik tai,kas GYVA,kas skatina GYVENIMA,o ne MIRTI : TERMISKAI NEAPDOROTUS VAISIUS,DARZOVES,RIESUTUS.Esame sveiki,kupini energijos ir laimes.Galeciau,be abejo tylet apie tai.Gyventi sau laimingai,valgyti "triusiu maista" smile.gif ir netrukdyti kitiem valgyti kitokius produktus...Bet ziauriai gaila vaiku...Ju niekas neklausia,ar jie nori visa tai valgyti....Veliau prasideda alergijos,begaliniai persalimai ir kitos baisios ligos....Kuriu NETURI BUTI.Tereikia teisingai maitintis.Ne karts nuo karto,o visa laika.
Papildyta:
Beje,jeigu,pvz.,parduotuvese pradetu pardavinet narkotikus-nejau visi begtumem ir pirktumem juos savo vaikam??Nes gi,Jei parduoda-tai turbut reikia pirkt,turbut tai sveika,arba vel sakysit "mes gi neperkam ju kasdien,o 2 kartai per menesi-nieko baisaus" ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif Tas pats ir su MCDONALDU....
Atsakyti
As esu kategoriskai pries Mc Donaldus schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Makdonaldai skonio stipriklį natrio glutamatą ( vieną iš baisiausių E) į maistą berią saujomis- vien dėl to esu kategoriškai prieš juos. Jei jau labai norisi hamburgerio su fritkėm, nusiperkam bandelių, vidun dedam kotletuką, salotų, daržovių. Bulvių pasikepam. Skanu ir tikrai sveikaiu. lotuliukas.gif thumbup.gif
O vaikai ir greitas maistas- nesuderinami dalykai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 01, 16:21)
Makdonaldai skonio stipriklį natrio glutamatą ( vieną iš baisiausių E) į maistą berią saujomis- vien dėl to esu kategoriškai prieš juos. Jei jau labai norisi hamburgerio su fritkėm, nusiperkam bandelių, vidun dedam kotletuką, salotų, daržovių. Bulvių pasikepam. Skanu ir tikrai sveikaiu. lotuliukas.gif  thumbup.gif
O vaikai ir greitas maistas- nesuderinami dalykai...  schmoll.gif

man naminis hamburgeris,ar koks kitas niekad nebus skaniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 01, 15:53)
man naminis hamburgeris,ar koks kitas niekad nebus skaniau rolleyes.gif

dėl to, kad jame nebus natrio gliukonato- konservanto, kuris netgi š... padaro delikatesu, kuris sukelia nesotumo jausmą (todėl tų hamburgerių norisi dar ir dar... ir dar... iki nutukimo lotuliukas.gif ) ir kuris yra siaubingai pavojingas. Įveskit google natrio gliukonatas ir pasiskaitykit. Man paskaičius naminiai hamburgeriai pasidarė DAR šimtąsyk skanesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodel visi taip puola butent McDonalda. Man atrodo kad jei jau norime sveikai maitintis, tai turetumem maitintis tik namuose ir labai atsargiai rinktis maisto produktus. Paimkit, pvz., bet kuria desra ar vaikiskas desreles ir perskaitysit visa sarasa sudedamuju daliu, kuriu ten galetu ir nebuti... O keptas maistas nesveika ir jei jis namie keptas. O juk daugelis kasdien ka nors kepa...

Mes daug keliaujam ir daznai tenka eiti valgyt kur nors pakeliui ar nepazistamam mieste. McDonalde visada zinom kad bent jau rasim vaikui ledu, mazesniam pervystymo stala ir lauke ar viduj zaidimu aikstele. smile.gif

O kad vaikas pripras... g.gif Mes nuo dukros McDonaldo niekad neslepem... Mazesne suvalgydavo kelias bulvytes su kecupu. Is tevelio Hamburgerio isrikdavo salotu lapelius... Kolos nemegsta, nes burbuliuota... O dabar tai valgo tik ledus su sokoladu ir geria pienuka. Nieko kito neisiulysi schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2008 10 02, 00:02)
Nesuprantu, kodel visi taip puola butent McDonalda.

Čia tai jau teisingai pasakyta thumbup.gif ir iš vis, jei jau kalbėt apie sveiką mitybą, tai dešrelės čia jau toks niekas, kad ir be jokiu e., bet daugelis tikrai duoda, bet prieš MC piestu stojas doh.gif aš net neįsivaizduoju ką ten sumala į dešreles, skonio nulis doh.gif
Atsakyti