QUOTE(Linuute @ 2008 09 28, 10:00)
Visokio maisto dabar yra ir parduotuvese(i sudetis ieina visokio s....).bet va,vistiek gi perkam!
Jauciu,geriausia butu isvis,turbut ,nevalgyti,tada bus sveikiausia
Mes retkarciais uzsukum i sia istaiga.Man ,asmeniskai,pirageliai ten patinka!!!
Kad "vistiek gi perkam"-tai Jusu klaida.Ir kalte.O Jusu vaikas,tikriausiai,nepraso: "nuodyk mane,mamyte"-tai Jus pati pasirinkot tai daryti.Auginti vaika-dydziule atsakomybe.Mes pasirenkam,ka jis valgys,o jis pasitiki mumis.Jeigu maitinsit vaika visais sudais,kuriuos galima nusipirkti parduotuvese ar restoranuose-jis galvos,kad taip ir turi buti,kad toks maistas-norma.O jeigu isauges supras,kokia klaida Jus padaret-nemanau,kad jum uz tai padekos....Tas maistas tikrai nera sveikas-pirkdami ji leidziam kazkam uzdirbti DIDZIULIUS PINIGUS.As asmeniskai labai dziaugiuosi,kad mano dukra nespejo paragauti mirties skonio.Netgi pati dar netapusi vegane,as kazkaip intuityviai nedaviau jai mesos ir visokiu varskyciu.Netgi melodavau gydytojai,kad jau duodu...Ir dabar visa musu seima valgo tik tai,kas GYVA,kas skatina GYVENIMA,o ne MIRTI : TERMISKAI NEAPDOROTUS VAISIUS,DARZOVES,RIESUTUS.Esame sveiki,kupini energijos ir laimes.Galeciau,be abejo tylet apie tai.Gyventi sau laimingai,valgyti "triusiu maista"
ir netrukdyti kitiem valgyti kitokius produktus...Bet ziauriai gaila vaiku...Ju niekas neklausia,ar jie nori visa tai valgyti....Veliau prasideda alergijos,begaliniai persalimai ir kitos baisios ligos....Kuriu NETURI BUTI.Tereikia teisingai maitintis.Ne karts nuo karto,o visa laika.
Papildyta:
Beje,jeigu,pvz.,parduotuvese pradetu pardavinet narkotikus-nejau visi begtumem ir pirktumem juos savo vaikam??Nes gi,Jei parduoda-tai turbut reikia pirkt,turbut tai sveika,arba vel sakysit "mes gi neperkam ju kasdien,o 2 kartai per menesi-nieko baisaus" ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tas pats ir su MCDONALDU....