QUOTE(Erszebeth @ 2005 01 12, 21:46)
IŠ PRINCIPO nekenčiu McDonalds'o. Ir ne tik už blogą maistą. Ir ne tik už tai, kad jie naudoja vien nelietuviškus produktus. Ir ne tik už šlykštų amerikonizmą. Už sintetiką ir plastmasę. Viskas man ten šlykštu, kaip ir per tą instituciją propaguojamas ir palaikomas alinančio ofisinio darbo/greito ir pigaus "endžoymento" idealas. Ypač šlykštu, kaip pavergiami vaikai. Kaimynai kiekvieną savaitgalį susisodina savo atžalėles i mašiniuką ir veža ten "kultūrintis". O grįžę jie puikuojasi idiotiškais plastmasės gabalėliais, kuriuos netgi kolekcionuoja. Tai "krūta", tai "lygis", McDonaldas - tai laimė, tai vaikų rojus
labai geras ir teisingas postas

kai Mc Donalds atsirado Lietuvoje, man buvo gal kokie 15 metu, turejau jaunesnius brolius, kurie per mano mokyklines atostogas prasyte, maldaute maldavo nuvesti juos i McDonalda

nes visi klasiokai ar darzelio draugai jau buvo ten nueje ir tas, kuris ten nebuvo, buvo nevykelis, buvo nemadingas, biednas vargsas

na nuejom, pasiemem ta rinkinuka, sumokejom nemazai pinigu, pavalgem (uz 15 min vel valgyt uzsinorejom

o vaikams labiausiai patiko zaisliukas (regis gavo ji is Happy meal). Pusbroliai vaziavo specialiai is kaimo ir pirmiausia, ka norejo pamatyti Klaipedoje, buvo ne jura ar koks atrakcijonu parkas- o Mc Donaldas

kazkokia nenusakomai nenormali trauka

As net pradedau itarti, kad i ta maista jie ideda kazko, kas vercia vel ir vel valgyti, nes kazkodel kai suvalgau namie sumustini, arba savo pasidaryta hamburgeri, manes nepagauna nenumaldomas noras vel pavalgyti

Tada su broliais nusifotkinome, kad jie galetu parodyti draugams ir t.t. Taciau ta makdonaldo mada ir manija praeina- nemanau, kad jie yra populiarus ir as asmeniskai noreciau, kad ju populiarumas mazetu mazetu ir jie isbvis isnyktu is Lietuvos- tegu vaziuoja nuodyti savo amerikieciu. As nemegstu McDonaldo, del nesveiko maisto, del nezmonisku salygu tuose restoranuose dirbanciams ir isvis man gaila darosi vaiku, kuriuos tevai atveza i McDonalda pasilinksminti. Pvz mes turim kaimynus, jie lab daug dirba ir savaitgaliai yra vienintele galimybe pabuti su vaikais- ir spekit kur jie juos veza? i ta pati makdonalda

vietoj to, kad nuvaziuotu prie juros, ar i koki muzieju- pasisemti kulturos, jie vaiku burnas uzkemsa mesainiais
Nekenciu mcDonaldo
Liulia*, tu teisi

musu Klaipedoje tas makdonaldas taip smirda, kad net nosi riecia, slykstu net praeiti, bet kai einu i Maxima esu pastebejusi, kad zmoniu ten tikrai nedaug besilanko