nevalgom ten patys, o apie vaiką nėra nei kalbos
kai labai norim tai einam ir valgom.arba kai daryt tingim
esam ragave tik, bet daznai tikrai nevalgysim
as manau, kad i Mc Donalde vaikuciams tikrai netinkamas maistas ir vestis nevertetu.
Maniškiui netoli 5met., Mc'Donalds buvom gal kokius 4 kartus
Valgė ledus, fri , vištienos gab.
Manau kartais nuėjus nieko nenutiks ir mažiukams
Valgė ledus, fri , vištienos gab.
Manau kartais nuėjus nieko nenutiks ir mažiukams
Sveiki. As dirbu mcdonals ir galiu pasakyt, visai fainas darbas. Maistas pas mus negaminamas o tik pasildomas ( jis gaminamas cia > http://www.youtube.c...h?v=5HPnULHzJVc <). Maistas nesiskiria nuo paprasciausios picos is parduotuves pasildytos krosneleje. Viskas yra sterilu, rankos plaunamos lygiai kas valanda, viskas visad valoma ir kiek zinau tai yra svariausias restoranas, nes dar gali net matyti, kaip tau ji gamina. Kiekvieno mesainio kaloriju skaicius aiskiai surasytas net burgeriu popiereliu arba pakuociu. Maciau kazkas sake, kad ("dirbantys gali prisilakt kiek nori kolos" - NESAMONE) uz viska turi moketi, na tik jej niekam nematant i burna isidesi o siaip darbuotojai turi savo korteles, su koriomis jiem WISKAS uz puse kainos. Jeigu darbuotojai nevalgo patys maisto, kuri gamina, tai ju kambarelyje wisad yra ivairiu sausainiu, saldainiu ir kavos, arbatos nemokamai, ir gali nestis maista savo is namu. Algos irgi lb patrauklios, 9,5 lt uz valanda, TY 1600lt paprasciausias darbuotojas, paskui kai aukstina teve, alga kyla. Man sitas darbas tikrai fajnas, lb siltas kolektyvas, darbuotojai, virsininkai. Aisku patys irgi pavalgom ta maista, kuri gaminam, bet su saiku, o storuliu pas mus tikrai nera. Jeigu iskilo klausimu klauskit...
sveiki,mano vaikas kartais paragauja fri bulvyciu,siaip as neskatinu ji tokio maisto valgyti,tai tikrai nesveikas ir labai kaloringas dalykas
O mes keliaujam į šį restoraną šeip pramogai Aš ten nematau net ką valgyti sumokėjau 30lt ir likau alkana
Patinka, kai sunučio akytės blizga gavus žaisliuką Mum labai patinka Macdonaldas
Patinka, kai sunučio akytės blizga gavus žaisliuką Mum labai patinka Macdonaldas
Nei pati valgau, nei sunus to maisto ragaves
Spes dar visokio brudo prisivalgyti.
Jei jau norim kazko nesveikesnio, tai traukiam picos valgyti
Spes dar visokio brudo prisivalgyti.
Jei jau norim kazko nesveikesnio, tai traukiam picos valgyti