QUOTE(Limcamca @ 2008 05 18, 14:44)
Tad galiu drąsiai pasakyti, kad LT daug kur pažeidžia net pagrindines McDonaldo taisykles. Ir deja, tai priklauso ne nuo firmos pavadinimo, vyresnybės ir pan. dalykų, o pačio darbuotojo. Jei jam, na, sakykim, sąžinė leidžia nuo žemės paimtą bulką dėti atgal klientui į maistą, tai firma čia ne prie ko. O būtent, tai yra to vieno darbuotojo atsakomybė
McDonaldas turi labai, ir net labai griežtas taisykles. Jei darbuotojai jų nesilaikė, ir nebuvo pagauti, tai nereiškia, kad pati firma yra nieko verta. Tai reiškia, kad darbuotojai neatsakingai dirba savo darbą, o po to platina po internetą "kaip ten viskas baisu"

turbut tik lietuviai taip sugeba

nes drauge pasakojo, kad jokiu budu nukritusio negalima pakelti ir duoti klijantui

na bent jau ji taip tikrai nedarydavo

gal del to kad gera ir sazininga mergina yra

be to aptarnavimas labai skiriasi.aplamai, man lietuvoj net skonis ne tas. jei darbuotojai bus"zemo lygio" taj ir geriausiam restorane tau gali prispjaudyt i lekste
stai viena pazistama dirba 5 zvaigzduciu viesbuti, ir pasakojo kaip jei svecias palieka nenuvales klozeto (na po rimto reikaliuko) taj ji tai nuvalo su jo dantu sepetuku

ir stiklines issluosto su ranksluosciais (jau panaudotais)
taigi, viskas priklauso nuo darbuotoju, taip kaip jie laikosi taisykliu
as zinojau kad musu mokyklos valgykloje tokios "makles " vykdavo, jog eidavau i salia esanti kioskeli nusipirkti bulkute geriau, nei ka pirkti is mokyklos meniu.
mes daznai Mc'donalde nesilankom, nes MB labai nemegsta

o mano mazyte nevalgi, taj jei gali duot cipsu ir sokoladu, ji vistiek nevalgys

o as mesos nevalgau, taj tam Mc"e kol kas tik bulvytes, salotas, ir kokteilius geriam
as vakar nupirkau parduotuvej vaisiu rinkini dukrytei, avieciu, braskiu, tresniu, melyniu....buvo lb brangu, nes organic, bet pagalvojau, visiem bus skanus desertas....bet teko nusivilti, skonis ne is tolo neprimine uogu is mano mociutes kaimo

pavydziu kas turi savo darzus ir sodus