darpridursiu tiek,kad pvz data ir laika perrasynet liepdavo pati vyresnybe,sumustiams buvima byne(ju buvimo vietoje) liepdavo pakeist irgi vyresnybe,tik esant patikrinimams viskas eidavo i siukslines,tada tu sumustiniu ir koneteinerius keliadavo kruvom,ko iprasta diena niekad nebuna taisykles yra grieztos,bet ju laikosi tikrai nesaziningai net vyresnybe
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 18, 14:44)
Tad galiu drąsiai pasakyti, kad LT daug kur pažeidžia net pagrindines McDonaldo taisykles. Ir deja, tai priklauso ne nuo firmos pavadinimo, vyresnybės ir pan. dalykų, o pačio darbuotojo. Jei jam, na, sakykim, sąžinė leidžia nuo žemės paimtą bulką dėti atgal klientui į maistą, tai firma čia ne prie ko. O būtent, tai yra to vieno darbuotojo atsakomybė
McDonaldas turi labai, ir net labai griežtas taisykles. Jei darbuotojai jų nesilaikė, ir nebuvo pagauti, tai nereiškia, kad pati firma yra nieko verta. Tai reiškia, kad darbuotojai neatsakingai dirba savo darbą, o po to platina po internetą "kaip ten viskas baisu"
McDonaldas turi labai, ir net labai griežtas taisykles. Jei darbuotojai jų nesilaikė, ir nebuvo pagauti, tai nereiškia, kad pati firma yra nieko verta. Tai reiškia, kad darbuotojai neatsakingai dirba savo darbą, o po to platina po internetą "kaip ten viskas baisu"
turbut tik lietuviai taip sugeba nes drauge pasakojo, kad jokiu budu nukritusio negalima pakelti ir duoti klijantui na bent jau ji taip tikrai nedarydavo gal del to kad gera ir sazininga mergina yra be to aptarnavimas labai skiriasi.aplamai, man lietuvoj net skonis ne tas. jei darbuotojai bus"zemo lygio" taj ir geriausiam restorane tau gali prispjaudyt i lekste
stai viena pazistama dirba 5 zvaigzduciu viesbuti, ir pasakojo kaip jei svecias palieka nenuvales klozeto (na po rimto reikaliuko) taj ji tai nuvalo su jo dantu sepetuku ir stiklines issluosto su ranksluosciais (jau panaudotais)
taigi, viskas priklauso nuo darbuotoju, taip kaip jie laikosi taisykliu
as zinojau kad musu mokyklos valgykloje tokios "makles " vykdavo, jog eidavau i salia esanti kioskeli nusipirkti bulkute geriau, nei ka pirkti is mokyklos meniu.
mes daznai Mc'donalde nesilankom, nes MB labai nemegsta o mano mazyte nevalgi, taj jei gali duot cipsu ir sokoladu, ji vistiek nevalgys o as mesos nevalgau, taj tam Mc"e kol kas tik bulvytes, salotas, ir kokteilius geriam
as vakar nupirkau parduotuvej vaisiu rinkini dukrytei, avieciu, braskiu, tresniu, melyniu....buvo lb brangu, nes organic, bet pagalvojau, visiem bus skanus desertas....bet teko nusivilti, skonis ne is tolo neprimine uogu is mano mociutes kaimo pavydziu kas turi savo darzus ir sodus
QUOTE(mmergyte @ 2008 05 18, 12:58)
nu zinai,jei as kavinej valgau pvz pyragaiti ar geriu kava,tai nereiskia,kad jis stovi pusmeti nesugedes ir pvz kavienj valgom koki pjausni,tai jis juk nera sausas visai,paprasyk mcdonalde kad tau duotu vien iskepta mesos paploteli,paziuresiu kaip ji visa suvalgysi mes ir kavinese lankomes labai retai viska stengiames gamintis patys ir tik sviezu maista
Jei pries tai pyragaiti laike saldikli puse metu tu paprasciausiai nezinai (kaip ir as nezinociau kas vyksta Kauno Macdonalde, jei netureciau pazistamos), lygiai taip pat su pjausniu - palaikyk saldikli kelis menesius ir iskepk be padazu, tikrai bus sausas. Bet taip yra daugumoj kaviniu - taupo klientu saskaita.
Paprasciausias dalykas kai pavalgai eilini kotleta namie viskas gerai, o suvalgau panasu kotleta kavinej po pusvalandzio pradeda darytis sausa burnoj (tarsi per surus nebuvo). Prideda, kad tuo metu butu skanu...
Lyginant savo pagaminta maista su greitu, zinoma, kad tie visi hamburgeriai yra visiskas s...s, bet kai lygini visa viesaji maitinima Macdonaldas tikrai nera prasciausias.
Perku jam tik bulvyciu ir ledu kokteili, apie hamburgerius gali tik pasvajoti.
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 05 20, 14:13)
Perku jam tik bulvyciu ir ledu kokteili, apie hamburgerius gali tik pasvajoti.
Mano kleckūnas yra ragavęs tik bulvyčių ir šviežių apelsinų sulčių Man pačiai labai patinka Macdonaldas dėl jame esančių ledų kokteilių Namie nu niekaip nepavyksta tokio pasigaminti nors ir kokteiline turime Tad važiuojame ten pasmaguriauti ledų, bet kokias eiles tenka ten laukti dėl ledų kokteilio Vien kartelį ir turbūt paskutinį vyras ten pirko hamburgerį kai tik primenu, tai kratytis pradeda nu nepatiko žiauriai Bet pas mus šeimoje nebus griežto ne Macdonalds
ten man lb skanu, bet... kai turesiu vaikuti tikiuosi, kad jis supras, kad Macdonald kai kuris maistas yra lb nesveikas.
del svieziai spaustu sulciu tai ok, nieko pries, juk nieko ten neprideda?
geriau jau siulau picerijas( svesdavau gimtadieni macdonalde, bet manau gimtadienis picerijoje nieko neprastesnis)
del svieziai spaustu sulciu tai ok, nieko pries, juk nieko ten neprideda?
geriau jau siulau picerijas( svesdavau gimtadieni macdonalde, bet manau gimtadienis picerijoje nieko neprastesnis)
Oi nea tokiam zuikiui neee!!!
cia mums nesveika o apie vaikucius ne kalbos negali buti
cia mums nesveika o apie vaikucius ne kalbos negali buti
Aš manau, jog retkarčiais galima, tik ne mažesniam nei trijų metukų
O aplamai: gyvent yra nesveika
O aplamai: gyvent yra nesveika
Kol kas tikrai ne
Na gal koki leda, tik kazi ar pati valgytu
Na gal koki leda, tik kazi ar pati valgytu
jeigu būnam tai perku vakišką rinkį su pieno gėrimu tai mažiui atitenka žaisliukas esantis rinkinyje ir sultys arba pieno gėrimas, arba bandelę nuperku ten tokių skanių yra