Pasiskaintinejau ir ziuriu mano nuomone yra panasi kaip daugelio as esu PRIES,,,,buvau nuejusi tik iena karta su savo pazystama ten pasedeti ir tikrai gero ispudzio nepaliko-o bulvyciu ir namie galiu issikepti,tad su vaiku ten daugiau neinu ir tikiuosi nereiks eiti nes su vaiku randame kur kitur pasedeti
Daznai matau kaip mamos vaikams iki metu girdo tuos kokteilius visokius, duoda atsikast visu tu mesainiu vazdelis baisokas,
Keista kai visiškai neigiama nuomonė yra gi nevedam ten vaikų kasdien, jei pasitaiko toks atvejis, tai nemanau, kad suvalgo kažką blogiau nei kokioj kavinėj, gi ten taip pat nematom kaip mėsa yra paruošiama ir ar ji lietuviška aš pati tai labai mėgstu šį maistą , bet dabar nelabai jau mano skrandukas jį priima
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 05 11, 22:31)
Keista kai visiškai neigiama nuomonė yra gi nevedam ten vaikų kasdien, jei pasitaiko toks atvejis, tai nemanau, kad suvalgo kažką blogiau nei kokioj kavinėj, gi ten taip pat nematom kaip mėsa yra paruošiama ir ar ji lietuviška aš pati tai labai mėgstu šį maistą , bet dabar nelabai jau mano skrandukas jį priima
Matai jau tavo skrandukas nelabai priima, o kaip vaikiuku turetu tada priimti..? O jei jau einam i kavines tai ne i " kaniusnes" kur nezinia kas is ko padaryta
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 05 11, 23:01)
Matai jau tavo skrandukas nelabai priima, o kaip vaikiuku turetu tada priimti..? O jei jau einam i kavines tai ne i " kaniusnes" kur nezinia kas is ko padaryta
Taip sutinku, kad maistas nėra geras, bet nemanau, kad labai jau sukama galva kaip pvz padaro užsakytą minkštutį steiką kavinėj
Pati nemėgstu ir mažylio ten nevedu. Ateis laikas, kai be mano žinios susipažins su Mc'Donalds maistu.
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 05 11, 23:19)
Taip sutinku, kad maistas nėra geras, bet nemanau, kad labai jau sukama galva kaip pvz padaro užsakytą minkštutį steiką kavinėj
į kiekvieną patiekalą neįsigilinsi. būna dažnai, kad sriubą gauni iš kenės, o pyragą iš pakelio. bet nors žinai, kad mėsą blogiausiu atveju iš vietinio supermarketo nupirko
tiesiog tenka rinktis iš dviejų blogybių mažesnę
nu niekaip neisivaizduoju savo metinuka kemsanti big mac absurdas
Manęs varu ten niekas nenuvarytų, esu prieš tokį maistą, ką jau kalbėti apie vaiką
Metinukes nevedu, o su didziaja ejom nuo kokiu 3-4 ir tai del zaisliuko, o mesainio ji net ir nevalgydavo tik bulvytes . As pries cipsus ir kokokola bei sokolada
o mes nueiname retkarciais...kartais kas tris menesius kartaiss karta per menesi,kaip kada.
sutinku kad maistas ten ne is sveikuju,bet manau kad ir taip daug ka nesveikai valgom,ir jeigu labai retai tai ne tragedija
o einam tik todel,kad vaikui ten smagu,kad yra vaikams zaidimu ,gauna balionu ir t.t
sakysit taip tik pritraukia vaikus juos ypratina?-na ir ka tegul ir gerosios kavines taip juos pritraukia,nieks juk nedraudzia,matyt gaila pinigelius investuot,kad vaikiai ka turetu kavineje veikt
maniskis hamburgeriu nevalgo man jie irgi ne ,bet va bulvytes abiem .
todel as uz macdonalda ,retkarciais zinoma ir todel ,kad ten vaikams smagu
sutinku kad maistas ten ne is sveikuju,bet manau kad ir taip daug ka nesveikai valgom,ir jeigu labai retai tai ne tragedija
o einam tik todel,kad vaikui ten smagu,kad yra vaikams zaidimu ,gauna balionu ir t.t
sakysit taip tik pritraukia vaikus juos ypratina?-na ir ka tegul ir gerosios kavines taip juos pritraukia,nieks juk nedraudzia,matyt gaila pinigelius investuot,kad vaikiai ka turetu kavineje veikt
maniskis hamburgeriu nevalgo man jie irgi ne ,bet va bulvytes abiem .
todel as uz macdonalda ,retkarciais zinoma ir todel ,kad ten vaikams smagu