Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

Pasiskaintinejau ir ziuriu mano nuomone yra panasi kaip daugelio as esu PRIES,,,,buvau nuejusi tik iena karta su savo pazystama ten pasedeti ir tikrai gero ispudzio nepaliko-o bulvyciu ir namie galiu issikepti,tad su vaiku ten daugiau neinu ir tikiuosi nereiks eiti nes su vaiku randame kur kitur pasedeti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Daznai matau kaip mamos vaikams iki metu girdo tuos kokteilius visokius, duoda atsikast visu tu mesainiu vazdelis baisokas,
Atsakyti
Keista kai visiškai neigiama nuomonė yra ax.gif gi nevedam ten vaikų kasdien, jei pasitaiko toks atvejis, tai nemanau, kad suvalgo kažką blogiau nei kokioj kavinėj, gi ten taip pat nematom kaip mėsa yra paruošiama ir ar ji lietuviška ax.gif aš pati tai labai mėgstu šį maistą blush2.gif , bet dabar nelabai jau mano skrandukas jį priima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 05 11, 22:31)
Keista kai visiškai neigiama nuomonė yra  ax.gif  gi nevedam ten vaikų kasdien, jei pasitaiko toks atvejis, tai nemanau, kad suvalgo kažką blogiau nei kokioj kavinėj, gi ten taip pat nematom kaip mėsa yra paruošiama ir ar ji lietuviška  ax.gif aš pati tai labai mėgstu šį maistą  blush2.gif , bet dabar nelabai jau mano skrandukas jį priima  doh.gif

Matai jau tavo skrandukas nelabai priima, o kaip vaikiuku turetu tada priimti..? O jei jau einam i kavines tai ne i " kaniusnes" kur nezinia kas is ko padaryta
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 05 11, 23:01)
Matai jau tavo skrandukas nelabai priima, o kaip vaikiuku turetu tada priimti..? O jei jau einam i kavines tai  ne i " kaniusnes" kur nezinia kas is ko padaryta

Taip sutinku, kad maistas nėra geras, bet nemanau, kad labai jau sukama galva kaip pvz padaro užsakytą minkštutį steiką kavinėj rolleyes.gif
Atsakyti
Pati nemėgstu ir mažylio ten nevedu. Ateis laikas, kai be mano žinios susipažins su Mc'Donalds maistu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 05 11, 23:19)
Taip sutinku, kad maistas nėra geras, bet nemanau, kad labai jau sukama galva kaip pvz padaro užsakytą minkštutį steiką kavinėj  rolleyes.gif

į kiekvieną patiekalą neįsigilinsi. būna dažnai, kad sriubą gauni iš kenės, o pyragą iš pakelio. bet nors žinai, kad mėsą blogiausiu atveju iš vietinio supermarketo nupirko bigsmile.gif
tiesiog tenka rinktis iš dviejų blogybių mažesnę blush2.gif
Atsakyti

Skoniui ir poziuriui i gyvenima draugu sunkiai surasi ir kiekvienas gins savo nuomone, bet....jei jau issakyti savo nuomone, tai - as si maista suvokiu kaip nieko naudingo neturinti, tiksliau turinti galybe nesveiku priedu, tai kam kenkti savo organizmui, o ypac vaiko?! smile.gif
Atsakyti
nu niekaip neisivaizduoju savo metinuka kemsanti big mac schmoll.gif absurdas doh.gif
Atsakyti
Manęs varu ten niekas nenuvarytų, esu prieš tokį maistą, ką jau kalbėti apie vaiką ax.gif
Atsakyti
Metinukes nevedu, o su didziaja ejom nuo kokiu 3-4 ir tai del zaisliuko, o mesainio ji net ir nevalgydavo schmoll.gif tik bulvytes thumbup.gif . As pries cipsus ir kokokola bei sokolada schmoll.gif
Atsakyti
o mes nueiname retkarciais...kartais kas tris menesius kartaiss karta per menesi,kaip kada. biggrin.gif
sutinku kad maistas ten ne is sveikuju,bet manau kad ir taip daug ka nesveikai valgom,ir jeigu labai retai tai ne tragedija cool.gif
o einam tik todel,kad vaikui ten smagu,kad yra vaikams zaidimu ,gauna balionu ir t.t biggrin.gif
sakysit taip tik pritraukia vaikus juos ypratina?-na ir ka tegul ir gerosios kavines taip juos pritraukia,nieks juk nedraudzia,matyt gaila pinigelius investuot,kad vaikiai ka turetu kavineje veikt tongue.gif

maniskis hamburgeriu nevalgo man jie irgi ne schmoll.gif ,bet va bulvytes abiem thumbup.gif .

todel as uz macdonalda ,retkarciais zinoma ir todel ,kad ten vaikams smagu thumbup.gif
Atsakyti