Tikrai nemanau,kad gerai yra tie Mcdonaldai,tiesiog kartais,pvz i pora men karta nueiti-nieko blogo nematau tame
mes kartais užsukam į McDonald bet tai buna retai, bet mano vaikis nemėgsta to maisto jam esmė žaisliukas, na ir dar truputi bukvyčiu pavalgo
QUOTE(**violeta** @ 2008 03 23, 00:11)
mes kartais užsukam į McDonald bet tai buna retai, bet mano vaikis nemėgsta to maisto jam esmė žaisliukas, na ir dar truputi bukvyčiu pavalgo
pas mus lygiai tokia pat situacija i dar parsinesam ledu
Aš esu prieš Mc'Donalds vien todėl, kad nuvedus vaiką ten, jis vistiek užsimanys žaisliuko ir reikės jam pirkti kompleksą. Iki šiol toje įstaigoje buvome tik vieną vienintelį kartą su vaiku Airijoje. Kadangi ten niekada nesilankome, tai likau tikrai nustebusi, kai meniu pamačiau salotas, na visai manau neblogai. Užsisakiau ir nenusivyliau, manau, sveikai pavalgiau tiek aš, tiek vaikas, nes neėmiau majonezinio padažo, aš tokio net nemėgstu. Vaikas gėrė sultis ir su manimi valgė salotas. Bet tas apsilankymas ir tebuvo vienintelis, manau tikrai yra geresnių restoranų.
Mačiau moterys diskutavo apie lietuvišką maistą. Visiškai sutinku, kad dauguma patiekalų tiesiog baisiai nesveiki, todėl mūsų šeimoje lietuviška virtuvė retenybė. Jau nekalbu apie visokią chemija: limonadus, čipsus, jų taip pat mūsų vaikas nevalgo.
Mačiau moterys diskutavo apie lietuvišką maistą. Visiškai sutinku, kad dauguma patiekalų tiesiog baisiai nesveiki, todėl mūsų šeimoje lietuviška virtuvė retenybė. Jau nekalbu apie visokią chemija: limonadus, čipsus, jų taip pat mūsų vaikas nevalgo.
stengiames tokias vietas aplenkt. jei valgom ne namie, tai renkames koki seimynini restoraniuka. o hamburgeriu namie pasidarom patys, be baisiu chemiju
na as nesu visai kategoriskai, mano drauge ten dirba ir sake jokios ten chemijos nera (kaip cia isisvaizduoja) ir sake nearealiai sterelizu, ir viskas ten normaliai mes nueinam jos aplankyti, taj visada susveiciam ka nors skanaus mano dukryte siaip labai nevalgi, tad jai ten niekas ir nepatinka, ji nesidomi maistu taj kartais kartais bulvyte paragauja, kartais vistienos gabaliukus .... o man taj galiu pasakyti kai kas taj ten niam niam salotos labai skanios, ir su vistiena asorti aptinka, vat ir su zuvim burgeriukai o MB dievina kinieciu virtuve, todel vaziuojame ten pietauti sekmadieniais po baseino, dukryte megsta sriubas o as lietuvisko maisto nemegstu, man veeeee visoki kotletai, gulesai ir net cepelinai bet cia tik mano nuomone man Mc"Donalds patinka
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 08, 12:22)
na as nesu visai kategoriskai, mano drauge ten dirba ir sake jokios ten chemijos nera (kaip cia isisvaizduoja) ir sake nearealiai sterelizu, ir viskas ten normaliai mes nueinam jos aplankyti, taj visada susveiciam ka nors skanaus mano dukryte siaip labai nevalgi, tad jai ten niekas ir nepatinka, ji nesidomi maistu taj kartais kartais bulvyte paragauja, kartais vistienos gabaliukus .... o man taj galiu pasakyti kai kas taj ten niam niam salotos labai skanios, ir su vistiena asorti aptinka, vat ir su zuvim burgeriukai o MB dievina kinieciu virtuve, todel vaziuojame ten pietauti sekmadieniais po baseino, dukryte megsta sriubas o as lietuvisko maisto nemegstu, man veeeee visoki kotletai, gulesai ir net cepelinai bet cia tik mano nuomone man Mc"Donalds patinka
Gerai, kad nematote, to pacio mesainio (mesos idaro) gamybos proceso (ir nematote jo sudeties). Tavo drauge to irgi nemato, nes jie jau gauna visa tai paruosta. Bulvytes: kiek kartu yra naudojams tas pats aliejus? Beja, pacios bulvytes i McDonaldus irgi jau atkeliauja paruostos.
Ne visi ir mums lietuviski patiekalai tinka, bet saviskiu stengiuosi nevesti i tokias vietas. Teko keliones metu (visai neseniai) stovineti i pakeles McDonaldus( Be macdonaldo ir burger kingo pasirinkimas kito nelabai buvo ) Vaikis uzsipraso ko nors ir pargaves nevalgo
As esu pries maista is macdonaldo.
Nors ledai ten skanus, laaaaaabai retai pasilepinu. Bet siaip vengiu sios maitinimo istaigos. Paskutini larta joje buvau gal pries 3 metus.
Savo mazyli ir stengsiuos ten nevesti, nors zinau, kad kai paaugs gali buti neisvengiama. Bet pasmaguriauti stengsiuosi i ivairias kepykleles Ten tikrai maziau schemijos nei macdonalds.
Nors ledai ten skanus, laaaaaabai retai pasilepinu. Bet siaip vengiu sios maitinimo istaigos. Paskutini larta joje buvau gal pries 3 metus.
Savo mazyli ir stengsiuos ten nevesti, nors zinau, kad kai paaugs gali buti neisvengiama. Bet pasmaguriauti stengsiuosi i ivairias kepykleles Ten tikrai maziau schemijos nei macdonalds.
As neturiu nieko pries McDonalda ir nueinam gana daznai, vaikas labai megsta, o kadangi labai nevalgus tai dziaugiuosi, kad nors kazka suvalgo. Kita vertus jei imi vaikiska rinkini is vistienos gabaliuku, vaisiu, vandens arba organinio pieno tai kur jau cia ta baisioji chemija o man patinka obuoliu pyragaiciai mmm Mums patinka McDonaldas- galit apmetyt akmenim
Vaje tik dabar pastebejau, kad tema prie "mazylio nuo 1m meniu" tai brukstelsiu, kad musu mazius tai McDonalde tik obuoliu skilteles valgo , ten apie vyresneli rasiau
Vaje tik dabar pastebejau, kad tema prie "mazylio nuo 1m meniu" tai brukstelsiu, kad musu mazius tai McDonalde tik obuoliu skilteles valgo , ten apie vyresneli rasiau
QUOTE(Keiti @ 2008 03 23, 02:56)
Aš esu prieš Mc'Donalds vien todėl, kad nuvedus vaiką ten, jis vistiek užsimanys žaisliuko ir reikės jam pirkti kompleksą.
dėl tų žaisliukų aš irgi labai prieš
yapč tai, kad vaikai skatinami juos kolekcionuoti.
nesvarbu kad tie žaislai ir šųdini, ir jų reikia tik tam kartui