Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

Siuo klausimu esu labai kategoriska ir Mc Donaldinio maisto mano vaikas gales pauostyt nebent sulaukes pilnametystes bigsmile.gif . Pati ten valgiau gal pora kartu (del kompanijos), bet to uzteko, kad nekiltu noras vel kada ten uzsukti (cia jokia ne antireklama, jei ka tongue.gif ) ir juolab serti tuo jovalu (atsiprasau uz issireiskima, bet maistu to, ka jie ten siulo, nelabai galiu pavadinti) savo mazameti. Atleiskite visi, kuriems si mano nuomone pasirode per grubi blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 09, 20:49)
... Vyras sukerta "buterbrodą" - irgi nenumiro dar biggrin.gif ...

Neabejoju, kad niekas is karto, McD "fritkiu" ar "kolos" suvartojes vietoje "koju dar neuzverte" hihihi.gif Yra teke is vieno buvusio McD darbuotojo isgirsti, is kokio "chlamo", atsiprasant, yra gaminamas taip vadinamas "maistas"... doh.gif Stengiuosi ir stengsiuosi savo vaika kiek ilgiau apsaugoti nuo sito "restorano". Abu su vyru siuo klausimu esame tikri skeptikai ir tuo dziaugiames tongue.gif
QUOTE(blondine @ 2005 01 09, 22:39)
Jeigu taip yra visur, tai as savo kategoriškumą mažinu. Vieną "ne" nuimu smile.gif .

blondine, tada as tavo atimta "ne" pridedu savo saskaita tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maman: 18 vasario 2008 - 14:02
man atrodo ne vaikams makdonaldas..
Atsakyti
o mes kartais uzsukam i macdonalda
Atsakyti
Na,as neesu tokia griesta,kad i mcD sulaukus tik 18m.leisciau biggrin.gif .Bet bent iki mokyklinio amziaus tikrai ten nevesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Rekomenduoju visiems , kas dar nemate , paziureti filma '' SUPER SIZE ME".
Atskleidzia visa tiesa apie McDonaldo maista.
Amerikoje buvo teismas tarp McDonaldo ir mergaites , kuri pastoviai valge McDonalde del ko nutuko .
Atsakyti
Pati labai megstu nesveika/greita/saldu maista... doh.gif Bet i McDonalda tenka uzsukt retai, gal karta i metus. Stengiuosi vengti tokio maisto ir tokiu maitinimo istaigu, del vaiko esu daug labiau kategoriska. Kam nuodyti? taigi uzaugs, gal ir parukys/alkoholio isgers ir to paties maisto paragaus. Nebutinai badar visus tuos nuodus kisti su pasiteisinimais 'nuo visko neapsaugosi'. Aisku kad ne, bet tai neresikia kad reikia duoti viska isbandyti dabar.
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2005 01 09, 16:06)
Sveikos superMamos

Norejau paklausti, kokia jusu nuomone:
mazyliai ir McDonalds?

Nuomone nekokia....nelabai noreciau ten vesti savo vaiku, bet ateis laikas kaip jie to pareikalus....nes vaikam tai geriausias bariukas 4u.gif
Atsakyti
Gyvenam Londone,tai cia tu McDonaldu ant kiekvieno kampo,tai nepamenu kiek mazajai buvo,gal virs metuku,tai jinai visad kai pravaziuoja po ji sako ,,niam niam,, doh.gif bet tai galvoju kaip jie moka,, i vaiku galvytes ilisti,, doh.gif mes tai kartais nuvaziuojam ,kai tingim gamintis,bet tai buna labai retai g.gif
Atsakyti
Neee, ten tikrai nevesiu iki kokiu penkeriu, gaila man jo skranduko
Atsakyti
Nemanau,akd labai ger amintis,vaika juose valgydinti
Atsakyti
na ne, tai negerai labai kai mamos veda vaikus i tokius restoranus
Atsakyti