Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

šiaip aš prieš tokį maistą, nors pati papiknaudžiauju kartais ax.gif bet stengiuosi neduoti ragauti...ale kartais atsiranda gerų dėdžių (vyro draugai), kuriems gi nieko negaila doh.gif tai čipsų jau ragavo mano zuikis doh.gif
Atsakyti
Mano mazyle jau cipsu ragavus blush2.gif Bet siaip tai nemegstu as to maisto,isskyrus bulviu traskius blush2.gif
Atsakyti
A kuom skiriasi čipsai ir bulvių traškiai g.gif
Prisipažinsiu, čipsus mėgstu blush2.gif , ale dukra kol iš kiemo gryžta , tai nelabai spėja mano čipsų pagraužt, nes kol pavakarieniauja, tai ir alkanumas praeina, ir jau lovon pakuotis metas, tai kokoias 3-4 čipsus sugraužia, tai nemanau, kad daug žalos patiria.
Atsakyti
mes su vyru pasislepe nuo vaiku i mc donalda vaziuojam lotuliukas.gif vaikam geriau kuo ilgiau be viso to gyventi... nors didzioji ir nesiverzia, labiau i picerija praso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 05 28, 23:12)
A kuom skiriasi čipsai ir bulvių traškiai g.gif
Prisipažinsiu, čipsus mėgstu blush2.gif , ale dukra kol iš kiemo gryžta , tai nelabai spėja mano čipsų pagraužt, nes kol pavakarieniauja, tai ir alkanumas praeina, ir jau lovon pakuotis metas, tai kokoias 3-4 čipsus sugraužia, tai nemanau, kad daug žalos patiria.

Niekuom lotuliukas.gif Cia turejau omeny nemegstu to nesveiko maisto,kolu visokiu,mesainiu,neskanu man...wacko.gif Tai ir jai tokiu neduodu,o traskius kasdien beveik valgau blush2.gif Tai ir mergina mano pora nugvelbia bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
tai aš irgi nieko baisaus nematau, kad retkarčiais vaikai sugrauž keletą čipsų ar kokį čyzburgerį pora kart metuose suvalgys. Va man baisu dėl to, kad mokyklų valgyklos prifarširuoto kolų, čipsų, guminukų ir kito šlamšto, ir galim mes neduot vaikams nesveiko maisto, nevest į macdonald'sus, bet mokyklose jie bandos jausmo apimti vis tiek prisikimš visokio š..Kasdien tenka matyt, kai mokinukų pietūs tik apknaibyti keliauja šiukšlynan ir nutysta eilės prievisokių cheminių gardėsių...
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 05 29, 07:34)
tai aš irgi nieko baisaus nematau, kad retkarčiais vaikai sugrauž keletą čipsų ar kokį čyzburgerį pora kart metuose suvalgys. Va man baisu dėl to, kad mokyklų valgyklos prifarširuoto kolų, čipsų, guminukų ir kito šlamšto, ir galim mes neduot vaikams nesveiko maisto, nevest į macdonald'sus, bet mokyklose jie bandos jausmo apimti vis tiek prisikimš visokio š..Kasdien tenka matyt, kai mokinukų pietūs tik apknaibyti keliauja šiukšlynan ir nutysta eilės prievisokių cheminių gardėsių...

nebutinai, mano didzioji mergina negali valgyti tokio slamsto del sveikatos, yra progos kai mes jai leidziam sokolado ar cocacolos atsigert, bet ji zino, kad jai negalima.. ir.. darzeli aukletojos pasakojo, kad buvo vaiko gimtadienis ir maniske pareiske, kad jai nepilt cocacolos, nes jai negalima biggrin.gif tikiuosi ir toliau man pavyks ja itikinti, kad reikia tureti savo nuomone, o ne pulti daryti kaip visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lediete @ 2007 05 30, 14:35)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif 

Pritariu.

mes taip pat pasislėpę nuo dukrytės važiuojam, jei jau užsimanom. Bet kartą be mano žinios ji buvo nuvežta diedukų, tai kai sužinojo kur jie sėdi šiuo metu, tai tik griežtai prisakiau, jog tik bulvyčių duotų ir kokteilio. Ir NIEKO DAUGIAU schmoll.gif Tai tos sintetinės mėsos ir viso kito slamsto liko neragavus, ačiū dievui ax.gif
Atsakyti
kategoriskai nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
Nesu labai kategoriška. Nueiman mes kartą į du ar tris mėnesius, kartais dar rečiau. Manau, kol mažas vaikas gali neleisti, bet vėliau nesužiūrėsi... Geraiu kartas nuo karto leisti ten nueiti, kad vaikas įsitikintų, jog nieko stebuklingo ten nėra.
Atsakyti
Čia toms, kurios nelabai kategoriškos, galiu kai ką įdėti pasižiūrėti smile.gif

http://www.shoutfile.../emb/1/S4Q6C0Lg

Aš tai net nekomentuosiu "mažyliai + Mc'das"... smile.gif
Atsakyti
Kas linki savo vaikui blogo ir jo nemyli bei nesirūpina sveikata, tas veda jį į MC.... doh.gif
Atsakyti