Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai ir Mc'Donalds

labai labai nekoks ten maistas. Praktiškai NEVALGOMAS.
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2007 02 17, 23:19)
matėm šį filmą 2 kartus per explorer, gryniausią tiesą atspindi, neinu ir nesivesiu savo šeimos į ,,šituos", neverti restorano pavadinimo  schmoll.gif  na būna namie sukerti savos gamybos picą, bet juk žinai ką dedi, kaip kepi, svarbiausia nepiknaudžiauti  rolleyes.gif

QUOTE(anastazas @ 2007 03 01, 17:58)
labai labai nekoks ten maistas. Praktiškai NEVALGOMAS.

esu prieš tokio tipo maitinimosi įstaigas, o ypač vaikams doh.gif doh.gif
Atsakyti
o man kartais skanu, pati uzsuku pavalgyti biggrin.gif , cia labai retai buna, bet buna! biggrin.gif Vaikui tikrai neduodu ir neduosiu dar ilgai, bet tikrai ir nedrausiu, jei nores kada paragauti..
Atsakyti
manau tie visi greiti maistai netinka nei suaugusiam nei vaikui nes labai nesveika ir be to nuo ju nepavalgoma o tik uzkandama kokiam pusvalandziui ir viskas po to vel norisi valgyti
Atsakyti
Neseniai per LTV buvo laida, ten pasakojo, kad Amerikoje greitas maistas išeina iš mados ir pamažu traukiasi iš rinkos, o pas mus kaip tik dar vis madoje visokios picos ir Mc'Donaldai...
Aš tos nuomonės, kad nuo mažens reikia diegti vaikui sveikos mitybos pagrindus ir visokiems Mc'Donaldams - NE!
Tame jų maiste tikrai nėra nieko gero...
Atsakyti
NEKENCIU MC'DONALDS, TEN VIENA SINTETIKA GAMINA, IR NESUPRANTU TEVU KURIE SAVO VAIKUS TEN VEDASI. REIKETU UZDARYTI TOKIAS MAITINIMO ISTAIGAS gun_bandana.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 04 27, 12:24)
NEKENCIU MC'DONALDS, TEN  VIENA SINTETIKA GAMINA,

Kuom remiantis taip teigiate?
Atsakyti
Pati savo dukrytes ten niekada nevesciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As pati i metus gal viena karta tuo maistu papiknaudziauju, man asmeniskai skanu. Bet savo vaiko tikrai prie tokio maisto nenoriu pratinti. Kaip ir viokiu cipsu, kolos, dar ilgai nesiruosiu duoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 03 gegužės 2007 - 15:14
Na, jeigu kartą į mėnesį ar kartą č du mėnesius, tai nematai didelės problemos. Bet kad kasdien ten valgyt nesveika, tai jau turbūt visos supranta ir su tuo sutinka.
Atsakyti
Vat ir beda, kad karta paragavus tokio maisto negali sustot, todel ir bandysim kad jokiu mc'donaldu, kolu, cipsu negautu dar ilgai ilgai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2007 05 10, 13:27)
Vat ir beda, kad karta paragavus tokio maisto negali sustot, todel ir bandysim kad jokiu mc'donaldu, kolu, cipsu negautu dar ilgai ilgai  blush2.gif

o mes vaika buvome nusiveze pora kartu i McDonald'a,tiesiog patys su vyru uzsimaneme to greito maisto.Daveme tada jam paragauti bulvyciu fri,tai dabar pro sali negaliu pravaziuoti,vis uzsiveda''niam niam''.O mano vaikui dar tik 1 metukai ir 10men. doh.gif Bet manau jog per keleta menesiu sukirstos kelios bulvytes vaikui tikrai nepagadins sveikatos... schmoll.gif
Atsakyti