Na, astunkojai, jau nebe egzotika, o kasdienybe mums
Ragavau juros eziuku. Vienam restorane, net nesupratau kad jie is tiesu neapdoroti. Skonis-kaip pomidoru padazo su prieskoniais. Dar, to kalmaro, kuris turi rasalo (nezinau kaip lietuviskai). Na, jis pats kepamas kaip ir kalmarai, bet ir jo tie dazai naudojami padazui. Sumaisomi su pomidorais ir duoda toki keista prieskoni. Na, mano seimai visai nepatiko, nes viskas nusidazo juodai.Dar, Italijoj valgomas karves skrandis: su bulvem, orkaitej. Skanu! Ir strazdai valgomi: daromi su pomidoru padazu. Taip gaila tu pauksteliu
kiek jau ten tos mesos. Tiesa, ir balandzius valgo.Siaubas
o ryklio skonis panasus i vistienos?
Keista...Man (kiek zinau) , jo neteko ragaut, bet daznai perkam kardzuve, kurios skonis, kaip teigia vietiniai, toks pat kaip ir rykliu. Kadangi pastaruju nieks nenori pirkti,jie nupjauna jiems galvas ir parduoda kaip kardzuves. O jos kainuoja! Siaip, kardzuve labai skani zuvis. Ypac ant groteliu, arba carpaccio. Tik man jos skonis, visai nepanasus i vistienos.