Įkraunama...
Įkraunama...

Kirminai ir aštunkojų uodegėlės

as valgiau midijas, paruostas su krapais ir actu atrodo ax.gif nu labai skanu.. essen.gif
varliu slauneles tai turi triusienos skoni - valgai panasiai kaip vistos sparniuka, tik sumazinta keliskart biggrin.gif noreciau kada vel ju pasikept...gal kas zinot kur varliu slaunyciu gaut pirkt? g.gif
Atsakyti
vat mane irgi traukia tie stiklainiukai su visom jūros gėrybėm, tik kaina sustabdo ax.gif buvau tik nusipirkusi vici berods midijų sūryme. Tai su kaimynu prie alaus vos nesusipešėm dėl jų biggrin.gif o kaimynė su mano vyru net neragavo schmoll.gif
Kiniečių kabake balgėm varlių troškinį-buvo labai aštru, tai pačio skonio nėjo suprast-bet šiaip kol karšta šlaunytė-tai panaši į vištą, o kai ima vėsti-darosi labai lipni-kaip kiaulės kojos kaulus graužtum biggrin.gif

ką čia dar tokio egzotiškesnio ragavom? g.gif kroatijoj austrę virtą ragavom-skanu, tik smėlio daug doh.gif biggrin.gif kalmarą keptą ant grotelių-skanu, tik man prieskonių norėjosi, nes iškepė tai natūraliai-be nieko. Va dar pamenu, kaip sesuo užsisakė spagečius su jūros gėrybėm, o paskui raukėsi, o aš su malonumu juos išsirankiojau ir sukirtau... thumbup.gif

smurka, ta tu tais kirminais vis svečius pavaišink mirksiukas.gif ir suvartosi biggrin.gif

vat kokių smegenų ar pautų negalėčiau turbūt valgyti... schmoll.gif nors vaikystėj, kai dar tėvai augino kiaules, tai atsimenu labai skanu kiaulės smegenys su svogūniukais pakeptos būdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2003 12 09, 15:33)
OI, dar valgiau lietuviska egzotika - ar tai karves tesmeni ar tai versiuko pimpala.. tiksliai nepamenu,kas ten buvo ph34r.gif

Kai pernai atvažiavo Frėja į Lietuvą susitikome visos draugiškam būry. Jinai lauktuvių atvežė kažkokį butelaitį islandiško nacionalinio gėrimo, kuris užgeriamas užkandžiaujant jaučio kiaušais ar banginio pimpalu laugh.gif Kadangi iki šiol tokių subroduktų neradome, tai butelis iki šiol stovi neišgertas, nors jau metai praėjo biggrin.gif
Atsakyti
taip, atsakau

- sviezios austres (tokios dar krutancios, ka tik atidarytos...), sviezi juriniai moliuskai ivairiu prigimimu (niam niam)
- 15 metu senumo banginio mesa (termiskai neapdorota, uzsaldyta nuo banginiu medziojimo uzdraudimo; pasake, kad tokia sena po valgymo, tai net burna apsivele)
- raugintos vietnamietiskos slyvos (saldziai surios; skonio pojutis - sumaisai lygius kiekius druskos su cukrum ir valgai)
- ka tik sugauta grilinta rykliena (meh, skonis kaip paprasto heko, juroj - ne Baltijos - sugavom nedideli rykliuka - kokiu gal 30 cm ilgio.)
- supuvusi svedishka zuvis (kazkoks totaliai durnas nacionalinis svedu patiekalas; skonis kaip supuvusios zuvies, fui fui fui)
- bizono mesa (mmm, kaip labai geros kokybes jautiena)
- siaures elnienos isrukyta nugarine (atsiduoda - samanom ir misku)

Ko nevalgiau:
- shunu,
- kaciu
- kirminu (nebent man nezinant kur kalafiore...)
- vabalu (ir nenoreciau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 19 liepos 2006 - 04:25
QUOTE(Anka @ 2005 02 20, 21:12)
Gal kam teko ragauti konservuotu juros gerybiu, tu kur buna stikliniuose indeliuose su visokiais padazais? Maciau prekybos centruose, bet vis nesryztu pirkt, gal visai neskanu unsure.gif , nes kai karta nusipirkom koservuotu astuonkoju, tai skonis buvo kaip gumos su zuvies kvapu  schmoll.gif

as kai ten pamatau astunkoju ciuptuvelius tai iskart noras atsoka net ziureti i ta puse blink.gif isvis niekad astunkojo nevalgyciau schmoll.gif
buvau kuria diena nusipirkus kalmaro lazdeliu tai irgi nepatiko, bendradarbe sake kad kaip vezio mesa, tai speju vezio irgi nevalgyciu blush2.gif o vat midiju teko ragauti tai labai patiko niam niam thumbup.gif
Atsakyti
Karves tesmens troskini. Skonis kaip gumos, isvaizda irgi labai savotiska - tokie balti kubeliai baltame padaze.
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 07 20, 05:03)
as kai ten pamatau astunkoju ciuptuvelius tai iskart noras atsoka net ziureti i ta puse  blink.gif isvis niekad astunkojo nevalgyciau  schmoll.gif 
buvau kuria diena nusipirkus kalmaro lazdeliu tai irgi nepatiko, bendradarbe sake kad kaip vezio mesa, tai speju vezio irgi nevalgyciu  blush2.gif  o vat midiju teko ragauti tai labai patiko niam niam  thumbup.gif

nu nu, astunkojai visai skanu... blush2.gif Kartais japonu restoranuose parduoda beibius astunkojus fri, tada valgai visus - su galvom ir uodegom (oi, atsiprasau, ciuptuvais). Skanu!!!

O kalmarai irgi fri liuks, padarai majonezo padaza - apsivalgyt galima.

Dar zinau liuksusines kalmaru salotas, bet kad kalmarai nepatinka, tai ir nesakysiu. beee.gif

Papildyta:
QUOTE(bulba @ 2006 07 27, 22:05)
Karves tesmens troskini. Skonis kaip gumos, isvaizda irgi labai savotiska - tokie balti kubeliai baltame padaze.

jei pasitaikytu proga, butinai pameginciau, ale, kur man kokia karve nudaigot?? g.gif
Atsakyti
sraigės, rykliena
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 07 28, 05:16)

O kalmarai irgi fri liuks, padarai majonezo padaza - apsivalgyt galima.

Dar zinau liuksusines kalmaru salotas, bet kad kalmarai nepatinka, tai ir nesakysiu.  beee.gif

Pasakyk mirksiukas.gif As labai megstu kalmarus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2006 07 28, 01:00)
Pasakyk  mirksiukas.gif  As labai megstu kalmarus  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Na, gerai gerai.. Isduosiu savo firmines salotas:

Konservuoti kalmarai, kietai virtas kevshynis, svogunas, majonezas: viskas pjaustoma smulkiai, proporcijos pagal skoni. bis.gif
Atsakyti
kazkaip dar neteko ragauti ir valgyti kazko neiprasto. o visai noretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 07 20, 11:03)
as kai ten pamatau astunkoju ciuptuvelius tai iskart noras atsoka net ziureti i ta puse  blink.gif isvis niekad astunkojo nevalgyciau  schmoll.gif 

Astunkuoju ciuptuvus valgiau labai skaniai thumbup.gif Kalmarai irgi su "kojom" toskinti vyne ir pomidoru padaze thumbup.gif Gyvenime skanesnio dalyko nesu valgiusi rolleyes.gif
Atsakyti