QUOTE (vepla @ 2003 12 09, 13:30) |
As ir Paryziui valgiau keptu kastonu - nepatiko. Dar valgiau kazkokio islandu nac. patiekalo - vytinto ryklio ( ar kazkaip panasiai) - nu smarve, kaip menesi neplautu kojiniu |
O mano vyreliui - tikram gurmanui ,tai kuo smirdziau, tuo skaniau Prisidziovina pilna vonia visokiu zuvu ir zuveliu ,tai ,kad gudras ieik, kvapelis tikrai, kaip tu kojiniu
Arba, kai pradeda virti austres, tai toks pasklinda, atsiprasant kakos kvapas ,o valgo tiesiog cepsedamas is malonumo
Baigiu jau priprast , tik nescia gyniau lauk su visomis austremis .
O aš nieko tokio egzotiško nesu valgius, bet labai norėčiau paragauti
O maniškiui net elementaraus kalmaro neįkiši, jau nekalbant apie kirmėlytes ar aštuonkojus
O maniškiui net elementaraus kalmaro neįkiši, jau nekalbant apie kirmėlytes ar aštuonkojus
Apie mano neiprastus kulinarinius sedevrus dar galima pasiskaityti cia
http://www.palangos.lt/031115/?id=12
http://www.palangos.lt/031115/?id=12
O aš šį rudenį Turkijoj valgiau midijas keptas tešloje. Turkas jas kepė tiesiog po atviru dangum ant grilio ir vėrė ant medinių iešmukų - niam niam niam, kaip seilės kaupiasi prisiminus. Aš jas kroviau ir kroviau lėkštėn, atrodė valgyčiau nesustodama, bet vyras liepė pristabdyt - sako, nežinai kaip gali atsiliepti tavo pieno skoniui. Teko apsiraminti su tom midijom, bet nepageidaujamų reakcijų nebuvo - nei mano skrandžiui, nei vaiko
As tai megeja visokiu juros gerybiu Dievinu midijas,krevetes,astuonkojus.O dar labai patinka keptos sraiges,oi kaip niam niam.Varliu slauneles ir valgiau,kazko nieko ipatingo nepastebejau.Kepti kastonai tai man labai patiko,kazkada lauktuviu gavau ju,tai apsivalgiau matyt visam gyvenimui O va jei kas pasiulytu kirminu pavalgyt,tai feeeeeeeeee neuzka,sitas brudas manes netraukia Ir kai pagalvoji kad kazkas ir gyvus juos valgo,fui
rykliena
Ka rykliena? Smulkiau prasome
QUOTE (Noa @ 2003 12 09, 20:21) |
Ka rykliena? Smulkiau prasome |
skonis kaip vistienos, ruosiama su cesnaku, padazu, kepama kaip steikas siaip ne visiems patinka
man ir parveze is tailando saldainiu,kur viduj,krevetes,kalmarai ir dar velniai zino kas,juos pakept reikia,bet netraukia,nes kvapas atstumia,o be to saldainius kept,nzn kaip cia....
Gal kam teko ragauti konservuotu juros gerybiu, tu kur buna stikliniuose indeliuose su visokiais padazais? Maciau prekybos centruose, bet vis nesryztu pirkt, gal visai neskanu , nes kai karta nusipirkom koservuotu astuonkoju, tai skonis buvo kaip gumos su zuvies kvapu