Užpernai mūsų šefas buvo Tailande. tai lauktuviu parvežė džiovintų kirmėlyčių ir aštunkojų uodegyčių. Jie apibarstyti labai aštriiais prieskoniais, labai tinka prie alaus ar sauso vyno. Aš ragavau, tos kirmėlytės visai nieko, bet jau aštunkojai, tai fe
O ka jus neiprasto lietuvio burnelei ragavot?
Kaštonai kaštonais, bet kirmėlių nevalgyčiau net jei primokėtų
vat jau ka megstu tai astunkojus, kalmarus ir visokius kitokius juros gyvius bet kirminai kazkaip netraukia. Viena karta ragavau varliu kojas, ar slauneles, kaip jas ten, gerai kad nepasake drauge ka as cia tokio valgau, ten misraineje buvo, skanu reikia pripazint, kaip vistiena. va o kita diena pasake
QUOTE (Smurka @ 2003 12 09, 14:46) |
Gali būt po laiko, kaip man buvo. Patiekalo pavadinimas buvo praneštas, kai visi pasisotino ir iki pamėlynavimo buvo išgyrę aštrų kirmėlyčių skonį |
Eina švilpt ... O prieš vaišinant ką sakė kas čia yr? Ar tik prašom prašom, pasivaišinkit ...
QUOTE (Kuzia @ 2003 12 09, 12:50) | ||
Eina švilpt ... O prieš vaišinant ką sakė kas čia yr? Ar tik prašom prašom, pasivaišinkit ... |
Tipo nacionalinė zakuskė, a la bulvių traškučiai Buvo linksma, kai paaiškėjo tikra patiekalo kilmė . Kažkas bandė žiaugčiot, bet nieko neišėjo, nes visai neblogas skonis buvo
As ir Paryziui valgiau keptu kastonu - nepatiko. Dar valgiau kazkokio islandu nac. patiekalo - vytinto ryklio ( ar kazkaip panasiai) - nu smarve, kaip menesi neplautu kojiniu
OI, dar valgiau lietuviska egzotika - ar tai karves tesmeni ar tai versiuko pimpala.. tiksliai nepamenu,kas ten buvo
QUOTE (vepla @ 2003 12 09, 15:33) |
OI, dar valgiau lietuviska egzotika - ar tai karves tesmeni ar tai versiuko pimpala.. tiksliai nepamenu,kas ten buvo |
Gal tada geriau jau kirmėlės ...
QUOTE (vepla @ 2003 12 09, 13:33) |
OI, dar valgiau lietuviska egzotika - ar tai karves tesmeni ar tai versiuko pimpala.. tiksliai nepamenu,kas ten buvo |
As irgi valgiau versiuko kiausiukus keptus Tipo delekatesas Skonis kaip kotletuku, nieko ipatingo