Įkraunama...
Įkraunama...

www.wetseal.com

o per kiek laiko atsiuncia tai, ka uzsisakai? rolleyes.gif maciau pora neblogu aksesuaru, taciau niekada nebandziau pirkt per neta is uzsienio, tai biski baisu 4u.gif smile.gif beje kiek kainuoja pats prekiu pristatymas?
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2007 05 16, 20:26)
Idomu, kaip rubu bei batu dydziai 4u.gif

as lietuvoj esu xs... ati man gan baisu buvo uzsisakinet, bet viena senbuvo patikino jog jos dukryte yra lietuvoj i mazaja xs tai jai pats tas smile.gif
tad manau dydziai atitinka wink.gif o 5dieni gausiu prekytes ir pati jau zinosiu kaip kas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Demur @ 2007 05 16, 23:17)
o per kiek laiko atsiuncia tai, ka uzsisakai?  rolleyes.gif maciau pora neblogu aksesuaru, taciau niekada nebandziau pirkt per neta is uzsienio, tai biski baisu  4u.gif  smile.gif beje kiek kainuoja pats prekiu pristatymas?

na as tai ish kate25 uzsakineju, nes butent per supermama's ir susidomejau siuo uzsiemimu lotuliukas.gif o atsiuncia priklausomai nuo ten kur gyveni wink.gif tarkim as is klaipedytes tai laukiau gan ilgai (apie 2sav) o vilnieciu ir kaunieciu srautai kai daug didesni tai joms greiciua smile.gif daugiau apie siuntimasi su visom salygom ir nuorodom yra kate25 temutej skelbimu lentoj 4u.gif
Atsakyti
Wa gavau savo siutinuka lotuliukas.gif esu laaabai patenkinta wink.gif kokybe smagi wink.gif o dydziai atitinak lietuvishkus 4u.gif man xs toks taskas i taska ax.gif ir lietuvoj tas pat wink.gif

tad va pasigyriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kokios salies sita produkcija?
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 05 17, 22:56)
o kokios salies sita produkcija?

Jav 4u.gif
Atsakyti
Turiu ju dzinsus, tai labai faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 17, 22:45)

Supratau. O kiek kainuoja parsiuntimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 05 18, 17:16)
Supratau. O kiek kainuoja parsiuntimas? ax.gif

na as tai siunciuosi ish forumietes kate25 wink.gif tai ji turi savo temyte skelbimuose ir pirmajame puslapelyje viskas ten surashyta ( visos salygos ) mirksiukas.gif tad pasidarys viskas aiskiau paskaitinejus
4u.gif
cia temute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotasangeliukas: 18 gegužės 2007 - 18:10
gavau trumpa svarkeli is wetseal smile.gif Labai patiko kokybe ir dydis s thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 05 21, 12:32)
gavau trumpa svarkeli is wetseal smile.gif Labai patiko kokybe ir dydis s  thumbup.gif

as gavau maikute ir svarkeli, buvo vienu dydziu pamazinti 4u.gif o dzinsinis sijonas tiko pagal ju lentele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2007 05 21, 13:20)
as gavau maikute ir svarkeli,  buvo vienu dydziu pamazinti  4u.gif  o dzinsinis sijonas tiko pagal ju lentele  mirksiukas.gif

Kokia wetseal maikuciu kokybe ? ar galetum ideti savo maikutes nuoroda....
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 05 21, 16:12)
Kokia wetseal maikuciu kokybe ? ar galetum ideti savo maikutes nuoroda....

http://www.wetseal.c...m...=382&token=
panasi i sita, tik atspalviai skiriasi. Kokybe nepatiko, labai plonas audinys, tiesiog svieciasi viskas...
Atsakyti