o per kiek laiko atsiuncia tai, ka uzsisakai? maciau pora neblogu aksesuaru, taciau niekada nebandziau pirkt per neta is uzsienio, tai biski baisu beje kiek kainuoja pats prekiu pristatymas?
QUOTE(anj @ 2007 05 16, 20:26)
Idomu, kaip rubu bei batu dydziai
as lietuvoj esu xs... ati man gan baisu buvo uzsisakinet, bet viena senbuvo patikino jog jos dukryte yra lietuvoj i mazaja xs tai jai pats tas
tad manau dydziai atitinka o 5dieni gausiu prekytes ir pati jau zinosiu kaip kas
Papildyta:
QUOTE(Demur @ 2007 05 16, 23:17)
o per kiek laiko atsiuncia tai, ka uzsisakai? maciau pora neblogu aksesuaru, taciau niekada nebandziau pirkt per neta is uzsienio, tai biski baisu beje kiek kainuoja pats prekiu pristatymas?
na as tai ish kate25 uzsakineju, nes butent per supermama's ir susidomejau siuo uzsiemimu o atsiuncia priklausomai nuo ten kur gyveni tarkim as is klaipedytes tai laukiau gan ilgai (apie 2sav) o vilnieciu ir kaunieciu srautai kai daug didesni tai joms greiciua daugiau apie siuntimasi su visom salygom ir nuorodom yra kate25 temutej skelbimu lentoj
Wa gavau savo siutinuka esu laaabai patenkinta kokybe smagi o dydziai atitinak lietuvishkus man xs toks taskas i taska ir lietuvoj tas pat
tad va pasigyriau
tad va pasigyriau
o kokios salies sita produkcija?
Turiu ju dzinsus, tai labai faini
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 17, 22:45)
Supratau. O kiek kainuoja parsiuntimas?
QUOTE(linuoskytej @ 2007 05 18, 17:16)
Supratau. O kiek kainuoja parsiuntimas?
na as tai siunciuosi ish forumietes kate25 tai ji turi savo temyte skelbimuose ir pirmajame puslapelyje viskas ten surashyta ( visos salygos ) tad pasidarys viskas aiskiau paskaitinejus
cia temute
QUOTE(lauryna @ 2007 05 21, 12:32)
gavau trumpa svarkeli is wetseal Labai patiko kokybe ir dydis s
as gavau maikute ir svarkeli, buvo vienu dydziu pamazinti o dzinsinis sijonas tiko pagal ju lentele
QUOTE(GundaC @ 2007 05 21, 13:20)
as gavau maikute ir svarkeli, buvo vienu dydziu pamazinti o dzinsinis sijonas tiko pagal ju lentele
Kokia wetseal maikuciu kokybe ? ar galetum ideti savo maikutes nuoroda....
QUOTE(lauryna @ 2007 05 21, 16:12)
Kokia wetseal maikuciu kokybe ? ar galetum ideti savo maikutes nuoroda....
http://www.wetseal.c...m...=382&token=
panasi i sita, tik atspalviai skiriasi. Kokybe nepatiko, labai plonas audinys, tiesiog svieciasi viskas...